reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

kamcia ja wychodze z zalorzenia ze jak maly bedzie chcial miec paszport norweski to sam sobie zmieni :-)
u nas mozna dostac obywatelstwo po 7 latach pobytu +iles godzinek w szkole (nie pamietam ile cos ok 250) egzamin z jezyka, wiedzy o spol. i historii. wiec sprawa nie jest trudna,my szkole mamy zaliczona zostalyby nam egzaminy ale to tez pewnie nie byloby problemem. z tym ze nam to poprostu nie potrzebne.

u nas leje od rana, prosze o pozyczenie troszku slonca :(
persefona a to pech! tak przed samym weselem...zapytaj w aptece tam powinni sie orientowac ktory z tych preparatow jest najskuteczniejszy.

reklama
Witam się nieprzytomnie ... spałam na raty z M, aż dwie godziny ... no nie wiem co temu mojemu maluchowi odbiło ... Może faktycznie zęby, bo pcha wszystko głeboko do buzi i non stop wszystko ma orygane ... dalam mu chwile bulke do pomemlania ... szał pał całą by wciągną jakby mógł ...

WItam witam:)

Dobrze widzę wy dajecie chleb dzieciaczkom ??

Nie mam chwilowo weny do pisania odezwę się później..teraz idę z piżamy wyskoczyć :)

tylko do memlania i to pietke, lepiej niech mela chleb niz misia:-) a jak robi sie za miekki i jest ryzyko ze zacznie sie łamać i moze mu zostac w buzi to zabieram

kamia a dziękuję nie jest z nim aż tak źle nie wlic\zając że leki które dostał sa takie silne że się źle po nich czuje i jest na pół przytomny taki jakiś osowiały
nop ale przynajmniej jak je bierze to go nga nie boli:confused2:
jak weźmie za późno albo zapomni to go napie*** tak że nie może wytrzymać z bólu.. no ale co... zostaje nam czekać do wisyty ehhh

jolek ja pisałam na karmieniu że daję małej chlebek :tak: wiem ze niektorzy patrzą na gluten
ale co lekarz to opinia , wcześniej się wprowadzało gluten szybko teraz zalecjaa późńiej
a ja wychodze z założenia ze jeśli nic jej po nim nie jest to jej daję do ciumkania
no Vi tez dostawała tak szybko i żyje :-p

zła jestem dzisiaj nie wiem chyba przez ta pogodę :baffled:

Witajcie
aina - to troche tak jak u nas.... :baffled: ...buzia :**
Bylam na basenie wczoraj, po roku przerwy, mysl.ze padne na ryj po....
A Polcia spala dzis 8 godzin :)):tak:
Idziemy na spaceros za niedlugo.
Bye..

Kamcia moja tez juz chlebek dostaje. Ja na gluten jakos specjalnie nie zwracalam uwagi. Niby wprowadza sie pozniej ale kaszki z biszkoptami z hippa sa a przeciez w biszkopcie to tez jest gluten. wiecjak ze wszystkim duzo opini na ten temat kazdy co innego:p Jezeli malej nic nie jest tzn ze moze wcinac;p

Cześć dziewczyny,
niestety powróciliśmy już w weekendu- ale odpoczełaaammm! z tej radości nawet wypiłam w sobotę pare kieliszków wina..a w niedzielę, do sniadanka -apap:D nie mieli w menu,ale kelner przyniósł w sekunde:D W końcu serwują winoterapię,więc to częsty objaw uboczny:-D
Juniorek mega grzeczny był, jak zwykle się popisywał, gadał i spał, ryków brak z babcią.Prezentował obroty swoje, czym zadziwiał babcię, bo zapomnieliśmy powiedzieć ,że już taki akrobata z niego.
Żelka junior tak miał po 2 szczepieniu, trwało to ok 2-3 dni..przeżyłam, dasz radę;)

reklama
Do góry