reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Korzystam korzystam ...siedzę się tępo w kompa patrze zamiast iść i cappuccino sobie zrobić.. Jakąś zawiechę załapałam

skąd ja to znam ;D jak juz mam chwilę, chwilkę, chwilunię dla siebie, wpadam w bezczas przed kompem albo tv , zawieszam się i ... chwila mija ;D

no właśnie :) więcej czasu by się przydało dla siebie,ale z drugiej strony już bym chciała żeby młody był przy mnie..ech z kobietami

heh joluś ja mam to samo :D jak juz pójdę na szoping , to godzinka mija i ... serce bije mocniej "ciekawe jak moja Lenusia", M jest z nia na spacerku, to wystarczy że spojrzę przez okno jak oddalają się od klatki i juz najlepiej bym sie poryczała. tak jak piszesz kochana moja "ech z kobietami" ;)))

Kiedyś śmiałam się z mojej siostry..jęczała,że nie ma czasu dla siebie, a jak wzięłam małego na spacer to jęczała za ile będę i wydzwaniała co pół godziny...Już teraz wiem co ona czuła:)

matko jolek, po raz kolejny napiszę , że u mnie było to samo ;D smialam się z mojej siostry, a raczej nie mogłam zrozumiec, dlaczego nawet jak na zakupy idzie to sobie nic nie kupi, a mlodej owszem, dlaczego do kina nie chce pójsć i dlaczego mały katarek wywołuje u niej stan przedzawałowy, a tu proszę... ;))) jak to życie wetryfikuje hehe ;)

Adiaps ja mojego małego kapie około19 potem butla i budzi sie około 5 szuka smoka i zasypia ,nie kiedy budzi się około 6 je i spi do okolo 8 ,ale coraz częściej przesypia aż do 8 :happy2: jak jestem już ubrana i dziewczyny gotowe do szkoły ,za to w dzień to tylko takie króciutkie drzemki że kąpletnie nic nie można zrobić.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry