reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Marzena to czekamy na zdjecie Twoje w sukience;)

Wkleję ale po weselu jak będę "gotowa" :D Gaci ściągających nie kupiłam bo zdążyłam tylko do jednego sklepu a w nim kosztowały koło 100 zł. Bez przesady, najwyżej będę wciągać brzuch :p Potem była burza mała ale lało jak z cebra i w ciągu kilku sekund dosłownie zlał nas deszcz od stóp do głów. Dobrze, że wózek nie przeciekł :D:D:D

Kurde powinnam się pakować i sprzątać, żeby kumpela co do kota będzie wpadać w progu nie padła od bajzlu... A mi się nie chce!

Kupiłam sobie nowy tusz do rzęs bo mój tylko przyczerniał ale nie modelował rzęs a do tego szybko wysycha i nie da się kilka warstw nałożyć. Nowy jest lepszy. Kupiłam też kredkę do oczu a nie używam i zrobiłam sobie kreskę na dolnej powiece i co przechodzę koło lustra to się sama z efektu śmieję bo człowiek jakiś inny. Zobaczymy co mój powie... o ile zauważy ;) Żeby tylko trupem nie padł... ze śmiechu.

Acha, dostęp do netu będę miała na wyjeździe, nie wiem jak z czasem. Będę się meldować.

Marzenka zostaw kumpeli kartkę,że mieszkanie ma być czyste jak wrócicie :rofl2: Wpadaj chociaż "cześć " powiedzieć bo będziemy tęsknić:tak:

salsera dzięki za info:-)
Mój żarłoczek znowu je,a na burzę się zanosi,ale nadal nie nadchodzi.
bra jak tam malutka?Gorączka minęła?

gorączka mineła wczoraj, ale praktycznie calą noc nie spała, coś sie musiało dziać, bo od rana miała takie bóle brzuszka, że momentami dusiła sie od płaczu :((( z przykrością stwierdzam, że gorączka to była pestka. teraz pytanie od czego to? czy to od szczepionki? czy może coś zjadłam? teraz - odpukać- czuje sie dobrze, mam nadzieję, że tak zostanie. od tego placzu powychodziły jej czerwone place na twarzyczce i główce, kupka to już teraz sam śluz. dzwoniłam do lekarza to stwierdziła, że jeżeli kupki są, to nie ma co sie martwić, ale jak tu sie nie martwić?????? ;(((((

Witajcie Kobietki :-)
bra oj współczuje Tobie i Malutkiej :-(Biedna się nacierpi...

Ja dziś załatwiłam już chrzciny na 18 września - mały będzie dokładnie tego dnia kończył 4 miesiące :tak: A poza tym baaardzo boli mnie dziś głowa i całkiem nie mam sił na cokolwiek:no:

Bra u nas też dzisiaj koszmarny dzień, zrzucam to na szczepionkę. W miejscu wkłucia jest czerwona plama, gorąca w dotyku, musiałam robić okłady i calutki dzień marudzi, przed snem się wygina i krzyczy, generalnie mam dość.

Ehh Dziewczyny współczuję Wam i maleństwom że tak paskudnie przechodzą szczepienia. Moja na szczęście odpukać nawet nie zareagowała, tylko na wkłucie bo zabolało...

U nas dzisiaj też cały dzień parno.. rano tylko trochę popadało i burza była.. Cały dzień mnie głowa boli, mała praktycznie cały czas śpi.
Chrzciny mamy 4 września więc jeszcze 2 tygodnie zostały. Kupiłam już sobie spódniczkę, jeszcze tylko jakąs bluzeczkę i będzie cacy :) Po wszystkim wkleję zdjęcia w odpowiednim wątku, a teraz zmykam się kąpać :)

Dobranoc :*

hope mam nadzieję, że malutka będzie miała spokojna nockę, a Wy razem z nią. że nie pojawi się nic oprocz tego co jest teraz.

jolkaa super, że maluszek dobrze zniósl szczepienie, tylko pozazdrościć

reklama
Ale jestem wstrętna wchodzę tylko żeby się przywitać, ale dziś nie mam czasu z innego powodu, mój A w domu;-):-D, dwa dni szaleństwa
Pa pa

Do góry