reklama
Madziulek_2
Początkująca w BB
Rzeczywiscie,umknelo,teraz widze i po malu zaczynam lapac
Madziulek_2
Początkująca w BB
jolek27,podpowiedz prosze jak dodac suwaczka do podpisu...Suwaczek juz zostal stworzony ale nijak nie moge dodac by byl widoczny w podpisie...
Witam Madziu i gratuluję maluszka.
Aby twój suwaczek był widoczny musisz wejść w ustawienia/edytyj moją sygnatyrę /wklejasz link suwaczka w opcje edycji i klikasz zapisz/w momencie jak piszesz wiadomość odhaczasz opcje pokazuj moją sygnaturę i w ten sposób go widać
Aby twój suwaczek był widoczny musisz wejść w ustawienia/edytyj moją sygnatyrę /wklejasz link suwaczka w opcje edycji i klikasz zapisz/w momencie jak piszesz wiadomość odhaczasz opcje pokazuj moją sygnaturę i w ten sposób go widać
Madziulek_2
Początkująca w BB
Dzieki Wam bardzo za pomoc i rowniez gratuluje maluszkow!Mam nadzieje,ze razem z Wami jakos latwiej przejde kolejne miesiace bo niestety moj maluszek jest zagrozony i praktycznie od samego poczatku leze plackiem.Jak nie w szpitalu to w domu.Ale konczy sie pierwszy trymestr wiec mam nadzieje,ze najgorsze juz za nami.Pozdrawiam goraco i jeszcze raz dziekuje za pomoc!No i cieple przyjecie!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
witam nową mamusię...
i pozostałe które dołączyły a nie powidtałam .. ale mam dużo do ogarniania;-)
Madziulek dużo poisze w poście przyklejonym z regulaminem , właśnie żeby się nowe mamusie mogły połapać co i jak... i jak się obsługiwac na forum, dodawać suwaczki czy zdjęcia..
tak więc możesz sobie poczytać
a w razie czego pytaj ;-)
no i mam nadzieję ze już się połapiesz.. hehe i nie będziesz miała problemu :-)
pamiętam kiedyś weszła na forum dziewczyna która weszła w jeden temat o chyba usypianiu maluszka i najpierw pisała tylko o tym (na innym miesiącu nie majówka) a później zaczęła się wkręcać i pisac o wizytach czy np karmieniu piersią...z tym ze w tym jednym temacie
pisałam jej na prv prośbę zeby szukała odpowiedniego tematu i tam wpisywała o tych innych rzeczach , to powiedziała że tu nas już poznała i chce żebyśmy my jej odpowiadały
i nie mogła zrozumieć ze na pozostałych tematach udzielaja się te same osoby
i pozostałe które dołączyły a nie powidtałam .. ale mam dużo do ogarniania;-)
Madziulek dużo poisze w poście przyklejonym z regulaminem , właśnie żeby się nowe mamusie mogły połapać co i jak... i jak się obsługiwac na forum, dodawać suwaczki czy zdjęcia..
tak więc możesz sobie poczytać
a w razie czego pytaj ;-)
no i mam nadzieję ze już się połapiesz.. hehe i nie będziesz miała problemu :-)
pamiętam kiedyś weszła na forum dziewczyna która weszła w jeden temat o chyba usypianiu maluszka i najpierw pisała tylko o tym (na innym miesiącu nie majówka) a później zaczęła się wkręcać i pisac o wizytach czy np karmieniu piersią...z tym ze w tym jednym temacie
pisałam jej na prv prośbę zeby szukała odpowiedniego tematu i tam wpisywała o tych innych rzeczach , to powiedziała że tu nas już poznała i chce żebyśmy my jej odpowiadały
i nie mogła zrozumieć ze na pozostałych tematach udzielaja się te same osoby
Madziulek_2
Początkująca w BB
Ano udalo sie udalo ale dzieki Wam mamuskiDzieki!Tez mam nadzieje,ze juz wszystko bedzie w porzadku,teraz czekam na wyniki badan genetycznych ale juz jestem spokojniejsza bo usg(rowniez to genetyczne)wyszlo oki i lekarz mowil ze juz tak powinno zostac takze jestem juz troszke spokojniejsza.Tylko zebym jesczze mogla zaczac chodzic...Poki co leze w wyrku i juz w glowke dostaje ale czegoz to sie nie wytrzyma dla tych fasolek:-)Milego wieczorku Wam zycze,ja juz odpadam po malu wiec do juterka!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
witam witam...
co tam u was dzisiaj kobitki??
ja wstałam wyjątkowo wcześnie ;-) o 8.30
moj ma wolne więc sobie na necie dzisiaj nie posiedze ;-) może później wieczorkiem..
miłego dzionka :-)
co tam u was dzisiaj kobitki??
ja wstałam wyjątkowo wcześnie ;-) o 8.30
moj ma wolne więc sobie na necie dzisiaj nie posiedze ;-) może później wieczorkiem..
miłego dzionka :-)
reklama
I ja się witam odświętnie, siedzę sobie z moimi córeczkami w domku , niestety pogoda nie nastraja do niczego.Idę dziś do siostry na iście męski obiadek, golonko z kapustą plus piwko, dla mnie oczywiście karmi, ależ się objem.A teraz idę poczytać inne wątki, może coś tam skrobnę.