reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

basiek nie przejmuj się .. moja mama prawie pół życia przemieszkała obok teściowej ..
bo my mieszkamy w blokach , ona w jednej klatce a my obok
i teraz nawet jak rodzice są po rozwodzie to i tak się spotykaja i kawkują razem :-p
mimo że nie mają aż tak dobrych stosunków ;-)
jolek koleżanka też mi powiedziała ze do 3 razy sztuka.. no i czekam na ten 3 raz.. mam nadzieję że będzie najlepszy ten domek który się znajdzie :-)
oczywiście ja jestem wymagająca bo musi być blisko centrum żebym za daleko do sklepu nie miała.. najlepiej coś nowego lub dobrze wyremontowanego ... i z porządnym ogrodem dla dzieci..
a tu o takie domki trudno:sorry2:
cooo persefona nie słyszałam!!! gdzie jak kiedy zabiła??? co za babsztyl.. !!! bvrak słów
aina super sukienka :-)
hahah zelka ten dialog jest super :-p
bra a ty masz licówkki na wszystkich 4 czy tylko na tej jedynce miałaś??
co do cmentarnych kwiatów ja mówię że jakbym znalazła też ładny fioletowy bukiet to pewnie bym się nie przejmowała.. ale z tym ze to kolor na cmentarz to usłyszałam w zeszłe lato w kwiaciarni jak jakiś koleś cciał kupić kwiaty dziewczynie i kwiaciarka powiedziała ze fiolet odradza bo to na pogrzeby..
dodam ze mi mąż na narodzinny Emmy kupił włańsie fioletowe bo wiedział ze takie lubię
na narodziny Vi zielone bo miałam szał na zieleń:-D
lepi jak spyta to powiedz że jeszcze się nie zastanawiałaś i że to chyba nie odpowiedni moment na taką rozmowę i lepiej byłoby się spotkać w biurze :-)

reklama
Futrzaczku jak na razie to nie na moją figurę taka sukienka, a strasznie takie proste mi się podobają, a po drugie jeśli miałabym z M brać ślub to tylko cywilny wchodzi w grę. Ale dziękuję za miłe słowa :*

jolus - ja po cywilnym, bo tylko taki i u nas w gre wchodzil ;) a ainy sukienka taka piekna.... i jeszcze te dodatki! ze az troszeczke zazdroszcze! aina - cudo! juz nie moge sie doczekac kiedy Cie zobacze!!!
...podobaja mi sie tez koronkowe suknie.. nie kazde oczywiscie.. te w stylu vintage najbardziej..
jaipur- jak elegancko! naprawde takze pieknie!
bra- trzymam kciuki.. za licowki! hahaha ... wiem wiem to nie jest smieszne.. jeszcze dentysta na urlopie brrr... oby bylo okej wsio!

jolek a kto powiedział ze na cywilnym nie mozesz mieć białej sukienki , czy tam ecru??
i później sobie jakiegoś przyjęcia nie walnąć na sali normalnego??
Przecież że można ja bym tak zrobiła jakbym mogła tylko cywilny miec :-)
no i powiem że mój brat miał podobnie tyle że oni mogli mieć kościelny ale chcieli tylko cywilny..
i była super impreza .. takie .. normalne wesele :-)

Joluś nie smutaj, nie chciałam nikogo zasmucić...
Tak jak pisze Kamcia na cywilny tez można założyć suknie.
Jaipur myślałam o tych kaliach, ale tesciowa powiedziała,że w " Broń Boże!!!" chociaz ja tam w przesądy nie wierzę.
Bra mam nadzieje,że szybko ząbek będzie znów jak perełka:)
Żelka ja też jeszcze mam nauki, w czwartek ostatnie spotkanie:)
Majeczka ja równiez uwielbiam suknie vintage, mierzyłam jedną piękną i chciałam ją kupic... ale niestety cena
dziękuje wszystkim za ciepłe słowa;-)
dziś wstałam z myślą,że w czwartek będe w domku. Jaś leży z moim P ciągnie smoka pierdziawka mała.
Życzę Wam milutkiego dnia i do później:)

Ostatnia edycja:
Zgadzam sie z Kamcia, slub to slub a wesele to wesele, nie wazne czy slub w kosciele czy urzedzie, ale jezeli komus marzy sie weselichi to czemu by nie po slubie cywilnym? Kiece mozna zalozyc jaka sie chce czy to skromniejsza czy bardziej "odwalona" aby dobrze sie czuc

Aina ja czekam z niecierpliwoscia na zdjecia

A ja Wam sie pochwale, ze wczoraj na gropunie kupilam za grosze kurs makijazu juhuuu juz dawno o tym myslalam, bo od pazdziernika zamierzam isc na studium kosmetologiczne, a ze za pol roku sylwester i studniowki to przy okazji robienia paznokci moglabym dorobic tez makijazem, juz sobie upatrzylam pedzle i reszte ******* i zamierzam zaczac cwiczyc...

a i nie wiem czy Wam juz wpsominalam, ze u mojego meza w pracy bylo nie halo...no wiec pracuje tylko do 23 sierpnia...i od 1 pazdziernika zaczyna prace w innym banku gdzie zarobki bedzie mial o minimum 700zl netto wieksze!!! No wiec caly wrzesien bedzie sie ze mna byczyl w domku :-)

A kwiatki niewazne czy pogrzebowe czy nie aby kolor byl ladny, jednak jak dla mnie w wersji mocno ciemnej odpadaja...

Mandrzejczuk gratuluję pracy męża i super, że będzie się z Tobą byczył - zajmie się Oskarkiem, a Ty będziesz się uczuć makijażu:-)

Aina suknia boska, taka w moim stylu, też chciałabym wziąć ślub jeszcze raz. Będziesz się pięknie prezentować.

Bra trzymam kciuki za licówki.

Tak w ogóle to się witam:-)
U nas dzisiaj pogoda ładnie więc o ile się nie popsuje to pociskamy na spacer, teraz pranie się pierze, a ja sobie robię dzisiaj swój ulubiony obiad:-)

reklama
Hejka :-)

Joluś - dokładnie zgadzam się ze słowami Mandrzejczuk :tak:
Mandrzejczuk- gratulacje dla męża i dla Ciebie za podjęcie nowego wyzwania :tak: mnie też ciągnie do makijażu ale właśnie mega drogie są takie kursy i wyposażenie się w odpowiedni sprzęt ale na pewno warto :-)
Aina- jeszcze chwilkę i będziecie w domciu :-)

A My zaraz szykujemy się na spacerek :-) słoneczko świeci ale zimno jest tylko 18 st. . w ogóle w TV mówili że ten weekend to ostanie dni lata a potem już jesień :-(

Do góry