reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ale naklepałyście, nie wiem już co komu dlaczemu. Jestem dzisiaj rozkojarzona i rozmemłana umysłowo, będzie krótko:

Bry :happy:

reklama
Agnieszka Igorek powinien się cieszyć z ukończenia 5 tego miesiąca. Buziak dla niego z tej okazji :):* A może mu smutno że się "stary" robi?

Hope Ty pisz tu szybko jak mama się dziś czuje.

Piszecie o facetach...Wczoraj zadzwoniła do mnie pani z Orange i chciała rozmawiać z M (mój nr jest na niego),a że go nie było to poprosiła pilnie o nr kontaktowy. Podałam jej i w między czasie uprzedziłam M,że będzie kobita dzwonić i niech da znak co chciała. Po wszystkim dzwoni do mnie z wyrzutem, że mu baba telefon na abonament wcisnęła :szok: Ponoć tak nawijała,że nie zdążył się odezwać tylko przytakiwał:baffled: Kazałam mu oddzwonić do tej baby i to odkręcić

Komu zupki pieczarkowej? Przed chwilą skończyła się pryczyć.

Hope Bry , jak się mama czuje??
Agnieszka buziaki dla Igorka
Persefona udanej rocznicy, trzymam kciuki, żeby małża puścili wcześniej z tego liczenia kart.
Futrzaczku super, że Szymuś już lepiej się czuję :)
Aina ehh faceci :-D chyba się z choinki urwali.

Joluś- to Ci babsko omotało biednego chłopa :-D mój nauczył się w końcu mówić NIE bo tak to nie raz przychodził do domu a to z perfumami a to z czymś tam :-D ,a Ja jak widzę że dzwoni obcy albo prywatny numer to nie odbieram a jak już nie raz się skuszę i mówię słucham a tam głucho i tylko słychać szum albo w tle gadanie jakieś to si szybko rozłączam :-p;-)
Persefona- ojjj to kochana wszystkiego całuśnego na jutro!!! :* ale kurcze z tym liczeniem to może długo zejść , pamiętam jak moja mama była w komisji ( ja też się zgłosiłam a byłam już w ciąży ) i po powiedziała NIGDY WIĘCEJ! ;-):-)

Z mam rozmawiałam rano, głosik jak myszka słabiutki, narkoza z niej wychodzi tak powoli, że nie wstała do teraz, leży pod kroplówką i śpi. Daliby porządnie zjeść to byłoby lepiej, ale do jutra niestety nic. Póki co tylko tyle wiem...:-(

Ja też nie odbieram obcych ani zastrzeżonych numerów ;-)

Robię zaraz bułeczki drożdżowe, maślane, z nadzieniem, kto chce?

reklama
Do góry