Maja specjalnie dla Ciebie
Najważniejszy jest Filipek
Bubbles, okazało się, że jest chory maluszek kochany:-(, ale na pewnie pokona chorobę, wszystkie mamuśki z dzieciaczkami mocno trzymają za niego kciuki i z każdym dniem sprawdzamy czy są jakieś wieści od Bubbles.
A poza tym:
Futrzaczek - jej synek Szymciu jest chory biedaczek na zapalenie ucha, ale pewnie szybko mu przejdzie i pociśnie już niedługo do przedszkola.
Jolek – uskutecznia spacery z Igorkiem i zdecydowała, że nie wraca do pracy póki co tylko zostaję z synkiem w domu . Aha i Iguś pięknie siedzi, a jego ulubionym przyjacielem jest pieso -super sobie razem szczekają;-)
Jaipur – niania jej ciągle choruję i jest uwięziona w domu, ale Jaipur jest szczęśliwa z tego powodu ponieważ spędza czas z Juniorkiem, który ostatnio często budzi się w nocy na am, aha i Jaipur jeszcze uczy wszystkie forumki, że trzeba być ZEN jak nam dzieciaki świrują
Persefona – ta kobitka bawiła na weselichu, ale nie wybawiła się do końca bo najpierw bolała ją noga, a potem się bidula przeziębiła, aha i Remikowi pojawił się pierwszy ząbek . Aha i jutro mają rocznicę z małżem i będą romantyzmy
Hope – mamusia jej się pochorowała, już po operacji . A Jagódka też ma ząbka, nauczyła się obracać i uwielbia spacery w chuście. Hope również pokazała nam zdjęcie swej byłej teściowej, ubaw mieliśmy nieziemski
.
Marzena – Marzenka z kolei zajmuje się urządzaniem swojego gniazdka, pięknie tam będzie miała. Pokazuje nam tutaj wystrój i bambusy;-)
.
Aina- a to nasza Pani Młoda bo miała wyszła za mąż tydzień temu i pokazała nam piękne zdjęcia, my mamy nadzieję na więcej fotek . Ainka również przeprowadziła się w ostatnim czasie na drugi koniec Polski. A Jaś kochany wstaje codziennie o 6,0 i nie daję mamuśce pospać;-).
Żelka – kolejna świeżo upieczona mężatka, wyszła za mąż 1 października , a my czekamy na więcej zdjęć, a Żelki ani widu, ani słychu, pewnie bidula nie ma siły wejść na BB po nocy poślubnej
;-)
Lepi - przeżyła skok rozwojowy Zosi, bo Zosieńka miała problemu z zasypianiem, ale skok na szczęście zrobił papa i już jest git:-).
Salsera - obroniła się na 5, byli z mężem i Mikołajem na wczasach nad morzem i wrócili zadowoleni,a Salsera uraczyła nas pięknymi zdjęciami:-)
Kamcia – mało jej ostatnio, bo zmieniła miejsce zamieszkania i póki co nie ma netu. My cierpliwie na nią czekamy. Emcia zaczęła się podnosić do stania silna dziołcha.
Mandrzejczuk – małż jej poszedł do nowej pracy i została w domu z Oskarkiem, który jest temperamentny po mamusi i czasami daje jej popalić.
Bra – była u fryzjera, w sobotę wybiera się po raz drugi, miała doła bo Lenusia zasnęła sama , aha i nie trawi Kaczora;-).
Karolka – uczęszcza na kurs, ale zapomniałam jaki ;-)
Paula – pochorowała się nam Paula i ostatnio rzadko do nas zagląda:-(
Alex – niedługa ma chrzciny Oliwierka i szuka mu idealnego wdzianka. Wkleja nam często zdjęcia swojego kochanego , ślicznego Gapusia
Ania86- synio ją zaskoczył bo jej pięknie przespał całą nockę ostatnio :-)
Ypra – ma sny, że jest w ciąży i budzi się z nudnościami
To chyba z grubsza tyle. Poprawcie mnie jeżeli coś pokręciłam bo pisałam z głowy.
I wybaczcie jeżeli kogoś pominęłam, ale jest już późno i spać mi się chce
Edit: tak mi długo zeszło z pisaniem tego posta, że Jolek zdążyła mnie ubiec