reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Melia Młoda i piękna super że zajrzałyście do nas :)

Lepi buziak dla Zośki :*

Mandrzejczuk nie zazdroszczę..wiem co to akcje z brakiem w kasie.Mam nadzieję,że się wszystko wyjaśni.

Widzę,że ten weekend obrodził nam w chrzciny. Ja też sprzątam bo jutro moi rodzice mają zjechać. Dziś byliśmy na zakupach. Nie mam kurde zbytnio czasu poszukać jakiejś dedykacji do albumu dla Igora.. Jeśli któraś ma jakiś fajny wierszyk to będę wdzięczna :)

Szukałam dziś do wyszycia krzyżykiem osiołka z Kubusia Puchatka,ale nie ma nigdzie więc Marzenko jak masz jakiś gotowy wzór na kompie to daj znak .
A tak poza tym to pogoda do bani niedawno przestało padać. Dobrze,że chociaż trochę cieplej się zrobiło.

jolek a zobacz na tej stronce :) coricamo.com -
tam można swoje zdjęcie lub jakiś obrazek wstawić i przerobi na wzór krzyżykami. Ostatnio wgrałam i wydrukowałam sobie do pdf zdjęcie Tymka - wyszło jakieś 30 kolorów bo tło zrobiło mi bardzo cieniowane, ale buźka ślicznie wyszła tylko kto by to wyszył. Poszukałam sobie na necie ładnej grafiki z misiami i sobie zrobiłam. Teraz jestem w trakcie wyszywania wersji big za pomocą włóczki i będzie z tego poducha. :)

A jakoś tak niewiele :-)
Kompletujemy wyprawkę szkolną dla naszej pięcioklasistki, tata właśnie kąpię Jagódkę, ja czekam na chustę i uczę się wiązań i mamy długi weekend od dziś, w Szczecinie będzie festiwal sztucznych ogni, co tu jeszcze... no i już :-p I kupiłam trzy podobrazia, będę malować nad łóżeczko jakiś zwierzakowy tryptyk :-)

Jak widać nic ciekawego u nas :-p

A u nas po wczorajszym odstawieniu delicolu znow pojawila sie kolka..A mowia ze trwaja tylko do trzech miesiecy:/ Moj P.w podskokach gnal do apteki,mam nadzieje ze szybko bol brzuszka minie.
Salsera udanego masz meza:)
Lepi,persefona gratulacje:)
mandrzejczuk ja okres dostalam miesiac temu mimo ze karmie piersia i nie biore tabletek. Niektorzy to cale zycie maja pod gorke:(

reklama
Do góry