reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Mój ostatnio wcina rączkę aż w całym domu słychać. Czasami tak sobie głęboko wsadzi że ma odruch jak przy badaniu gardła u lekarza.

reklama
Ania slodziutko;)

Salseranie moge uwierzyc ze Mikolaj juz taki "stary" jest;P Jeszcze pamietam jak z brzuchem latalas i sie denerwowalas ze tyle musisz czekac;) A maly juz zaraz 2 misiace ma;P

Dziewczyny a czy ktoras wie co u Misi? Odkad urodzila to sie chyba tu nie pojawia

Ania słodko Daruś wygląda. Fajnie że spokojny był:)
Karolq czas leci. Dopiero co Salsera urodziła a już mały ma prawie dwa miesiące.

Misia się nie odzywa, Melia też zamilkła.

Nie mam na razie zbytnio czasu,żeby je podrażnić telefonami ale jak się nic nie zmieni to w przyszłym tygodniu je pomęczę i popytam co i jak.

Rozpadało się u nas i jakoś mi się zimno zrobiło:/ Muszę się ruszać i za sprzątanie wziąć a nie mam jakoś weny i w dodatku ta rewolucja w brzuchu:/

Ostatnia edycja:
Karolq, jolek - sama nie mogę uwierzyć że on tak szybko rośnie. Jak odkładałam w weekend za małe ubranka do innej szafki to się prawie poryczałam że mój mały syneczek tak rośnie. Z drugiej strony rośnie i jest coraz mądrzejszy i coraz więcej radosci nam daje uśmiechami i gadaniem. Czas szybko leci, dopiero brzuszki nam rosły a tu już Igorkowi zęby idą:)

A u mnie właśnie słonko wychodzi, może nie będzie padało jak pojedziemy do lekarza - autobusem bo auto w warsztacie - jak nam na przeglądzie powiedzieli co jest do wymiany i ile nas to wyniesie to można z krzesła paść, ale co zrobić. Prędzej czy później by trzeba było to naprawić więc lepiej mieć to z głowy. A serwis sprawdzony więc raczej nas w konia nie robią. Auto i dziecko to zdecydowanie dwie skarbonki, tylko dziecko się chociaż uśmiechnie, a auto nie zacznie pyskować.

bra wierszyk rewelacyjny:-D:-D
86ania86, ewcia gratuluję grzecznych bobasków na chrzcie. Mój też był grzeczny,bo w zasadzie całą mszę prawie przespał;-)Nie chwaliłam się wam wcześniej,ale synuś dostał od chrzestnej taki album, o taki-> 51961101593KS.jpg i powiem wam,że jest na prawdę cudny. Dużo ciekawych informacji się wpisuje,zdjęcia wkleja, a w dodatku są przepiękne fotki bobasków. Ostatnio szukałam coś na temat znaku zodiaku małego brzdąca i znalazłam coś fajnego na temat małych "byczków":-D Poczytajcie Dziecko a znak zodiaku - Kobieta i dziecko - co powinna wiedzieć każda mama - porady dotyczące wychowywania dzieci, informacje i wiadomości - Dziennik.pl
Ja wydrukowałam i wkleiłam do albumu:tak:

A co do kciuków,mój to już chyba złoty medal osiągnął w ssaniu kciuka. Ostatnio odkrył też inne paluszki:-) Ale to podobno też normalne na tym etapie rozwoju-kolejna mądrość z literatury szpitalnej. Także spokojnie dziewczyny:blink:

My wczoraj byliśmy z małym u moich rodziców. Mały był grzeczny,pogadał trochę i pospał,ale w nocy był niespokojny.Nie wiem-być może nadmiar wrażeń?:confused:

Persefona śliczny album, sama chcę kupić coś takiego Igorowi na chrzciny. Co do horoskopu to się nie zgodzę... sama jestem byczkiem ,kiedyś byłam mała i dobra połowa z tego się nie sprawdza.

jolek ja wiem,że to nieprawda,bo zazwyczaj to są bzdury,ale można się pośmiać....:-) Mój M też jest byk,więc u niego też połowa odpada;-)A co do albumu,to polecam ten. Gabi dostała kiedyś inny,ale chowa się przy tym.

Kamcia - to też jesteś waga? Chciałam tez o sobie poczytać i się posmiac ale jakiś wybrakowany ten horoskop;)

bra - zapomniałam napisać że wierszyk super. My idziemy w twórczość wokalną, najlepsze na marudzenie są piosenki własnej produkcji, idealnie gdy są razem z układem choreograficznym.

reklama
salsera tak jestem waga.. i mój też waga :-D hehe
a wagi nie ma :-p i nie ma o czym poczytać .. wogóle jakoś nie po kolei ten horoskop :sorry2::-D

wogóle jak ten czas zapiernicza... już mamy sierpień....
kiedy to zleciało:szok:

Do góry