reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Mam chwilkę przy śniadaniu to zaglądam. U nas już 3 miesiące minęły, jej jak ten czas leci...
Marzenka super sukienka, co do kasy to dziewczyny mają rację, dajcie tyle ile macie i wcale nie trzeba dawać nie mniej niż ileś tam. Najważniejsze, że będziecie z Młodą Parą w tym ważnym dniu.

Ale mieliśmy wczoraj upał i dziś chyba będzie powtórka. Do tego robią mi pod domem drogę i od świtu jeżdżą koparki. Chyba ucieknę na dłuższy spacerek.
Miłego dnia :-)

Hejka :-)

Melia - fajnie że jesteś :tak: wpadaj jak najczęściej :-)
Aina - Jasiu :*

Po 10 idziemy na spacerek z zamiarem kupienia czegoś 3latce bo jutro idziemy do znajomych a potem jedziemy do dziadków tam jest D zostawiamy tam Szymka żeby się bawił z kuzynką a sami jedziemy na zakupy i popatrzeć za sprzętem AGD i innymi rzeczami do nowego mieszkanka bo budowa teściów idzie pełną parą i Nasze kąty nabierają już kształtów więc snujemy już powolutku plany co i gdzie :-);-):tak: pisałam Wam kiedyś że obawiam się jak to będzie i w sumie obawy są nadal ale teraz ogarnia mnie euforia i radość z urządzania nowego gniazdka :tak::-) mam nadzieję że damy radę i że będzie się Nam dobrze mieszkać.

Aina buziaczki dla Jasia.
Marzenko myślę że 500 spokojnie wystarczy.
A ja mam problem, a z drugiej strony bardzo się cieszę: na początku września prawdopodobnie jedziemy na tydzień wakacji (jeżeli odwiedzanie całej rodziny i załatwienie ogromu spraw wakacjami można nazwać...) do Polski (ja nie byłam już 1,5roku) i z jednej strony się cieszę na spotkanie ze znajomymi i rodzinką a z drugiej obawiam długiej podróży -1000km więc jakieś 12-13godzin w samochodzie i nie wiem czy to nie zaszkodzi malutkiemu tyle godzin w foteliku i w ogóle... :confused2: i mam obawy czy jechać czy jednak sobie odpuścić... Pomóżcie...

Karolka- moje zdanie jest takie że spokojnie możecie jechać tylko pod kilkoma warunkami : że pojedziecie na noc i że będziecie stawać kilka razy na chociaż 10 min aby wyjąć małego aby się wyprostował i pofikał wolno ale z drugiej strony jesli Wam malec ładnie śpi w nocy może i nie trzeba będzie robić specjalnych postojów bo po prostu smacznie prześpi podróż :tak: dla pocieszenia to My wracaliśmy z nad morza 9 godz i wcale nie jechaliśmy nocą a Filipek zniósł to superowo:-)

Karolka my jechaliśmy 800km z Jasiem w ciagu dnia teraz żałuje,że to nie bylo w nocy. Spokojnie możecie jechac w nocy, myslę,że tak bedzie lepiej. Nie zastanawiaj się jeźdzcie na zasłuzony odpoczynek:tak:

reklama
Do góry