reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Tak tak sylwia i dla was najlepszego,całuski :*
jolek ja mam taki wierszyk,który w albumie nam chrzestna napisała:
"Ukochane chrzestne dziecię
gdy chcesz szczęście mieć na świecie,
gdy cię minąć ma zła droga
nade wszystko miłuj Boga.
Kochaj swoich rodzicieli,
by pociechę z ciebie mieli
Ale pomnij,że Bóg w niebie
ma w opiece ciągłej Ciebie!"

reklama
Na obronę mojego męża muszę powiedzieć, że jak go wysłać po zakupy bo nie ma nic w domu to potrafi super kupić, wie czego brakuje i jakieś smakołyki dodatkowe przytacha, więc kochany jest :)
Ja nie wiem co z tymi chrzcinami jutro, mały od tygodnia marudzi że głowa boli, całymi dniami prawie a wieczorem to masakrycznie. Czy są jakieś cuda bez recepty które mogę mu podać? Inaczej rozniesie całą imprezę. Kolki to nie są, marudzenie jest mniejsze jak się go weźmie na ręce i koniecznie chodzi, przy odłożeniu do wyrka to od razu histeria. A nie możemy go nauczyć wiecznego noszenia, zresztą ani nie jesteśmy w stanie ani na dłuższą metę to nei działa bo też w końcu mu się nudzi.

Mandrzejczuk to zapraszam do siebie na kawę i pierniki z Biedronki bo u nas tez pobudka o 6 rano:-)
U mnie dziś spokuj choć dla odmiany Madzia szaleje od rana złości i wkurza się o wszystko rzuca co ma pod ręką a mały dzielnie spi nic mu nie przeszkadza, potem pewno dla odmiany on poszaleję, a ja musze sie spakować bo tez jade z dzieciuakami do teśców na wies, ostatnie wolne mojego A i ponoc ma byc fanja pogoda więc sprzdzimy trochę czasu z dziećmi

No to ja sie wpraszam tez na tą imprezkę bo mój Oliwierek tez ma pobudki o 6 rano.

Ale jestem wk... znowu auto nam się rozjechało i przez to nie jedziemy jutro na wesele do mojego kuzyna, szkoda a tak bardzo chciałam jechać, rodzinka tez czekała bo bardzo chciała zobaczyc Oliwierka. JAk sie wali to sie wali wszystko. W ogóle ostatnio cały czas coś sie dzieje, mam już dość.
Ale najwazniejsze ze malutek jest zdrowy i taki kochaniutki.

Dziewczyny wit. K podaje się do ukończenia 3 miesiaca tzn. mam rozumiec ze jak oli urodził sie 22 maja to podajemy ja do 22 sierpnia tak?? Bo ja juz sama nie wiem, zakręciłam sie na maxa z tym liczeniem miesięcy.

Alex dobrze trybisz z tą witaminką. Wy to się macie z tym autem, przecież niedawno tyle kasiory w naprawę władowaliście. ja bym radziła sprzedać jak najszybciej. Szkoda,że nie jedziecie na to wesele.

Sylwia buziaki dla Was z okazji 3 miesiąca. Wy obchodzicie 3 miechy a my w niedziele już 4 :szok:

Młoda i piękna dzięki za progrmik...super jest :)

Salsera nie pomogę. Przychodzi mi tylko na myśl herbatka na uspokojenie,ale czy jest skuteczna to nie wiem.

A ja mam zryty humor bo najstarsza siostra mnie wk****a i to na maksa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jolek no my mamy pecha z tym autem, i dobrze pamiętasz że tyle kasy poszlo na tego złoma i końca nie widać, próbowalismy go opchnąć ale niestety nie bylo żadnego odzewu, no a że znowu coś jest nie tak to trzeba naprawić zeby udalo sie go sprzedać. Ja już mam dosyc tego cholernego auta.

Wiesz , lepiej sprzedać po niższej cenie i mieć go z głowy niż ładować bez końca. Albo mechanika zmieńcie bo może was na częściach doi!!!

lepi, sylwia - i dla Waszych maluchow buzka z okazji 3 m-ca!!
U nas tez juz tuz tuz...

Jestem padnieta po dzisiejszym obrabianiu chaty.. Ale udalo mi sie po poludniu wyskoczyc na chwile do kosmetyczki :)) jakis plus... ,,naprawila mi rece i nogi heheh...
Jutro moi przyjezdzaja, huuuraaaaa! huurrra!
Milego weekendu wszystkim! :));-)

Maja moi też jutro przyjeżdżają. Ale mi się nie udało całej chaty ogarnąć więc jutro od rana będę kończyć .

reklama
Jolek a moi wyjezdzaja w nocy, wiec beda jakos rano, to juz bym nie dala rady, a w ogole musze sie wyspac w koncu, bo mala ostatnio pare dni swiruje w nocy, dzisiaj juz od 4 ze mna spala, bo w lozeczku jej sie nie spodobalo nagle heheh 2 razy ja tam wkladalam po karmieniu i "biegala" sobie, a wzielam do siebie i od razu zasnela w 1 sek.! cwaniarka ;*

Do góry