reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ja mam czasem dosyc ale jak mam mala zostawic z kims to nie moge odejsc hihi bo przeciez ona tylko u mnie zasypia;P Ostatnioo siostra pilnowala to spala mala cale 4 godziny ja przyszlam i musialam autobusem wracac bo wyla caly czas wyla taka zolza

reklama
adapis buziaki dla naszego równolatka:-) ja własnie porzadkowalam szafke z butami i jak myłam pare czarnych szpilek to pomyslalam ze chcialabym chodzic znow do pracy zeby moc rano sie stroic itp, wiecie w domu tez staram sie dbac zeby ladnie wygladac ale to tak bardziej "po domowemu", ale to tylko taka krotka mysl bo ogolnie to uwielbiam dni w domu z moim łobuzem i tez mnie przeraza jak to szybko mija:-(

Jolkaa trzymam kciuki za chrzciny. Na pewno wszystko się uda a mała będzie grzeczna:)

Mandrzejczuk Wy to się macie. Mam nadzieję,że wkrótce i dla Was słońce zaświeci:)
Trzymam kciuki za kurs.

Salsera wiem co przechodzisz. U mnie Igor też niedawno tak spał. Dokarmianie nawet nie pomogło na noc, a wręcz przeciwnie, bo jeszcze krócej spał. Teraz się w miarę unormowało więc musisz przeczekać.

Adiaps nie pomogę w przestawianiu na butlę. U mnie Igor bez problemu ciągnie i cyca i butlę. Buziaki dla Synka :*:*

Ania86 buziaki dla Dareczka:*:*

Kamia buziaki dla Tymka :*

Futrzaczku i jak tam Szymkowi minął pierwszy dzionek w przedszkolu??? Kurde ja sobie nie wyobrażam tej chwili...zryczę się jak głupia :(

Karolka udanej podróży i czekamy tu na Ciebie.

Bubbles buziaki dla Aleksa z okazji urodzinek. Daj znak jak dzionek w przedszkolu mu zleciał :)

Adiaps ja tam z Igorem mogę siedzieć i nie mam tego dosyć.Uwielbiam te nasze zabawy pogaduchy i przytulanki.Nawet kocham robić z siebie czuba,żeby Igorito miał radochę ,bo uwielbiam jego śmiech :) Mogę śmiało powiedzieć że jestem uzależniona od mojego dziecia :D

Kamcia tulam kochana

Witam się z wieczora. Jakoś nie mam dziś weny na nic.My dziś znowu sami. Brykamy zaraz się kąpać.

Oj i u Nas ostatnio ciezkie dni. Wszystko wskazuje na zabki... Ale czy napewno??? Nie wiem... Smaruje ta sama mascia co persefona dziaselka i podaje paracetamol juz drugi dzien. Mala wyraznie sie po tej mieszance uspokaja...
Co do czapki u nas na poczatku tez byl krzyk a teraz spiewam Nadii "byla sobie zabka mala" i biore ja z zaskoczenia. I jakos sie udaje.
Pozdrawiam wszystkie i klade sie lulu bo jakas zmeczona jestem...

Jolek - a dziękuje kochana dziękuje spisał się na złoty medal :) mówił że fajnie było i myślę że nie będzie problemu aby wrócił tam w poniedziałek :tak:

adiaps - mam to samo -> z jednej strony dość siedzenia w domu i dziecka uwieszonego na cycu, a z drugiej nie wyobrażam sobie jakbym mogła go zostawić komuś obcemu i wracać do pracy. Już przepłakałam kilka nocy rozmyślając nad tym :no:

Tymek też mi się przestawił nie wiedzieć czemu. Jak wcześniej przesypiał nocki tak teraz budzi się na dodatkowe jedzonko i przytulanie. W dodatku ryczy przed zaśnięciem wieczorem. Wcześniej po kąpieli jadł i zasypiał jak mały królewicz, a teraz cyrki odstawia. Usypianie trwa i trwa, i czasem my się szybciej zmęczymy niż on.

Wiecie co,włosy mi lecą. Jakaś masakra od dwóch dni wypadają mi prawie garściami :baffled:
jak tak dalej pójdzie będę łysa... A co do łysiny to mój mały miglanc wytarł sobie czache od tego leżenia i kręcenia głową - z tyłu nie ma kłaków :confused: mam nadzieje że mu odrosną...

Młoda wypadanie włosów u nas w okolicy 3ciego miesiąca po porodzie to standard. Mi też lecą. Młodemu włosy odrosną.

Futrzaczku fajnie że Szymkowi się podobało. Mam nadzieję,że już nie zmieni zdania:)

reklama
Do góry