reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Haloooo
Czy ktos chetny na to streszczenie.....?? niesmialo zapytam... bo jeszcze nic a nic 'maja' nie zdazylam nadrobic... :(
Zobaczylam tylko temat o Filipku :-(, choc nie wiem dokladnie co sie stalo... takie to smutne....
....na pocieszenie obejrzalam zdjecia naszych kochanych majowczatek :)
A zaraz musze uciekac bo Polka zasnela godzine temu i musze ja na kapiel obudzic, bo potem ja nie pospie jak sie pomiesza wszystko..
Buziaki! :*

reklama
Hejka dziewczyny!

Mój szkrabik złapał katarek :-(Męczy go niemiłosiernie całą poprzednią noc mamy nieprzespaną. Dziś kupiłam aspirator Frida, wodę morską i maść majerankową i zobaczymy jak to będzie. Powiedzcie mi, jeżeli mierzę temperaturę w pupie termometrem elektronicznym to muszę od niej odjąć 0,5 stopnia?

majowa dokładnie tak :) 0,5 stopnia :) szybkiego powrotu do zdrowia dla twojego maleństwa! na szczęście częste udrażnianie noska przynosi szybkie efekty, moja córcia wyleczyła się z katarku szybciej ode mnie :)

Karolka pisałam do Misi ale mi nie odpisała nic.
Styna mi napisała,że siorka musiała gdzieś jechać i kompa zabrała dlatego jednak dziś nie wpadła.

Majuś u nas nic takiego tu się nie działo. Wszystkie marudy się pochorowały. Aina i Żelka się pochajtały. Marzena wykańcza chatę i na koniec października zaprasza na parapetówkę. Karolka zaczęła chodzić na kurs języka. Karolq była w Gdyni i nie wdepła na kawę :p Hope dostała propozycję pracy w Londynie i to rozważa. Persefona poszła na studia. Salsera się obroniła na piękną 5teczkę :). Kamcia się przeprowadziła i chwilowo bez neta jest. Bra obcięła włosy, a Jaipur jest ZEN :-p:laugh2:Poziomka nas chwilowo odwiedziła i dalej milczy. A jeśli chodzi o Bubbles i Filipka to przeczytaj kilka ostatnich stron "przychodzi majówczątko do lekarza" tam jest początek całej tej przykrej historii. Jak kamcia wróci to przeniesie odpowiednie wpisy do Filipkowego tematu.
No to tyle. Jeśli którąś pominęłam a coś ważnego się działo u niej to z góry przepraszam,ale wszystko z głowy pisałam. Dopisać/streścić się proszę.

