reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Mi przed chrzcinami kuzynka obciachała dobre 15cm od razu mniej wypadają...no i krótsze tak się na podłodze nie rzucają w oczy :-D

reklama
Oj Jolek, z podłogą to u nas masakra jest:) Ciągle wysłu****ę, że wszędzie się moje włosy walają:) Stwierdziłam, że albo się zgolę na łyso, albo chociaż na blond walnę, może białe nie będą takie widoczne:)

Matko, już nawet w y s ł u c h u j ę nie można w spokoju napisać:) co za kraj;)

Ja tam nie słucham bo M prawie w domu nie ma ,a zresztą on nawet nie zwraca uwagi...Pies też nie podskoczy bo jego kudły też się walają:-D

Dzieki dziewczyny! :)
Dzien byl peeelen wrazen :) od 9 do 14 Aleksiu byl w przedszkolu (ma 2 pelne dni tygodniowo, ale zabralismy go wczesniej, zeby nie bylo szoku, bo w tamtym tygodniu mial te 2 dni, ale tylko po 2 godzinki).
Jestem z niego dumna, bo bawil sie ladnie z dziecmi, Panie mowily, ze duzo rozumie polecen po ang., ze zna duzo nazw zwierzat :) co mnie cieszy, bo przeciez to jego pierwsze kroki w czysto angielskim otoczeniu...
Byl jeden placz podczas lunchu, bo nie chcial juz jesc, a chcial odejsc od stolu (co zwykl czynic w domu niestety), no i jak mu zabronili to uderzyl w placz, ale zaraz sie uspokoil...
Najwazniejsze dla nas, ze znowu chce tam isc w poniedzialek :)

Witam się wieczorowo :)

A ja nie mam dosyć siedzenia z małą w domu:tak: strasznie mi się serce ściska na samą myśl powrotu do pracy:-(. Życie mi się zmieniło o 360 stopni przed porodem i przez całą ciążę prowadziłam mega intensywny tryb życia, a teraz przystopowałam i bardzo dobrze mi w domku. Nie chce wracać do pracy :no::-(

Dobranoc

Witajcie,
Futrzaczku, Bubbles - tylko sie cieszyć, że chłopcy mają dobre pierwsze wrażenia z przedszkola, oby tak dalej!
Żelka - co do tych pieluch, to może masz rację, ale wolę nie próbować, bo moja mała ma cały czas wodniste stolce i jak poluźnię pieluszkę, to na pewno bokiem wyleci zawartość:baffled:

Mi też do pracy się wcale nie spieszy, a siedzenie z Zośką w domu mnie nie nudzi - nie mam na nic czasu, wiec nie mogę mówić o nudzie, tylko czasem o skrajnym wyczerpaniu...wtedy mam dosyć i marzę o odpoczynku, ale nie o pracy hehe. A zawsze myślałam, że siedzenie w domu z dzieckiem to nie dla mnie... no cóż, musze wrócić do roboty w styczniu:baffled:

Całuski dla wszystkich dzisiejszych małych jubilatów :-)

Co jeszcze... aha, jesli chodzi o czapeczki i opaski, to mojej tez mogę wszystkie założyć. Dzisiaj się naśmialiśmy z M, bo walczymy z ciemieniuchą i mała leżała na macie w kosmicznej czapie (takiej, której nie będzie mi szkoda wyrzucić hahaha) i nie protestowała wcale:-)

Dobrej nocy!

lepi jak falbanki te przy nóżkach, wywiniesz na zewnątrz nie powinno pojsc bokiem, tak czy siak sie mała brudzi przy kupce moze warto sprobowac.
Jutro nadrobie, moj maly po szczepieniu daje w kosc ... jeszcze nie sopi mimo ze zjadl juz cale cycki ... i dalej sufituje ... ciezka noc ... kolejna przed nami
Dobranocki

Bubbles super że Aleks wytrzymał:)

Żelka daj młodemu czopek przeciwbólowy. Mi lekarka powiedziała że jak młody tak marudzi to znakiem tego go boli i dać mu czopek. Faktycznie pomaga.

Kurde a ja całkiem zapomniałam że zlot żaglowców jest w Gdyni. Usłyszałam właśnie sztuczne ognie i wlazłam na stronę trójmiasta co to może być i mnie oświeciło. Koncert Afromental był. Pamiętam dwa lata temu było tyle ludu w Gdyni ale to zlot nałożył się z Openerem. Masakra co tu się działo. Fajnie że ciepło na weekend zapowiadają bo już wiem gdzie go spędzę :)

reklama
Do góry