reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ciastka krówkowe ...a co to za wynalazek i gdzie go można dostać???? Kurde musze się z prasowanie wziąć ale jakoś nie chce mi się doopska ruszyć.. W dodatku pranie w pralce czeka do wywieszenia. Zła jestem na siebie bo specjalnie wstawiłam dziś kapy do prania,żeby zabrać ze sobą do Ojca M i tam na dworze wywiesić, przy takiej pogodzie by wyschły...i kurde zapomniałam :wściekła/y:

Persefonka
nie pomogę..może w aptece zapytaj może coś ci polecą.

reklama
mm uwielbiam mase krowkowa. czesto robie muffinki z ta masa w srodku :)

A ja dzis obzarta na maxa bylismy na chrzcinach gdzie ja i M. bylismy rodzicami chrzestnymi :) Chyba pekne ! A za tydzien chrzciny Michalinki i nastepna wyzerka !
I jak tu kurnaaa schudnac??

Dziewczyny dziekuje za wszystkie glosy na Misie!!!!! jestesmy pierwsze :) Jakby co to klikajcie
Nosidełko do noszenia dziecka - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com - codziennie mozna oddac jeden glos :)

persefona proponuję smarowac się linomagiem pomaga na oparzenia(linomag dla dorosłych)
lub (wiem ze się tak robi)
kwiat aloesu przekroić na pół i tym miąższem przykładac do oparzenia
Google Images
ja jak byłam mała i miałam poparzenie to moja mama tak robiła zawsze i ładnie schodziło a mieliśmy w kilku doniczkach aloes bo to ladna roslinka ;-)
tu masz info aloes - Kobieta.pl
może w aptece są jakieś preparaty z alowesu mozesz popytać nie wiem , bo jak pisałam u mnie na poparzenie szedł od razu lwiatek

Dziewczyny dziecie mi zwariowało ... budzi się w nocy co 2 h ... w dzień nie śpi wcale ... jak już to po 15 - 30 min. Tak się dzieje od piątkowego szczepienia, wczoraj miał lekką temperaturkę to dostał panadol i pospał może 1.5h i potem znowu skwierczał. Jestem wykończona i nie wiem co robić ... teraz co chwila budzi się z takim wrzaskiem jakby go ktoś ze skóry obdzierał :(((( yhs dziś temperatury brak - mierzyłam kilka razy w ciagu dnia ... no i nie wiem o co kaman.

witam, witam.
Jak tu przepysznie ciasteczkowo.. mniam:)
ja już na śniadanko nalesniki wciągnęłam:) u nas widzę przez okienko piekna pogoda. Ale znów dziś roboty dużo:) jakas nerwowa atmosfera w domu, chyba niedługo wszyscy się powybijamy nawzajem...
Żelka mam nadzieje,że już z Małym wszystko w porządku.
Dariaa głos dziś oddany:)

witam po weekendowo:-)
u nas piekny weekend, temp.28 wiec jeszcze korzystalismy z pogody, grile ze znajomymi itp. wiec Was tylko podczytywałam ale na pisanie czasu niet;-)

Daria głos oddany:-)

Zelka współczuje:-( moze zeby ida?

Kamcia i jak maz sie czuje?

Dzień doberek*

Ja dzisiaj na 12 do dentysty:wściekła/y:

Żelka współczuję, może faktycznie ząbki, albo reakcja poszczepienna ?? Może już dzisiaj będzie lepiej, w każdym razie trzymam kciuki.
Aina
przesyłam pozytywne fluidy :)

Witajcie :-)

ja dziś jestem strasznie niewyspana, najpierw Mały wieczorem strasznie płakał - przestaniemy mu dawać żelazo i zobaczymy czy to było to, w sumie już końcówka buteleczki, więc ja skończę; potem nieporozumienie z małżonkiem, no i nocka z głowy.
W końcu po tyg. w sobotę Mały na wizycie u prababci zrobił wielką kupę. Prababcia narobiła wrzasku, że szpinak leci, szybko opanowała sytuację bo bokami leciało, ale pampersa tył na przód założyła :-D dziś też była kupka, więc jestem happy.
basiekk trzymam kciuki za wizytę. Mnie na wyjeździe zęby bolały, ale od porodu nie mogę do dentysty trafić a by się przydało.
Mniam ciastka krówkowe - uwielbiam taką masę, zwłaszcza wafle domowe z masą krówkową.
persefona niestety nie pomogę, ja stosuję tykko pantenol w piance, ale ostatnio oparzyłam się żelazkiem i mam ślad.

Dziś piękna pogoda a straszyli, że ma być brzydko. Szybkie pranko i wio na spacerek :-)

reklama
dzień doberek kochane :) u nas dziś słonecznie, za niedługo spacerek :D życze wam udanego dzionka :) postaram się póxniej cos napisac, i ponadrabiać wątki bo mam zaległości, że hoho ! :)

Do góry