reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Bra postaram się :):D

Jak na razie to jest bolesne:-D tak mnie napitala ta nieszczęsna 8 że szok. Właśnie wzięłam Ibuprom Max bo nic innego w domu nie mam na ból. Mam nadzieję,że Igorowi nic nie będzie bo karmić się będziemy pewnie około 4tej. Chyba do dentysty zawitam niezapowiedziana,bo wizytę mam dopiero 11tego:(

Witam :)

My już po chrzcinach i jestem mega dumna z naszego Skarbeńka
rofl.gif
rofl.gif

Był tak grzeczniutki, że byłam sama w szoku
shocked.gif
laugh.gif
raz chyba zapłakał
yes2.gif
w ogóle, to w pewnym momencie sobie zasnął i jak przyszło do polewania główki, to sobie smacznie spał i nawet woda Go nie obudziła
laugh.gif
laugh.gif

a tak się bałam, że będzie jeden wielki płacz
sorry2.gif

pogoda nie dopisała, ale spoko ważne, że była pogoda ducha
yes2.gif

no i w ogóle, To Mały poszedł spać o 21 i wstał o 7 z jedną pobudką o 5 na jedzonko
yes2.gif

jolek gratulacje dla małego 'dorosłego" mężczyzny:) bezbolesnego ząbkowania życzymy:tak:
bra genialny wierszyk! hahaha:) bardzo, bardzo mi się podoba pozwolisz,że również go wykorzystam:))

ewcia gratulujemy udanych chrzcin i grzecznego synusia:)

pogoda "pod psem" siedzę u teściow... nawet na spacer wyjśc nie można:( coś humoru brak, odezwę się jak wróci choć może byc bardzo cięzko. Jeszcze Mój P mnie denerwuje, czasami nienawidzę mężczyzn ( nie licząc Jasia i innych maluchów).

Bra śliczny wierszyk....
A co do chrzcin to Oskarek też był grzeczny i wpatrywał się w księdza, póki ten nie powiedziała że teraz odprawi modlitwę z egzorcyzmami... :-D chyba nie chciał żeby ten wyganiał z niego diabełki... :-D
U nas dziś cudna pogoda, w końcu przyszło lato, troszkę późno ale lepsze to niż nic, więc uciekamy dziś na dłuższy spacerek...

Witam sie po weekendowow;) Znowu nad jeziorem bylam i od srody chyba znowu jade bo juz ma byc cieplo:)

Zapomnialam to co mialam pisac :p

Jolek zycze bezbolesnego zabkowania;)

Tasiaczek my nabasen chcemy od wrzesnia ale specjalne zajecia dla niemowlat od 3 miesiaca m owia ze mozna.

Nasza tez jezi tylem i to wszystko co pamietam;)

Witam się i ja.

Ewcia
gratuluję udanych chrzcin:) Nas to czeka za dwa tygodnie i mam nadzieję że mały też będzie grzeczny.

Aina kochanie co się dzieję? Nie smutkuj proszę.. Buziol:*

Karolka
przyślij nam trochę lata:)

Karolq
zazdroszczę wypoczynku nad jeziorkiem

reklama
Do góry