reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się i ja :)
Moj M walki nie oglądał,bo był tak padnięty,że o 22:00 odleciał.Za to ja nie mogłam spać i oglądałam The Voice of Poland, potem "Huśtawkę" (masakra:szok:-zdradliwy mąż,dwójka dzieci i dwie baby...ehhh), a potem jeszcze końcówkę Word Trade Center...ehhh...Tak się przejęłam,że już w ogóle nie mogłam zasnąć. Poza tym młody budził się z płaczem...te zęby.... Zasnęłam koło 2:00, a wstałam już po 6:00,bo mały zwalił mega 4-dniową kupę...i koniec już spania było...
jolek mój dzisiaj też do pracy pojechał,bo jakąś awarię mieli...i też praktycznie tylko w nocy w domu był przez ten tydzień...:hmm:więc znam ten ból. A w ogóle się wkurzyłam,bo mieliśmy dziś się wybrać na większe zakupy do większego miasta...a tu doopa...:sad:
bra zdróweczka życze:yes:
Hope buziak spóźniony dla Jagódki

reklama
Hej Dziewczyny!

Wpadam się tylko przywitać i pochwalić się - Mamy pierwszego ząbusia! A za chwilę już drugi się przebije! ;D

Korzystając z ładnej pogody zmykamy na spacer! Buziaki

Maju - najszczersze kondolencje!
[*]

Hej

Nic mi się nie chce... ale obiadek zrobiłam i coś tam z grubsza ogarnęłam ufff :tak:

Marzenka- możesz podesłać coś więcej o tym zdobionych tynkach itp ???
Bra- dużo zdrówka !
Jolkaa- brawo dla ząbka :tak:
Persefona- ojj też znam ten ból popsutych planów wrrrrr , Buziak :*
Jolek- miłego wypoczynku ! :-)
kurcze Szymek ma katar :sorry: zaczyna się ehh ,jutro do przedszkola go nie puszczę mam nadzieję że szybko mu przejdzie z zazwyczaj tak jest.
i kurde jeszcze jedno zmartwienie mamy popsuła Nam się lodówka w sumie ja ją popsułam :zawstydzona/y: i teraz musimy coś wykombinować bo ta nowa po która byliśmy to nawet tu nie wejdzie :no:

Dzien dobry...
Jolkaa gratuluje pierwszego zabka.
U nas dzis pada i zimno wiec siedzimy w domu, maly jakis taki marudny a i mi sie nic nie chce a musze jeszcze walizki rozpakowac.
Oj spadam bo maluda wzywa...

Witajcie wieczorowa porą,
zaraz kąpiel, więc krótko napisze tylko...
Bra - zdrówka życzę!

a co do walki, to ja nie oglądałam, bo jakoś nie moge patrzeć, jak leją się po mordach:no:dla mnie to nie sport...

u nas dzionek minął sympatycznie, teściowie zaprosili nas do kawiarni i pod parasolkami przesiedzieliśmy chyba z 3 godzinki, mała była zachwycona, wszystko jej się podobało, głowa tylko chodziła we wszystkie strony. ale w domu masakra - wycie niesamowite - chyba nadmiar wrażeń:baffled:

reklama
I ja się melduję - cześć i czołem :-)
My dzisiaj w gościach byliśmy, u mojego chrześniaka na urodzinach, ale i tak gwiazdą wieczoru była moja córcia :-D tak się dziewczyna rozgadała, uśmiechy puszczała, w ogóle achy i ochy:-), Większość dnia spędziliśmy na dworze była taka piękna pogoda:tak: normalnie cud, miód:-). Teraz Klusek zasypia w łóżeczku, a ja przed kompem.

Bra bidoczku zdrówka życzę
Jolka gratki zębusia, jeszcze troszkę i się ząbki posypią jak grzyby po deszczu :tak:

Do góry