reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Co prawda, to prawda.
Ja miałabym jeszcze jedną sugestię- coby ograniczyć ilość suwaczków, bo, nie obraź się Vi, ale dwa Twoje posty i już pół strony, a stroniczki lecą.

Witam porannie

Coś dzisiaj nie mogę spać. Lało a teraz pada, a tu trza się ubrać i z psem na spacer zasuwać.

Była w pon u lekarza- pędzę na inny wątek ;)
kochania, niestety musze powiedziec że nie masz racji:no:
nie zaleznie od ilości suwaczków na każdej jednej stronie mieści się 10 postów nawet jakbyś pisała najdłuższe jakie są mozliwe....:tak:
więc moje suwaczki nic do tego nie mają... po porstyu sam mój post jest bardziej rozciągnięty;-) ale nie wpływa to na ilość postów i stron ....:no::sorry2:

karolqa a pojawia Ci się jakiś napis??
może źle wklejasz?? albo nie ten kod?? muszisz wklejać BBcode wtedy powinien się dodac suwaczek bez problemu:tak:

reklama
Jak tam sobie uwazacie, ale nie wyobrażam sobie, aby każda z nas miała po 7 suwaczków.
A może spróbujemy, będzie fajnie ;)
Dobra, dość tych złośliwości.
Miłego dzionka mimo wsio

A ja mam 8 suwaczków plus napisy i nigdy,na żadnym wątku nikomu nie przeszkadzały:no:I nie zamierzam sobie sygnaturki skracać no chyba,że o ten jeden ostatni suwaczek,gdy już święta nadejdą:tak:I nie przeszkadzałoby mi nawet jakby każda z nas miała po 10 suwaczków:sorry2:

ja też nie pisałam nic żebym zamierzała zmieniać , ponieważ nie ma to wpływu na ilość stron alni postów na stronie...:sorry2:
i różnież podobałoby mi sie gdybyśmy miały wszystkie po kilka kilka suwaczków, zeby było kolorowo :-D i żeby było co pooglądać w międzyczasie:-p
gdybym miała jeszcze jakąś okazję to dodałabym następny ;-) nie żeby komuś na złość zrobić absolutnie... ale uwielbbiam suwaczki:-D

reklama
Hejka kochane od rana widać burza hihihihihi :-):tak: ale co tam każda z Nas ma humory więc trzeba wybaczyć i nie ma o co się kłócić :tak: mi też suwaczki nie przeszkadzają a wręcz właśnie zgodzę się z Kamcia że fajnie jest popatrzeć co tam za okazję się zbliżają , kurcze przecież w końcu spędzimy tu ze sobą sporo czasu więc uważam że warto się poznać nawet z tak prozaicznych spraw.

Kamcia- kurde blaszka powiem Ci że zagięłaś mnie ilością moderowania stron wiesz co pełen szacunek dla Ciebie bo ja to czasami nie mam czasu zajrzeć do Nas a co dopiero gdzie indziej ;-)

U Nas dzisiaj piękne słonko cieplusio aż strach się bać co to będzie jak w końcu zawita zima :szok:

Byłam dzisiaj u ginka wieści na lekarzowym :-)

Tak sobie patrzyłam właśnie na suwaczki i Kamcia Ty ze swoim mężem poznaliście się 18 lat temu a nie pamiętałam ile masz lat zerknęłam na "przedstawmy się"
i oczom nie wierzę że miałaś wtedy 5 lat ... Gratulacje!!! Coś wspaniałego ! :))

Ostatnia edycja:
Do góry