reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dziewczyny dziękujemy za buziaki:) Ja tylko na chwilkę wpadam się przywitać potem Was nadrobię:)

Futrzaczku buziaki dla Filipka z okazji ukończenia czterech miesięcy:*

reklama
reklama
Bra było trzeba nie brudzić :)

Hope mam nadzieję,że wszystko dobrze będzie z mamą. Moja kilka lat temu macicę miała usuniętą bo też się coś babrało.

Salsera my wracaliśmy w niedzielę z Gdańska SKMką i też nam się Igor rozpłakał u taty na rękach...Laska obok była nieszczęśliwa z tego powodu bo przewracała oczami i głową kręciła. A młody niestety miał słabszą chwilę 5 minut popłakał i się uspokoił. Niektórzy nie mają zrozumienia dla takich maluszków i ich rodziców, bo to że dziecię płacze nie oznacza od razu że jest głodne.

Karolq a co jadłyście??Może to uczulenie na coś

Kamcia a co ciekawego kurier Ci przywiezie??? Zdrówka życzę :)

Mnie dopadły jakieś duszności idę jutro do lekarza bo w tamtym roku miałam coś takiego i wyszło,że to zapalenie oskrzeli.. Nie chcę tego bagatelizować ani się leczyć na własną rękę bo nie chcę młodego nie potrzebnie narażać na zarażenie się.

Pogoda do kitu..niby słońce świeci ale wiatrzysko wieje i tylko 15stopni na termometrze

Aina wyczytałam gdzieś datę Twojego ślubu..24 września moi rodzice będą mieli 34 rocznicę ślubu :)

Do góry