reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Witam się porannie :-) Właśnie się karmimy... mam nadzieję, że moj głodomorek zaśnie szybko bo oczy same mi się zamykają...;-)

mojeszczęście moj Kuba zjada teraz 160 ml co 3 h. więc nijak ma się to do tego co piszą na opakowaniu...To zależy od Maluszka - musisz wybadać jak dużo i jak często potrzebuje :-)

reklama
mojeszczescie moja wypija 120 zadko a tak jest wg wieku na opakowaniu. jak zrobie jej 90 to wypija 60 jakl zrobie 60 to 90 taka niezdecydowana ale znowu ma przerwy tylko 2 godziny czasem 2,5

Witajcie
Ja też się niesamowicie zryczałam na blogu lipcóweczki , tak bardzo jej współczuję.
Kamcia to nieźle zabalowałaś ;-)super, że fajnie się bawiłaś.

Ja mam dzisiaj stertę prasowania bleeee jak ja nie cierpię prasować.

Witam ja na nogach o 7 rano, a noc tez kiepska.
Mój synus łsicznie spał ale ze starszą córcią mamy akcję oduczania picia po nocach mleka, bo ile można???
Wczoraj oficjalnie wyrzuciła do smoeci smoczek z butelki ale w nocy było jej ciężko i co chwila się budziła bo ona by chciała mleczko. Może kilka trudnych nocek i bedzie spała bez "mlecznych" pobudek.
Kamcia ty to masz siłę żeby tak imprezować:-) ja to już za stara jestem.

Witam się :)
Od kiedy mamy karuzelkę nad łóżeczko to mogę na chwilę coś zrobić w kuchni albo koło siebie - Mikołaj patrzy na nią jak zahipnotyzowany. A gra nawet Cichą Noc :-D

Laski powiedzcie mi jak dobrze zeprać plamy po kupce bo zrobił dzisiaj taką że całe plecki ma zapaskudzone no i oczywiście ubranko. Na razie zaprałam i zamoczyłam w płynie do prania.

Kamcia - podziwiam, ja to padam spać razem z synkiem i wstaję też razem z nim.

salsera ja też wstgaję rano razem z i bo emma to do 12 spi :-p wieć raczej nie mogłahym tak pospać sobie:-D
chyba e m ój ma na popołudniu to wtedy wstaje o 9 dopiero :-)
ale przynajmniej się odchamiłam heheh bo oststania impreza na jakiej się bawiliśmy była we wrześńiu zeszłego roku.. więc taka odskocznia od codziennośąci a wyspać się zdążę ;-)

Witam się i ja:happy:
U nas dziś pochmurno i pewnie zaraz lujnie porządnie,bo ciemno się robi:baffled:Ale nocka Ok,jestem wyspana. Za to znowu mamy chorubsko w domu. Małemu już katar prawie minął,ale Gabi ma okropny kaszel. I nie wiem skąd:eek: Robimy więc inhalacje. A mnie znów gardło drapie. Masakra.
Alex cieszę się,że mały kupkę zrobił:tak:Mój teraz robi co drugi dzień (wczoraj nie było,więc pewnie dziś wystrzeli:-p). I nie wyobrażam sobie musieliście przeżyć tracąc dwójkę dzieci. Ale mam nadzieję,że Oliwierek wam to wynagrodzi chociaż w pewien wystarczający sposób.
salsera polecam ci kupić mydełko odplamiające Dr Beckmann. Ja kupiłam je w Rossmannie. Kosztuje ok 5-6zł,ale starcza na długo i jest rewelacyjne. Jak mam jakieś plamy,to pocieram nim ubrania i jeszcze potem namaczam w proszku do białego. Plamy schodzą,a ubranka się nie niszczą. Dobry jest też odplamiacz żel Ariel,ale bardzo żrący.
paula nikt nie jest za stary na imprezowanie ;-)
Kamcia gratuluje udanej imprezy:-)
basiekk a ja uwielbiam prasować, tylko mój kręgosłup czasem odmawia mi połuszeństwa:confused2:
mojeszczescie mój mały zjada 120ml co 2,5-3 h

Ostatnia edycja:
Salsera ja w takich sytuacjach zapieram na bieżąco mydłem w letniej wodzie a dopiero potem piorę normalnie w młodego proszku.

Witam się nietomna. Niby spałam w nocy a czuję się jakbym całą noc balowała. To pewnie odreagowuję Kamci imprezę :-p

Paula trzymam kciuki żeby Madzia jak najszybciej się odzwyczaiła od nocnego mleczka:)

Na spranie kupy z ubranka polecam szmpon Pntene pro-v gęste i mocne - powaga. Zaprac a później normalnie w proszku dzidziusowym i zero plam ;)

reklama
Do góry