reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Cześć dziewczyny witam się porannie.
Ale dzisiaj tylko na chwilę bo mam doła jak do Warszawy:no: idę się wyżyć - może mi przejdzie.
Aina mam nadzieję, że Twojemu P. jak najszybciej przejdzie, ehh faceci
Futrzaczku super, że jedziecie, udanej pogody życzę

reklama
Daria, Misia89 (chociaz ona i tak mlautko zagladala) no i Styna tez zniknela...ciekawe co u nich, pmaietam, ze Daria kiedys wstawiala link do swojego fotobloga tam na pewno bylyby jakies zdjecia tylko kurde nie pamietam gdzie tego szukac...

futrzaczku to kurde szybko ten okres przyszedl ja sie zastanawiam kiedy u mnie najdzie, juz 4 tyg nie karmie, a czesto mam bole podbrzusza jak na okres...

Mlody spi mi jak wrobel na galezi no kurna pol godz temu zasnal i znowu spiewa, wogole musze jakis tlumik dla niego zalatwic bo od prawie tygodnia codziennie punkt 6.00 rano to samo: leeeeee, eeee, grryyy, aguuuu sruuu kurna ja chce spac!!!! I tak codziennie o tej 6.00 biore poduche pod pache i koncze spanie w salonie na kanapie, a potem chodze pol dnia jak lunatyk

Mandrzejczuk Styna jest w PL niedługo ślub i pewnie nie ma czasu albo neta... Pisała że może jej nie być...
Witam się i uciekam bo mały się wścieka...

Witajcie:happy:
U nas dziś jakby pogoda się troszkę poprawiała,więc jest jeszcze nadzieja na cieplejsze dni;-)Mojego M chrześniak dzisiaj nas nawiedził i zostanie chyba do wtorku lub srody na wakacjach (też 4-latek jak moja Gabi:sorry:). Także będę mieć wesoło.
mandrzejczuk ja jak przestałam karmić, to minęło coś koło 5 tygodni i też dostałam okres i to jakiś dziwny...:confused2:To znaczy od pierwszego dnia miałam brać anty i tak też zrobiłam,ale okres miałam 7 dni, potem dzień ósmy już normalna wydzielina, a wczoraj jakieś brązowe upławy:baffled: Nie wiem czy to tak ma być,ale być może to działanie hormonów.
MajaPolka gratuluję udanego załatwienia spraw (mnie to zawsze takie rzeczy stresują...)
Futrzaczku mnie od czasu do czasu udaje się coś wygrać. Ostatnio wysłałam kod z liptona i wygrałam zawieszkę charms srebrną;-)A największa wygrana-to pralka automatyczna:-pA i życzę udanej podróży

A MY MAMY DZIS 3 MIESIĄCE REMIKA (tylko suwaczek coś klamie:confused2:)

Ostatnia edycja:
a ja wpadam powiedzieć że się pofarbowałam wczoraj na czerwono i ścięłam grzywkę na prosto :p
ale wyglądam dziwnie hehe :-D
idę wyprostować włoski bo niedługo mam gościa no i was zaraz nadrobię jak dam radę bo obioe dziewczyny nie śpią :sorry:

Również się witam zanim zabiorę się za ogarnianie chaty przed jutrzejszymi chrzcinami.
Wysłałam wczoraj męża żeby kupił piersi z kurczaka bo zaplanowałam kotleciki na imprezę (ja okazuje się nie będę ich jednak jadła). Nie kupił bo nie mieli piersi z kurczaka. Były tylko udka i... filety :-D Ach te chłopy, jak dzieci.
Kamcia - fotkę wrzucaj koniecznie :)

I ja się witam
Kamcia pokaż sie nam:-)
Aina och ci mężczyżni , najważniejsze że juz w domku:-)
Futrzaczku udanego wypadu nad morze, ależ ci zazdroszczę uwielbiam Polskie morze ma swój klimat
Mandrzejczuk to zapraszam do siebie na kawę i pierniki z Biedronki bo u nas tez pobudka o 6 rano:-)
U mnie dziś spokuj choć dla odmiany Madzia szaleje od rana złości i wkurza się o wszystko rzuca co ma pod ręką a mały dzielnie spi nic mu nie przeszkadza, potem pewno dla odmiany on poszaleję, a ja musze sie spakować bo tez jade z dzieciuakami do teśców na wies, ostatnie wolne mojego A i ponoc ma byc fanja pogoda więc sprzdzimy trochę czasu z dziećmi

Joluś jakieś męskie głupie zagrywki... szkoda słów, faceci są gorsi niż dzieciaki.
Wiatm się i ja:)
U nas słonecznie, własnie Jasienka bujam, uda mi się palą, wysmarowalam się rozgrzewającym kremem.
Futrzaczku udanego wyjazdu życzę, rób dużo zdjęć!:)
Persefona buziaki dla Remika z okazji 3 miesięcy :*
Kamcia dawaj fotke:)

ja zaraz wyruszam z Mama na zakupki... wreszcie!:)

reklama
Salsera kawą się przez Ciebie ze śmiechu udławiłam :-D

Aina palnij go w glace... co on odpiernicza :wściekła/y:

Persefona buziak dla Remika :*

Kamcia dawaj foty :)

Witam wszystkie mamuśki i na razie uciekam bo wiszę na telefonie i nie mogę się skupić:-D

Do góry