reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Siemka :-)

Miałam wpaść wczoraj jeszcze ale po mam talent był "Step up taniec zmysłów" a że lubie ten film to oglądałam a potem to już lulu. :-p

Widzę że temacik jest" dobre rady pani domu " :-) fajnie myślę że się przyda tylko jak się umawiamy że tam same rady bez komentarzy co by szybko w razie co sobie znaleźć co potrzeba tak hmmm ???

Bra- aha no to Ci mała aparatka ;-)
Persefona-ojj tam ojj tam od razu się uparł w oko laska mu wpadłaś po prostu i tyle :tak:prosimy o jakieś foteczki :-) a tak na marginesie to współczuję choroby i zdrówka życzę !
Kamcia- obiecujemy że postaramy :tak::-) się trzymać wątków a w razie co siebie nawzajem w odpowiednie przeganiać :-)

a u nas ja też nadal przeziębiona :-( katar mam teraz tak gigantyczny że szok więc dzisiaj trudno pije mleczko z miodem i liczę że Filipek nie zareaguje ...

Bra Aina 24tego ma weselicho.. A żelka kiedy ma bo nie pamiętam.?? Ja jestem ciekawa jak Styna, muszę do niej napisać.

Futrzaczku ja myślę,że w nowym temacie to tylko rady bez zbędnych komentarzy, będzie bardziej przejrzysty

Ostatnia edycja:
Witam sie wieczornie!
Medluje, że przed slubem wszystko zalatwione... wszyściutko! także teraz już mogę siedzieć na BB do bólu i mam taki zamiar. Dzis mój P wraca, wiec moze chwilkę odpocznę:)
Pisałam do Majeczki, przeprasza Maja,że się nie odzywa ale nie ma internetu, do nastepnego weekendu. Podróż do Polski mieli długa i męczącą korki, objazdy itd. Majeczka jak na razie zostaje w Polsce.
Poziomki, Amade, Majowa,Bra buziaki dla maluchów:*
Bra jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz w nowej fryzurce, musisz koniecznie dodac zdjęcie!:tak:
Persefona wracaj do zdrówka kobietko:)

jest coś w telewizji do oglądania??? Muszę na swojego chłopa poczekać a jak mnie coś nie zainteresuje to padne...

jolek wiem kochanie :) miałam na mysli nastrój, bo pamiętam, że tydzień przed ślubem zaczęło do mnie docierac co ma się wydarzyc ;)))

Joluś- to bardzo mi miło bo mam takie same zdanie :tak:
Bra- prosimy zdjęcie , prosimy zdjęcie , prosimy zdjęcie ,prosimy zdjęcie ... :-);-)
Aina- super że wszystko zapięte na ostatni guzik :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry