reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hej laski ;)
ja tam sie do slubu nie szykuje :-D
u nas dzisiaj leje od rana, maly spi a mama robi zakupy przez internet :D
mandrzejczuk gratulacje dla meza!
moj tez ostatnio dostal podwyzke wiec musze mu w nagrode upiec jakies ciasto na weekend :-)

reklama
Witajcie Kobietki,

jestem po wizycie w pracy. Nawet było całkiem miło. Zosieńka jak na życzenie, była super grzeczna. Najpierw się ze wszystkimi przywitała, a później grzecznie zasnęła. Nawet pod koniec wizyty, pomimo głodu, nie płakała:-). Kamciu, tak wyszło, że sama zagadałam szefową, czy mogę wrócić do pracy dopiero od nowego roku, bo u nas od stycznia do marca jest szał sprawozdawczy, więc wiem, że wtedy muszę być. I nie miała nic przeciwko temu, ale od stycznia na pewno mam przyjść!:-p Bo jeśli chodzi o wychowawczy, to chyba nie będzie problemu, że wezmę 1,5 miesiąca?? bo tak to jakoś wyjdzie.

Oooo, Zosia się odzywa...

lepi fajnie ze udalo Ci sie dogadac z szefowa. :tak:
dziewczyny czy ktoras z was ma jakis magiczny sposob na spalony garnek? zaczytalam sie na forum i cale dno spalone, w srodku czarno normalnie jakbym wegiel gotowalai nawet nie mam w czym teraz zrobic obiadu :p

Sylwia spróbuj mleczkiem do czyszczenia..

No to będzie forumowy ślub Marzenka Hope czekamy :):p

Lepi a można wziąć tylko 1,5miesiąca wychowawczego???

Salsera - w budżetówce, w Powiatowym Inspektoracie Weterynarii, a Ty??

Jolek - no własnie nie wiem, ale mam nadzieję, że tak. Nie zdążyłam zapytać się księgowej... Musze się tego dowiedzieć, a może któraś z Was wie, jak to z tym wychowawczym jest??

Ostatnia edycja:
salsera, lepi przybijam Wam piątkę, również pracuje w budżetówce w Urzędzie Gminy:tak:, ale nie mam bladego pojęcia jak to z tym wychowawczym bo ja wracam od razu po macierzyńskim do roboty choć nie chcę jak cholera:-(

Żelka śliczna kieca:tak:

Nie byłam dzisiaj z Młodą na spacerze choć pogoda nawet ujdzie, ale wstyd się przyznać bo zwyczajnie nie chce mi się d....ruszyć:zawstydzona/y:

reklama
Do góry