reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

nie mialam wyjscia, musialam je zjesc! moj kupil jak wracal z pracy i zostawil mnie z nimi sam na sam. jak widze orzechy zamieniam sie w wiewiorke. maly jak do tej pory lubi wszystko wiec moze nie bedzie zle :-)

reklama
zawsze jestem opóźniona z tym wątkiem:D
chyba pójde spać z tej okazji
chociaż ślub kościelny to planowaliśmy za parę lat, zobaczymy czy nam się nie odechce.A ja nie jestem biurwa -wypraszam to sobie;PP

u mnie tak jakiś czas temu leżały solone orzeszki w szufladzie, wołały do mnie przez kilka dni, ale twarda byłam nie tknęłam. Bałam się tych rzucawek po orzeszkach więc nie zaryzykowałam.

No i ja tez jestem z budżetówki-Urząd Skarbowy niestety sie wita hihi!!
A młody dzisiaj po 3 dniach zrobił taką kupę, że az byłam w szoku ile biedaczek tam tego miał.

I ja też nie biurowa tylko domowa:-)
Orzeszki solone tez podjadłam i było ok, chyba nie ma rzeczy która szkodziła by mojemu głodomorowi, wszytsko toleruje:-)
Ide spać po padam na pysk, niech juz będzie piatek to mój A wróci
Kiwcień 2012:szok: ale ten czas biegnie jestem w szoku.
Ale poczytałam sobie kiedyś nasze pierwsze stronki Maja i aż się popłakałam:-) strasznie się wzruszyłam jak pisałysmy o pierwszych testach, niepenościach o długich 9 miesiącach a to tak szybko zleciało

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się porannie,

wow kwiecień 2012...

Mały śmieje się pod karuzelką, jak zwykle zrobił tam mega kupkę i nawet nie przeczuwa, że niebawem miła pani go pokuje. Ostatnio tak kuła, że całe ubranko było we krwi :wściekła/y:
Najważniejsze by z wprawą zaszczepiła, pal licho ubranko.

Miłego dnia :-)

Do góry