reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Joluś ja brałam cywilny (bo u nas też tylko taki wchodził w grę- M jest po rozwodzie) i byłam w białej ślubnej sukni... DSC00496.jpg
3,5 roku temu była trochę inna moda ale moja suknia do tej pory mi się podoba, choć pewnie teraz wybrałabym inną.

reklama
I ja się witam moje babeczki:-)
Mandrzejczuk super ten kurs no i zazdroszczę miesięcznego byczenia z mężusiem u boku:-)
Bra obyś miała ząbki jak perełki
Nie wyspna dziś jestem, przyszła wczoraj koleżanka na klachy o 21 a poszła o 1 w nocy mały obudził się o 2 potem o 5 no i nie pospałam:-(, muszę dziś iść spać z kurami
Miłego słonecznego dni zyczę
Ale się ślubno zrobiłao, ja w tym roku będę 11 lat po śłubie:tak:, ale nadal trzymam swoją sukienke w szafie:-)

Ostatnia edycja:
Zelka - ja cie proszę, te porady małżeńskie nie jak śniadanie jem bo się zadławię i co wtedy :-D
mandrzejczuk - gratulacje dla męża :)

Przepraszam :zawstydzona/y:

Karolka ja chyba mam podobna kiecunie, tylko ze sztywnym goresetem na fiszbinach bo by gdzies to moje pociazowe sadlo upchac zgnuiesc i uformowac w talie osy ;)

Ostatnia edycja:
suknia1.jpgsukniatyl.jpgto moja kiecka wczesniej sie nie chciala dodac :/
co do białych sukien na cywilny, to jestem jak najbardziej za, z resztą dużo moich koleżanek mialo piękne biale suknie na cywilny właśnie a później normalne weselisko i wszystko bylo pięknie.

Bra trzymam kciuki za ząbki, napewno wytzrzymaja do powrotu dendtysty - tyle mamusiek im kibicuje ;)
Mandrzejczuk też zazdroszcze kursu, mam fioła na punkcie kolorówki i fajnie by było się pouczyć pod okiem profesjonalistów, ale niestety brak kasy i czasu ... czekam na Twoje prace :)

CZeść dziewczynki:)

Dzięki za ciepłe słowa...może kiedyś uda mi się wystąpić w ślubnej kiecy .

Mandrzejczuk gratuluję kursu i cieszę się,że u męża z pracą się wyprostowało na dobre i miesiąc dla siebie będziecie mieć:)

Bra trzymam kciuki za ząbki&&&&&& Ja pojutrze mam wizytę u dentysty.

Ajna pojutrze pojutrze do domku :)

U nas dziś słonko świeci ale wiatrzysko zimne wieje i to takie konkretne:(
Muszę się ruszyć na miasto ale mam jakiegoś lenia:/

Jolek pewnie, że wystąpisz :**

Ja jestem po ślubie cywilnym, ale może za 4 lata będzie i kościelny i stare baby będę w oczy kłuć:-D:-D bo nie dość, że będę miała białą sukienkę to i welon, a do tego Mikoś poda nam obrączki:-D:-D:-D:laugh2::laugh2:

my mieliśmy brać kościelny, ale kupiliśmy mieszkanko i zdecydowaliśmy się tylko na cywilny, a sukienkę miałam mieć taką szytą, szok za ile baba chce ją sprzedać:szok:
tyle to ja dałam zaliczki:sorry:

Suknia IMOGENE/SATINE + dodatki - POLECAM! Opole • Ogłoszenia Tablica.pl

witam się :-)

Jak tu pięknie :-) kwiaty, suknie, cudnie :-) Ja też mogę jeszcze wziąć kościelny i jak tak was czytam to nabieram ochoty :-)

żelka pieknie bedziesz wyglądała:) Kiedy dokładnie masz ślub???
mandrzejczuk gratulacje dla Ciebie i męża oczywiście:) Cieszcie się sobą i super spędźcie ten czas razem;-)
ewcia ja tez wczesniej maiłam cywilny:) cudownie będzie wyglądało jak Mikuś poda Wam obrączki.

czy to już końcówka lata? ja pierwszy raz w życiu jestem blada jak ściana... dzis 17 stopni, słonko i okropny wiatr ale bardzo przyjemnie na dworze.
Dziś humor nawet ok, ale jutro to chyba nikt mi nastroju nie popsuje:-D
hope wskakuj w białą suknie i bierzemy kościelny :)

reklama
Do góry