reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam się i ja.

Aina pięna suknia i bukiety tez superancki, fajnie ze tak ogarniasz wszystko, ja na wariackich papierach - nauki przedmalzenskie przerabiam - ostatnio sie dowiedzialam, ze jak maz moj smierdziec bedzie to mam sie nie zmuszac do "spotkania seksualnego" tylko powiedziec - "Panie mezu smierdzisz, nici z bzykania" bo dialog to podstawa! ...
Sukienke dobrze ze mam kupiona ale reszta w proszku, chcialam roze w bukiecie, a to ponoc pech i dramat ;) stanika nie moge mna cycki znalezc bo nigdzie nie maja 70 G, buty same jakies na wielgasnym obcasie, jeszcze jestem w trakcie robienia badan do pracy, wiec na nic czasu nie mam :(

A tesciowa moja to wariatka wiec olewam i szerokim ukiem ;) bo ma świerszcze w głowie stado poronionych pomyslow i nic madrego do powiedzenia.

Hejka :-)

nie miałam czasu wczoraj dzień z rodzinką a dzisiaj sprzątanie :tak:

Aina- piękny bukiet i śliczna suknia :tak: też jestem ciekawa już zdjęć :-)

Przepraszam to tyle mąż mnie goni z kompa już :-p

Teściowe to temat rzeka:) Moja ciągle nie może zrozumieć, że młody nie lubi być noszony i przytulany na siłę i najlepiej mu jest jak sobie swobodnie leży (zwłaszcza w upał), albo np., że wózek nie służy do bujania w górę i w dół i na boki tylko do spacerów:) Długo by opowiadać:) W sobotę chciała go na siłę w wózku w ogrodzie uśpić, gdzie było pewnie ze 30 stopni w cieniu, a on oczy jak 5 zł, wiercił się i niezadowolony cały czas. Ja nic więcej tylko wstawiłam wózek do domu, tam pewnie z 10 stopni mniej, zostawiłam go samego i po 2 minutach zasnął:) Wieeelkie zdziwienie było:)

Właśnie słyszę w tv, że ta babcia co wnuki zabiła "chciała ulżyć córce w życiu"!!!! W głowie się nie mieści, wyobrażacie sobie takie coś?!

dziewuszki kochane jestem od tygodnia sama w domku, bo M szkoli się w Wawie więc choćbym chciała nie nadrobię wątków, jestem jak zwykle z doskoku.
napiszę tylko, że aina, suknia piękna, z klasą, będziesz wyglądała zjawiskowo. bukiet będzie pasował. w sobotę bylismy na slubie, gdzie panna miała taki we fioletach i było bosssko :)

a co do teściowych to moja nawet nie apyta co ze chrzcinami więc też sie nie wypowiadam ;/ brrr

a ja mam dzis pecha :((( jadłam rano bułke, którą ugryzłam niefortunnie i wyszczerbiła mi sie moja licówka na jedynce ;((( na szczęście nie po "długości", a jest ciensza w jednym miejscu, tyle, że przez to bardziej przeźroczysta i trochę widać :( wizyta dopiero za prawie dwa tygi bo protetyk na urlopie.. shit ;/ tyle kasiory, a po roku juz się kruszą... oby to nie był początek kłopotów :(
grunt, aby sie nie złamała, przynajmniej do niedzieli, bo w niedziele chrzciny Lenusi i matka musi sie prezentować, tym bardziej, że fotograf umowiony ;/ ;)

reklama
Żelka ja miałam cmentarne kwiaty na ślubie:-D więc róże to mały pikuś- najważniejsze aby Tobie się podobały.

karolka ja też sobie tak pomyslalam przez moment,ale zaraz przypomniałam sobie "dobre rady" non stop tydzien przed przez moją nadgorliwą mamuśkę i mi się odechciało:D

Załączniki

• kwiaty.jpg
    kwiaty.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 51
Do góry