reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Buziaki dla wszystkich dzisiejszych 4 i 5;-) miesięczniaków:-D

Lepi współczuje problemów z zasypianiem u Zosi:-( a z tym siniaczkiem to przecież wiesz że to nie specjalnie, więc nie wyrzucaj sobie:* chociaż ostatnio jak przed szczepionką Tymek uwalił sobie na ręku malinkę, która wyglądała jak krwiaczek to też miałam nadzieję, ze lekarka nie zauważy bo nie weim czy by mi uwierzyła:-D

Kamcia dziwne, że się śmiała skoro sama była w ciąży i też przed nią tony kup do przebrania;-) no i faktycznie fajny poziom reprezentowali i poteam właśnie tacy ludzie wychowują dzieci, z którymi w szkole nikt sobie nie radzi

Hope zdrowia dla mamy życzę.

a my wczoraj mieliśmy 12miesięcy;-) od pięknych II kreseczek i jeszcze piękniejszej ogromniastej bety... kule rok temu o tej porze ja ie chodziłam, ja unosiłam się 5 m nad ziemią ze szczęścia:-D akurat sprzedaliśmy mieszkanie i pojechaliśmy do rodziców z big szampanem ogłosić nowinę:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kamia ja dzis przezywam ta rocznice:-) 2 kreseczki.... nie zapomne jaka bylam wtedy szczesliwa. gdy o tym mysle to lzy cisna sie do oczu:-(

Ania no to gratuluj pięknej rocznicy:-) ja jak o tym myślę to czuję, że napewno nie chcę poprzestać już tylko na wspomnieniach:-) tylko przeżyć to jeszcze kilka;-) razy:-D

Dla zainteresowanych:

Konkurs Gatta Cottonline!, Czas Dzieci

ja właśnie wysłałam ;)

M sie męczy nad pompowaniem kół od wózka, masakra, powietrze tylko ulatuje, zamiast się pompować... jak tak dalej pójdzie, jutro spędzimy dzień bez spaceru...

ma któraś z Was pompowane koła? może potrzebna jest specjalna pompka? Sprzdawca mówił, że nie, ale nie idzie napompować...

Lepi ja mam i mam do tego orginalna pompkę, którą o kant ... można trzasnąc i ostatnio jak mój m pompował to wziął taką pompkę, którą koła do roweru pompujemy itp i dopiero fajnie napompował a tak to by machał i machał

maleństwo uśpione, teraz herbatka w ręku, kanapka w końcu zjedzona, zaraz pójdę po drugą:)
gooopio tak samej w domu, M mógłby juz wrocić... eh byle do piątku.

Ja mam koła pompowane i też pompkę dedykowaną do wózka. Nie wiem jak się nią pompuje, nie moja branża, ale wózek jeździ aż miło ;-)

reklama
Kurde,coś jest w powietrzu,czy jak?
Mój M pociąga nosem od dwóch dni, dziś Gabi łazi z katarem...Siostra do mnie pisała dziś,że oboje z mężem chorzy...Wy tutaj widzę,że też... Jejku...paskudna jesień wita chyba...Ja się trzymam jakoś,ale nie powiem,bo mam napady kichania wielokrotnego-wtedy szybko 3 rutinoscorbiny i gorąca herbata-zaraz przechodzi.
Trzymajcie się cieplutko ;-)i... wygońcie te chorubska:wściekła/y:
No...a teraz hm...jestem zmęczona:dry:Ide sobie laski pooglądać na Top Model:-pPośmieję się. Uwielbiam oglądać wszelakie castingi-jest czasem niezły ubaw:-D W tamtym roku laska wytarzała się w jajach i mące...i wygrała 1. edycję ;-)więc nic już mnie nie zdziwi:-D
Aha Kamcia mega buziak dla ciebie za tą radę z aloesem na oparzenia. Ślady się bardzo ładnie goją i znikają:tak:

Do góry