reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dziewczyny gratuluje udanych chrzcin i grzecznych na nich dzieciaczkow :) ...ania86 - pieknie wygladaliscie w tym waznym dniu :))

karolek - fajnie, ze w koncu macie pogode! moja mama dzwonila dzisiaj wlasnie i mowila, ze na Westaflii nareszcie sloneczko:-)

U nas dzisiaj podobno ostatni dzien tej ch.......wizny na niebie, i od jutra wraca lato .. oby, oby ... bo ilez mozna!
Wczoraj mimo deszczu i niepogody, zapakowalam mala do wozka i poszlysmy z siostra polazic, musialam sie dotlenic, bo mam dosc ostatnio.. i po drodze odwiedzilysmy cukiernie i objadlam sie babeczkami karmelowymi - pychaaaaaaaa!;-)

,,,,,,,,, a dzisiaj to Polka dala nam popalic!!, caly dzien ryki nie wiadomo o co i po co..bleeee..
Wczoraj juz zaczela, bo poszla spac po 23tej, jak nie ona ! i myslalam, ze glodna, bo lapa w buzi, placz, ja juz wycyckana, wiec zaczelam odmarazac i podgrzewac jedna z ostatnich porcji mleczka, Polka na kolana do taty - on z butla gotowy a ta tfuuuu gdzie tam bedzie z butli pila i nagle usmieszki do niego posyla.... normalnie wariatuncio..i tak kilka razy jeszcze, bo odkladana w ryk, na kolanka usmiech i senek i tak w kolko az w koncu padla.. i wstala o 6...

persefona - mam ten album dla dziewczynki ! jeszcze w ciazy kupilam, jest piekny, naprawde ! polecam wszystkim, jeden z lepszych do wyboru, bo kilka ogladalam przed kupnem...

aina - rozumiem Twa "nienawisc"... odczuwam ja tez.. heheh, jak u tesciow? ... prawda, pogoda nie nastraja.. i nie pomaga.. mam nadz. ze bedzie okej, buziak dla Was :*

Ostatnia edycja:
reklama
Jolek niestety nie pomaga, to przesuwanie jest za każdym odpaleniem kompa, pewnie jest tak jak mówisz, że mam coś wciśnięte, tylko co ??
Maja - moja też dzisiaj marudna, że hoho, awantury przy cycu, najpierw za szybko leci, potem za słabo, też rozmroziłam zachomikowane mleczko zjadła 30 ml i padła, bo w dzień w ogóle nie spała co też jej się rzadko zdarza.

basiekk-moja w dzien to kicha na spanie! chyba, ze troszke na raczkach u cioci najlepiej... no dzis padla o 20tej zaraz po kapieli i jedzeniu- tez z rykiem..bo dzis to za mocno leci, fajnie.. tyle, ze wstanie i wczesniej w nocy.. wiec nie pospie..
W ogole to siedze i odciagam, czego juz dawno nie robilam, ale widac bawarki, o ktorych ost.pisal-y z dziewczynami zrobily swoje no i to cyckanie malutkiej!

Moja padła o 21, ale w dzień sobie zawsze lubi pospać, ale dzisiaj niestety lipton i nie pospała. Mam nadzieję, że jutro wróci wszystko do normy<oby>. Ja wieczorem za wiele bym nie odciągnęła z prostej przyczyny za wiele nie mam Młoda mnie wycyckała konkretnie. Jeżeli odciągam to po nocce bo wtedy jest szansa, ze cuś ściągnę.

Ale się rozpisałyście.
Ja musze ponarzekać troche na mojego synka. Ostatnio zrobił się bardzo płaczliwy, jak chce mu sie spać to tak mocno płacze, ze az czasem trudno go uspokoić. ja rozumiem, jakby był bardzo zmęczony ale on tak caly czas, nawet po godzinie od ostatniej drzemki tak samo sie zachowuje. tez jak go kłade do wózka czy na przewijak tez jest płacz dopiero po chwili sie uspokaja. Nie wiem może to jest związane z trudnościami z robieniej tej nieszczęsnej kupi. Wczoraj po 4 dniach pomogłam mu termometrem i dosyc duzo zrobil. Biedak widac ze tak Go męcza te pierdzioszki, a kupki nie może zrobic.

Ja w sumie tez, bo wczoraj byla panika i musialam odmrazac (choc i tak sie zmarnowalo, bo mala pogardzila, i poszlo do zlewu..) bo bylam pusciutka wieczorem... a dzisiaj z kolei inaczej.. i takiego lewego mialam twardego hihihi, ze musialam, ale tylko 110ml okolo odciagnelam, nie chce mi sie juz...
jak w kalejdoskopie czasami z tym wszystkim.. Bo ostatnio przez ta pogode buraczana mala podsypiala ladnie w ciagu dnia i na dluzej, a dzisiaj lipa..dlatego tak szybko odplynela..

Alex - bidulek.. moze jedz wiecej owocow i warzyw? jesli mozesz..
..moja Polka tez placze jak chce sie jej spac, walczy ze snem heheh i wyje zamiast po prostu porzadnie zasnac

Ostatnia edycja:
Dopiero nadrobiłam "Maj", a gdzie tu reszta wątków:sorry2:

Nie mam jakoś czasu ostatnio, a teraz uciekam spać.
Jutro pewnie nie będzie lepiej, bo mam zamiar zaprawić trochę ogórków.

Ale miałam dziś radochę, bo kupiłam Zosieńce w Coccodrillo na wyprzedaży śliczne ciuszki. Szkoda, że nie wiem, jaki rozmiar bedzie miała za rok, bo mogłabym ją okupić w letnie ciuszki..

I teraz z innej beczki, Kamciu wybacz, ale nie mam siły szukać odpowiedniego wątku, ale się ostatnio wkurzyłam, bo nasza przychodnia przestała sprowadzać szczepionki. M popytał we wszystkich aptekach i kupując w najtańszej i tak zapłacimy 100 więcej niż w przychodni!:baffled: masakra...

reklama
Majeczka przygryzam zęby i daje rade... jak tam Polcia?? w jakim humorku wstała?? buziaki dla Was:**

Jasiek marudny od rana, pogoda do kitu. Młody zasypia na 20 min. i wstaje.Walczy, skreczy, wypluwa smoka a zaraz go chce. Niech poświeci trochę słonko, bo w depresję można popaść. Pozbierałam trochę zdjęc i dziś zawiozę do wywołania:) Nie wiedziałam co wybrać każde jest wyjątkowe:)
lepi współczuje z tymi szczepionkami, mam nadzieje,że znajdziecie coś tańszego.

miłego dnia dziewczynki i mam nadzieje słonecznego:-)

Do góry