reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

wisi wisi, u nas ja chora, chora lenusia i do tego M zaczyna pociągac nosem... oby wyzdrowiał do powrotu, bo nam juz troche lepiej :)

reklama
hmm, no to spacerku jutro nie będzie:wściekła/y:
M tak zawzięcie pompował, że urwał się wentyl... 3 koła jakoś napompował, 4 nie dał rady...jakoś nie idzie zwykłą pompką, ech, gwarancji pewnie nie uznają, bo nasza wina (tzn. M, bo mówiłam, że nie ma tak się wysilać:wściekła/y:)

Młody nie uśpiony buszuje w łóżeczku...Kurde nie wiem co mu się odwidziało. Za to matka zasypia na siedząco.Muszę jeszcze siedzieć bo pranie wstawione ...

jolek buziaki dla Igorito z okazji 5!

my tez mamy pompowane, mamy pompkę ale nie korzystaliśmy, jakoś jeździmy..hmm moze dlatego ,że głównie po ogrodzie :-D a najczęściej po tarasie.A najlepsze pompowanie jest- pomką na stacji benzynowej- rower pompuje tam zawsze, może raz "pierdnąć " :x w te małe oponki i będzie spokój?

dzisiaj babcia u juniorka, jak zwykle szpan na całego, gadanie ,uwodzenie babci i pokazywanie fikołków(obrotów), nawet pospał 3 godziny(!) ciągiem , -zawsze takie przedstawienie robi dla gości,dusza towarzystwa i po kim to ma? chyba po sąsiedzie;)

Ostatnia edycja:
persefona nie oglądałm 1j etycji Top Model, więc zaintrygowana twoim postem wlączyłam.
kurcze, to faktycznie całkiem zabawne jest :)))

jaipur - w mojej mieścinie zawsze jest problem z pompowaniem na stacjach, bo najczęściej sprzęt popsuty:wściekła/y:

U nas dziś super dzień - Zosia grzeczna jak kiedyś, poza niewielkim płaczem przy szczepieniu (największy bunt przy ustnej rota:sorry2:), była dziś super.
Dobrej nocy laseczki ;)

Kurcze maluchy zakatarzone a i mąż wieczorem mówi że chyba go coś bierze - głowa pęka gardło pobolewa ehhh szok a Ja wróciłam z fitnesu obejrzałam top model i teraz też tak siedzę i czuję się średnio :sorry2: idę się zaraz rub arom wysmarować , ojjj nie dobrze :-(

Dla wszystkich przeziębionych buziak i zdrówka !

aaa Persefona - ta co się wtedy w mące tarzała to teraz z Pirógiem prowadzi program ale programu nie wygrała ;-)

Ostatnia edycja:
Nie nie Pani mówiła że szybko przestał :tak: ogólnie temperament ma chłopina że ho ho
ale jutro nie puszczę go bo jednak ten katarek ma trochę więc nie będę ryzykować innych dzieci i jego aby się bardziej nie rozchorował .

reklama
No tak nie ma co zaostrzać choróbska i roznosić niepotrzebnie bakterii. Cieszę się,że już więcej nie płakał. Boniu jakie to musi być trudne zostawić płaczące dziecko...serce by mi pękło. Podziwiam Cię,że dałaś radę.

Do góry