Maja specjalnie dla Ciebie
Najważniejszy jest Filipek Bubbles, okazało się, że jest chory maluszek kochany:-(, ale na pewnie pokona chorobę, wszystkie mamuśki z dzieciaczkami mocno trzymają za niego kciuki i z każdym dniem sprawdzamy czy są jakieś wieści od Bubbles.
A poza tym:
Futrzaczek - jej synek Szymciu jest chory biedaczek na zapalenie ucha, ale pewnie szybko mu przejdzie i pociśnie już niedługo do przedszkola.
Jolek – uskutecznia spacery z Igorkiem i zdecydowała, że nie wraca do pracy póki co tylko zostaję z synkiem w domu . Aha i Iguś pięknie siedzi, a jego ulubionym przyjacielem jest pieso -super sobie razem szczekają;-)
Jaipur – niania jej ciągle choruję i jest uwięziona w domu, ale Jaipur jest szczęśliwa z tego powodu ponieważ spędza czas z Juniorkiem, który ostatnio często budzi się w nocy na am, aha i Jaipur jeszcze uczy wszystkie forumki, że trzeba być ZEN jak nam dzieciaki świrują:-D
Persefona – ta kobitka bawiła na weselichu, ale nie wybawiła się do końca bo najpierw bolała ją noga, a potem się bidula przeziębiła, aha i Remikowi pojawił się pierwszy ząbek . Aha i jutro mają rocznicę z małżem i będą romantyzmy :-D
Hope – mamusia jej się pochorowała, już po operacji . A Jagódka też ma ząbka, nauczyła się obracać i uwielbia spacery w chuście. Hope również pokazała nam zdjęcie swej byłej teściowej, ubaw mieliśmy nieziemski:-D .
Marzena – Marzenka z kolei zajmuje się urządzaniem swojego gniazdka, pięknie tam będzie miała. Pokazuje nam tutaj wystrój i bambusy;-):-D.
Aina- a to nasza Pani Młoda bo miała wyszła za mąż tydzień temu i pokazała nam piękne zdjęcia, my mamy nadzieję na więcej fotek . Ainka również przeprowadziła się w ostatnim czasie na drugi koniec Polski. A Jaś kochany wstaje codziennie o 6,0 i nie daję mamuśce pospać;-).
Żelka – kolejna świeżo upieczona mężatka, wyszła za mąż 1 października , a my czekamy na więcej zdjęć, a Żelki ani widu, ani słychu, pewnie bidula nie ma siły wejść na BB po nocy poślubnej :-D;-)
Lepi - przeżyła skok rozwojowy Zosi, bo Zosieńka miała problemu z zasypianiem, ale skok na szczęście zrobił papa i już jest git:-).
Salsera - obroniła się na 5, byli z mężem i Mikołajem na wczasach nad morzem i wrócili zadowoleni,a Salsera uraczyła nas pięknymi zdjęciami:-)
Kamcia – mało jej ostatnio, bo zmieniła miejsce zamieszkania i póki co nie ma netu. My cierpliwie na nią czekamy. Emcia zaczęła się podnosić do stania silna dziołcha.
Mandrzejczuk – małż jej poszedł do nowej pracy i została w domu z Oskarkiem, który jest temperamentny po mamusi i czasami daje jej popalić.
Bra – była u fryzjera, w sobotę wybiera się po raz drugi, miała doła bo Lenusia zasnęła sama , aha i nie trawi Kaczora;-).
Karolka – uczęszcza na kurs, ale zapomniałam jaki ;-)
Paula – pochorowała się nam Paula i ostatnio rzadko do nas zagląda:-(
Alex – niedługa ma chrzciny Oliwierka i szuka mu idealnego wdzianka. Wkleja nam często zdjęcia swojego kochanego , ślicznego Gapusia:tak:
Ania86- synio ją zaskoczył bo jej pięknie przespał całą nockę ostatnio :-)
Ypra – ma sny, że jest w ciąży i budzi się z nudnościami:-D

To chyba z grubsza tyle. Poprawcie mnie jeżeli coś pokręciłam bo pisałam z głowy.
I wybaczcie jeżeli kogoś pominęłam, ale jest już późno i spać mi się chce :-D

Edit: tak mi długo zeszło z pisaniem tego posta, że Jolek zdążyła mnie ubiec :-D

Jolek, basiekk ale super streszczenie, wy to macie pamięć.

Alex [/B]kupiłaś coś w końcu dla małego na te chrzciny ?? Ciemieniucha się może pojawić. Ostatnio moja półtoraroczna siostrzenica miała.
Tak kupiłam garniturek, po wielu wędrówkach po sklepach w końcu dostałam coś sensownego, ale i tak myślałam o czymś innym. Ale garniturek jest fajniutki, na pewno po imprezce wstawię fotki.

A mój dzisiaj tylko by na rekach był noszony, taki spryciarz mały.
A na ciemieniuszkę kupiłam krem z AA i teraz mały ma tak tępe włosy, że nawet po dwukrotnym umyciu to ***** nie chce zejść, mam nadzieję, ze w końcu włoski będą tak samo puszyste jak wcześniej.

Ostatnia edycja:
:szok::szok:Basiekkk szacun !! Moje streszczenie to pikuś w porównaniu z Twoim :-D Ale Aina dwa tygodnie temu wyszła za mąż a Żelka tydzień temu :)

Alex zepsułaś czuprynkę Oliwierka??!!! Jak mogłaś :-D Mój Igor już drugie popołudnie spędza na krzyku i płaczu..To jakaś masakra nie wiem czy to skok czy zęby!!

Ostatnia edycja:
hahaha <swoją drogą nigdy nie wiem przez jakie h:-D może powinno być chachacha> Joluś tak się zmęczyłam tym pisaniem, że idę spać :-D

reklama
Ania nawet tak nie mów! Głowa do góry, wyprzytulaj Darusia:tak:
Hope dawaj te bułki, ja non stop głodna chodzę:-D
Bra placek,placek, placek i sline już mam na brzuchu na samą myśl:p
Bassiek,Joluś Jesteście niesamowite!!!!!!!
Ja czekam na P poszedł znajomych odprowadzić:)) aa miło było:)

Do góry