reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się :-)

Bra, Salsera, nie zadręczajcie się, prędzej czy później każdej matce się to zdarzy. Pamiętam, że Zuzi też coś zrobiłam niechcący, chyba przytrzasnęłam zamkiem, nie wiem już nawet co dokłądnie ale do dziś wiem, jakie to podłe uczucie. Teraz gdy purchawka płacze pierwsze co sprawdzam, czy wszystko w porządku z jej ciałem. ubraniami, pieluszką itd ;-)

Joluś wszystkiego naj dla czteromiesięczniaka :-)

Marzena ale masz trzaski :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Siemanko :)

Mandrzejczuk
no to niezłą akcje mieliście. My przed mszą poszliśmy z karteczkami do spowiedzi a ksiądz do nas że od nowa musimy wszystko spisać bo proboszcz tak nagryzmolił że on roszczytać nie mógł i zapodziała się gdzieś kartka chrzestnych z parafii.
Igor nawet oka nie zmrużył w czasie chrztu, a jak mu kiądz robił znak krzyża na czole to go groźnie zmierzył wzrokiem.

Co do pralki to zobaczymy dzisiaj jak to będzie. Pralka ma już 3lata,a kupując ją przedłużaliśmy gwarancję do 5.

Karolka buziaki dla Oskarka :*:*

Salsera nie łam się tak. Ja Igorowi obcinam pazurki na śpiąco a i tak wyrywa łapuchny i nie raz już mu za mocno przycięłam.

U nas pogoda dziś super.. a ja jakoś ogarnąć się nie mogę, a wypadałoby na dwór iść z młodym.

Dziewczyny trzymać kciuki mój M jutro idzie do nowej roboty. Mam nadzieję,że się sprawdzi.

Jolek no to trzymamy &&& A w pralce to niekoniecznie pompa. My też tak mieliśmy raz i tylko coś drobnego się zrąbało. Gorzej jak przyjadą z serwisu i okaże się, że jakaś Igorkowa skarpetka coś zatkała to będzie z Waszej winy i reklamacji nie uznają. Nam się tak zmywarka "zepsuła" bo do pompy dostał się kawałek szkła z kieliszka i facet przyjechał, wyjął,pouczył mnie, że jak się coś stłucze to trzeba powyciągać, ja mu na to, że akurat mąż rozbił i nie tylko ja korzystam ze zmywarki a on i tak uparcie mówił do mnie (nie pierwszy zresztą fachowiec seksista co mnie wkurza) i skasował 200 zł. za dojazd i naprawę. Jakbyśmy zadzwonili po zwykłego naprawiacza to wziąłby 50 zł.

Hope - przyganiał kocioł garnkowi wapniaro! :p:p:p My jeszcze nie po ślubie a już sobie słodzimy :D

Poczty dalej nie ma... Już się denerwuję :/

Hello
Wypogadza sie... :) Cala noc prawie lalo, zaczelo sie zajeb...... chmura wieczorem - czarnaaaaaaa jak smola, na cale niebo!
Wypad wczoraj udany :)) Bylo bardzo milo, a ja objadlam sie sandaczem... i jeszcze na deser wcislam tiramisu w musie truskawkowym... :)) Malutka grzeczna, w ogole bylo chyba z 5 dzidziusiow i z 3 brzuszki ;)
Cos mi sie malutka zapaca.. teraz jadla i cale skronie i glowka mokra..;/

jolek - jak tam Igorito po sloiczku z jabluszkami ???
Kciuki za M!
karolka - buziaki urodzinkowe! :* my dzisiaj takze 3 m-ce konczymy!

Jolek trzymam chciuki, jak to mawiała moja Zuzia :-)

Nam pralka się zepsuła dwa lata temu, zeszczała się w łazience i musieliśmy kupić nową. Tylko uważaj, zwykle psuje się w domu kilka rzeczy jednocześnie ;-) Zaraz potem kupowaliśmy nową lodówkę...

Marzena wapno to się mówiło 50 lat temu :-p:-D Poczekaj niech ci córa podrośnie, to ci język podrasuje :-D

Hope nie kracz nie kracz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maja Igorek w nocy narzekał na brzuszek,ale nie wiem czy to wina jabłuszka coli czy jeszcze czegoś innego. dziś to sprawdzę.

buziak dla Polusi :*

reklama
Do góry