reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dzien dobry Dziewczynki :)
Ja wpadam i uciekam, chcialam sie tylko pochwalic, ze moj Aleks konczy dzis 3 latka i zaczyna swoje pierwsze przedszkole :) Moj malenki Synek... 3 lata temu o tej porze wilam sie w 17 godzinnym porodzie, zakonczonym o 23:33 CC...
Jestem wzruszona na maxa!
Buziaki :*

reklama
Witajcie,
mam dziś sporo sprzatania.Wzięłam się za Gabi pokój i normalnie się zdołowałam jaki tam baloagan ma.Oczywiście ucze ją porządku,więc mi pomaga,ale wiecie jak to jest z drugim maluchem,junior się obudzi i musowa przerwa w pracy.
Z tym spaniem to u mnie jest tak od pewnego czasu. Mały już przesypiał nocki,aż tu nagle budzi się znowu 3-4:00 na jedzonko. No dziś był wyjątek, bo wstał po 6:00.
mandrzejczuk z tymi ząbkami to wszystko możliwe,bo u nas tez jest ta akcja,choć ząbek jeszcze nie przebił,to czuć go wyraźnie na dole.Kupiłam dentinox-bardzo pomaga w takich napadach krzyku i ladowaniu rączek do buzi.
Kamia buziaki dla Tymka!
Bubbles buziale dla twojego 3-latka!

U nas czapka albo opaska to krzyki niemiłosierne, na aszczęście tylko na chwilę :tak:.
Za to płacz straszny jest po wyjęciu z wanienki, przy smarowaniu i tych innych okołopięlęgnacyjnych czynnościach, albo jak nie kąpiemy (co 2 dni ma tą przyjemność) tylko przemywamy, to też ryk. Nic pod tym względem nie dorośleje, jak było zaraz po urodzeniu, tak jest teraz. Nie wiem, co się Lence tak nie podoba :confused:.

Kamia buziaczki ogromne dla Twojego Tymusia:-) Moj daruś dzis kończy 3 miesięce:-) jak to przelecialo...

Kamcia tez kiedys zastanawialam sie czy nie zafarbowac sie ciemniej, z tym,ze ja mam krete wlosy i z tymi prostymi mogloby byc ciezko:-( prostownica pomaga tylko na chwile:-(

Ania, Adaips - buziaki dla Waszych chłopaków :tak:
Młoda zasnęła więc matka ma luzik. Moja kąpiel bardzo lubi, ale nie lubi tych rzeczy po kąpieli, czyli wycierania, masowania, nawilżania oliwką i ubierania to wszystko jest ble tylko cycek jest w stanie ukoić łzy po tych torturach ;-)
Bubbles - buziaki dla szanownego "prawie" dorosłego już Aleksia

Ostatnia edycja:
Mój Darus zawsze uspokaja sie podczas kapieli:-) smieje sie do nas, bawi sie raczkami, lubi sie kapac. Potem gdy Go calujemy i masujemy jest w siodmym niebie. Nie lubi tylko jak mu body z=przez glowe zakladam ale zaraz sie uspokaja:-)

reklama
Kamia, Ania najlepszego dla maluszków.
Swoją drogą nie wiem jak Wam ale mnie bardzo szybko zleciał ten czas!
Idę dziś się odstresować do fryzjera, potrzebuje zmian! Nie trafia Was już to siedzenie z dzieckiem? Ja z jednej strony mam dość a z drugiem nie chce młodego zostawiać bo niedługo do pracy. Jestem wyrodna matką?! Jak jest u Was?

Do góry