reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

cze dziewczyny ja tylko tak szybciutko:-)

Majeczko bardzo mi przykro:-(

Persefona ciasto "brzmi" smakowicie:-) jak będziesx mogła to wrzuc na przepisowy przepis;-)(ale masło maślane:-D))

Basiekk współczuje
Bra noszzzz ale dzie maiałaś!ale to czemu jeszcze one robiły Ci problem?

aina no to wielkie odliczanie:-)

Kamcia bólu zatok szczerze współczuje:-( jak sobie radzisz z dziewczynkami jak tak źle się czujesz?

u nas wszytsko si:-) wczoraj byłam cały dzień z małym u siostry, mmmmmm jak ja lubię tak dni, szaleństwo na zakupach, spacerek a potem leństwo w domku i kawkowanie:-) w pracy złożyłam juz wniosek o wychowawczy więc mam już to z głowy:-) a dziś u nas ciepło ale pochmurnie ale i tak siedzimy na dworze stąd tak brak czasu na bb:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewuszki przepis wrzuciłam w odpowiednim wątku;-)
Dodam,że Remik skaleczył sobie kciuka u dołu. Widać tym swoim namietnym ssaniem przed snem pchał,ciumkał i zachaczył o ząbka:sorry2:

ja całe lato nakrywałam kołderką albo gubym kocem:sorry2:
a Vi spała pod kołdrą ....
takie u nas lato:dry:
jolek mysle że Igi jest już na tyle silny ze jakby się nakrył to szybko kołdrę z siebie z rzuci jak mu będzie za ciepło
futrzaczku oby szelki szybko pomogły i nie będzie mały musiał za długo nosić :*
persefona gratuluję ząbka:-):-):-)
u nasnidą napewno bo mała zaczęła się budzić w nocy:sorry2:i marudkać
majapolka współczuje :-(
bra a tych licówek nie można wymienić?? a denstysta nie zauwazył tej róznicy??
a może te dalsze zęby da się wybielić??
kamia jak sie źle czuje to tyulko zerkam na zegarek żeby mąż wrócił i mnie wyręczył :-p
albo zapraszam kolezankę (oczywiście nie na wykorzystanie bo mówię jej że się źle czuję i czy mogłaby ze mną posiedzieć bo sama ledwo się ruszam ) i mi towarzyszy :-)
ale jak nie jest aż tak tragicznie to po prostu siedze na kanapie starsza się bawi , młodsza też i wstaję wtedy kiedy musze (czyuli na zawołanie starszej jak chce pić albo jak trzeba zrobić jeść )

właśnie mi córa wymalowała całą ścianę mazakiem... i będzie trzeba malować przed wyprowadzką:eek:
dałam jej ściereczke i pwoiedziałam że musi pościerać żeby tatuś nie był zły i ściera:-p

no a jak przeprowadzka..
w sumie wsyztsko już popakowane tylko łaszki w szafach :-)
wiec za 10 dni tylko pakujemy wsyztsko do busa i jedziemy do nowego domku
już się nie moge doczekac

aina ... ja pierdziu dwa tygodnia tylko zostały :) ale fajnie :)
basiekk czasami tak jest z maluchami, moja też ma takie jazdy co jakis czas :)
persefona ale smaka narobiłas tym ciastem, musi być pyszne!
kamcia nawet sobie nie wyobrazam ile musi byc roboty z przeprowadzką. ja nigdy sie nie przeprowadzalam, a jedynie wprowadzalam, czyli nie było żadnych klamotow itp a i tak roboty byo że hoho
co do licówek, to można je wymienić, ale aby kolor był idealny dla wszystkich, musiałabym pewnie wymienić wszystkie 4 , a każda kosztuje 1000 zł ... ;/

Ostatnia edycja:
Jestem, jestem... ale na razie nia jestem w staniue wszytkiego nadrobic.
Majeczko strasznie mi przykro z powodu smierci bliskiej osoby, znam ten bol...
Wypad nam sie udal, tylko bylo troszke za krotko, maly zniosl droge super, chyba nawet lepiej niz ja bo caly czas sie o niego martwilam. w polsce tez zachowywal sie super tylko pojawily sie male kolki...
Acha Persefona gratuluje pierwszego majowego zabka...

Ufff nadrobiłam.

Majeczko współczuję bardzo. To bardzo przykre jak ktoś odchodzi...

Persefona gratulaski z okazji pierwszego zębolka :D

Mati mi się zbiesił już z tydzień temu i bywa okropny. Skok rozwojowy... Sam nie zaśnie (chociaż dzisiaj raz się udało), na rękach nie zaśnie, tylko przy cycu i to też mu wciskam na siłę aż do skutku aż się zmęczy i zassie i się uspokoi bo jak przychodzi pora spania to jest wrzask bo zmęczony a zasnąć nie umie. W dzień śpi niewiele. W nocy budzi się do jedzenia czasem po 7 godzinach a czasem ze 2-3 razy. No inne dziecko.

Paula przywlekła z przedszkola już katar. Dzisiaj kicha już okropnie. Zaraz wszyscy będziemy grrr A małego szkoda najbardziej bo się umęczy. A Paula chyba będzie poważnie chora bo mi dzisiaj zasnęła przed 20 i śpi dalej .... Dziwne jak na nią bo jedynie gorączka koło 40 stopni była w stanie ją zwalić z nóg jak dotąd.

Wasi faceci też oglądają WALKĘ? Chyba całe męskie plemię wywiało z ulic przed ekrany... Nie powiem, też oglądam :D Nawet karmiki na tę okoliczność kupione :D

A dzisiaj (najprawdopodobniej) mija rok od naszych dwóch kreseczek... Ale zleciało :(((

Ostatnia edycja:
Witam wśód żywych wieczorową porą :-)
Majecyko bardzo mi przykro, wspólczuję starty
Bra co to za dentysta???
Wczorajsza grypa rozoza mnie na amen bylo mi tak starsznie zimno ze nie umiaa sie zagrzac,brzuch bolal jak diabli strasznie sie czulam
Dzis u mnie mija rok od dwoch kreseczek:-)

reklama
Marzenka u nas to samo, jak moja Marti była aniołkiem, tak od trzech dni jest nie do poznania, normalnie jakby mi kto dziecko podmienił ;-), ale mam nadzieję, że już za nami najgorsze bo po południu już miała ładną trzy godzinną drzemkę i wstała całkiem inne dziecko wesoła, uśmiechnięta, wyszłyśmy na spacer też wesolutka i nawet ładnie zasnęła także mam nadzieję, że kryzys zażegnany.

Bra to drogi gips te licówki
Hope dużo buziaków dla Ropuszki Twojej z okazji 4 miesiączków

Ostatnia edycja:
Do góry