reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam
Wczoraj wieczorkiem byłam na małych zakupach i wleciałam do Pepco. Wyhaczyłam małemu fajne bodziaki w ciuchcie,auta,pieski itp. Poza tym fajną ciepłą kamizelkę na jesień kupiłam, a mojej starszej ciepły bezrękawniczek.
marzena sukienka śliczna.Uwielbiam takie inne,oryginalne sukienki.Do tej musisz mieć nieskazitelną figurkę,więc podziwiam. A co do kasy-my 5 lat temu od świadkowej dostaliśmy 400zł, a od świadka odkurzacz (koszt 650zł).A po 1000zł to dostaliśmy od chrzestnych:happy:
paula dużo zdrowia życzę:tak:
aina buziaki dla Jasia z okazji 3 miesięcy!:yes:
melia dla twojego Antosia też spóźnione buziaczki!:-)
karolka według mnie to troszeczkę umęczenie tyle godzin z dzieciątkiem,ale jak pojedziecie w nocy i bedziecie przerwy robić,to dacie radę :tak:

A ja też mam dylemat:hmm:. Wczoraj dzwoniła kumpela i pytała się czy pojdę z nią na magisterkę do Poznania. I wszystko byłoby ok,gdyby nie kasa...Kurcze takie drogie są studia teraz. Dzieciątko miałabym z kim zostawić w weekendy, przekimać z soboty na dzielę też miałabym gdzie,ale kasa...kurcze no i co tu zrobić...:confused:

reklama
Taaa, nieskazitelnej figury to ja nie mam :p Idę dzisiaj po gacie ściągające wał pociążowy na brzuchu. Kupiłam porządny stanik do tej sukienki. A gruby tyłek i uda to ona maskuje rewelacyjnie. Zaraz muszę za butami pogrzebać w szafie, żeby nie było, że jeszcze muszę zrobić rajd po sklepach z dwójką dzieci. A w ogóle to muszę się pochwalić że ta sukienka to projektancka jest, z wybiegów USA ;) A ja kupiłam ją z metką za śmieszne pieniądze...

Zapowiadają dzisiaj jakieś mega burze. Ja lubię ale straszą trąbami powietrznymi a to już mało śmieszne. Miasto u nas już rozesłało smsy ze od 14 może być ostro na dworze. Jeszcze słońce świeci ale siła sugestii jest bo czuję lekki niepokój.

Kamcia szkoda że się właścicielka kotka znalazła bo te futrzaki są cudne :)

Persefona ja mam ten sam dylemat ze studiami bo kasy szkoda, dojazdy, i trochę mi się nie chce bom stara i odwykłam ;)

karolka ja myslę że możecie spokojnie jechać no i nocą najlepiej ze względu na to że mały będzie spał sobie cała podróż :-) a przynajmniej prawie ;-)
coś miałam jeszcze ...
aaa
aina wszystkiego dobrego dla jasia :*
i co tam.. hmm zapomniałam..
dzisiaj mam ponury dzień .. za oknem pada.. czekam aż mąż skończy pracę i chyba pójdziemy na basen bo nie ma co robić :sorry:

Witam!
U nas juz przeszła ta mega burza!!!Było ciemno zagrzmiało pare razy,popadało z 30 min a teraz słoneczko wyszło!!!!:)

A u nas chyba powoli się zbiera na tą burzę...i też straszą nawałnicami:eek:
A co do sukienki,to ja też sobie kupiłam na wesele i też taką inną, w stylu hiszpańskim,ale nigdzie jej w necie znaleźć nie mogę. Może cyknę później jakąś fotkę i wstawię;-)A i majciochy ściągające też sobie sprawiłam :-p

Hehe, widzę że majciochy Bridget Jones robią teraz furorę :) Ja na chrzest kupiłam sobie kieckę która idealnie maskuje brzuszek bo ma jakieś takie zakładki porobione i naturalnie się rozszerza w strategicznych miejscach.
I żadnej burzy proszę mi tu nie wysyłać bo widzę ze zaczęło się chmurzyć. Przedmucham ją dalej na wschód i tyle.
aina - buziaki dla Jaśka :)
Powinnam iść robić obiad ale mi się nie chce, zresztą gary leżą brudne od wczoraj bo mężu nie pozmywał. Niech poczekają aż wróci.
Szukam właśnie spacerówki dla Mikołaja bo nasz wózek nie ma możliwości wpięcia siedziska (nie chcieliśmy takiego) i pomimo duuużej gondoli za chwilę nam łobuz wyrośnie. I znalazłam spacerówki dla psów. Wózki dla psa tanio w zooplus!: Sporty Pet wózek dla małych psów czego to ludzie nie wymyślą :)

Na dzień dobry wysyłam buziak dla Jasia :*
Aina
u mnie cieknie z rur ale to ciepło w omu zimne rury i się skrapla opar..

Melia witaj kochana:) Współczuję budowy pod domem

Futrzaczku jak to zleciał,dopiero pisałaś o planach a tu już budowa pełną parą idzie :)

Persefona , Karolka niestety nie pomogę..

U nas z rana padało a teraz nieśmiało słońce wygląda. Pospaliśmy dziś sobie z Igorkiem do 10tej:) A i serwis od pralki się odezwał...Ale ja spałam M nie słyszał i jak oddzwoniliśmy po 30 minutach to już pan od napraw wyjechał ze zleceniami i w poniedziałek mają się kontaktować.

He he mój pies waży 22kg jak myślicie zmieści się czy go odchudzać :D Na pewno by się cieszył że nie jest gorszy od Igorka i ma swoją karocę :) hi hi

Ostatnia edycja:
salsera widzę,że ty jesteś z Poznania. To może orientujesz się jaką renomę ma Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości??? Bo widze, że tam studia magisterskie nie są takie drogie...

reklama
persefona - ja ją zawsze miałam za solidną, moja kumpela z którą niestety nie mam już kontaktu tam studiowała i była zadowolona. Nie jest to na pewno jakaś uczelnia typu "wyższa szkoła mydła i powidła" jakich teraz pełno powstaje. Ja podyplomówkę robię na Wyższej Szkole Bankowej, ale nie wiem jak tam z cenami jest bo miałam sporą zniżkę z uwagi na to, że sporo osób z mojego miejsca pracy tam studiowało i wyszło mnie taniej niż bez zniżki na jakiejś dziadowskiej innej uczelni.

Do góry