reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się porannie :-) Właśnie się karmimy... mam nadzieję, że moj głodomorek zaśnie szybko bo oczy same mi się zamykają...;-)

mojeszczęście moj Kuba zjada teraz 160 ml co 3 h. więc nijak ma się to do tego co piszą na opakowaniu...To zależy od Maluszka - musisz wybadać jak dużo i jak często potrzebuje :-)

reklama
mojeszczescie moja wypija 120 zadko a tak jest wg wieku na opakowaniu. jak zrobie jej 90 to wypija 60 jakl zrobie 60 to 90 taka niezdecydowana ale znowu ma przerwy tylko 2 godziny czasem 2,5

Witajcie
Ja też się niesamowicie zryczałam na blogu lipcóweczki , tak bardzo jej współczuję.
Kamcia to nieźle zabalowałaś ;-)super, że fajnie się bawiłaś.

Ja mam dzisiaj stertę prasowania bleeee jak ja nie cierpię prasować.

Witam ja na nogach o 7 rano, a noc tez kiepska.
Mój synus łsicznie spał ale ze starszą córcią mamy akcję oduczania picia po nocach mleka, bo ile można???
Wczoraj oficjalnie wyrzuciła do smoeci smoczek z butelki ale w nocy było jej ciężko i co chwila się budziła bo ona by chciała mleczko. Może kilka trudnych nocek i bedzie spała bez "mlecznych" pobudek.
Kamcia ty to masz siłę żeby tak imprezować:-) ja to już za stara jestem.

Witam się :)
Od kiedy mamy karuzelkę nad łóżeczko to mogę na chwilę coś zrobić w kuchni albo koło siebie - Mikołaj patrzy na nią jak zahipnotyzowany. A gra nawet Cichą Noc :-D

Laski powiedzcie mi jak dobrze zeprać plamy po kupce bo zrobił dzisiaj taką że całe plecki ma zapaskudzone no i oczywiście ubranko. Na razie zaprałam i zamoczyłam w płynie do prania.

Kamcia - podziwiam, ja to padam spać razem z synkiem i wstaję też razem z nim.

salsera ja też wstgaję rano razem z i bo emma to do 12 spi :-p wieć raczej nie mogłahym tak pospać sobie:-D
chyba e m ój ma na popołudniu to wtedy wstaje o 9 dopiero :-)
ale przynajmniej się odchamiłam heheh bo oststania impreza na jakiej się bawiliśmy była we wrześńiu zeszłego roku.. więc taka odskocznia od codziennośąci a wyspać się zdążę ;-)

Witam się i ja:happy:
U nas dziś pochmurno i pewnie zaraz lujnie porządnie,bo ciemno się robi:baffled:Ale nocka Ok,jestem wyspana. Za to znowu mamy chorubsko w domu. Małemu już katar prawie minął,ale Gabi ma okropny kaszel. I nie wiem skąd:eek: Robimy więc inhalacje. A mnie znów gardło drapie. Masakra.
Alex cieszę się,że mały kupkę zrobił:tak:Mój teraz robi co drugi dzień (wczoraj nie było,więc pewnie dziś wystrzeli:-p). I nie wyobrażam sobie musieliście przeżyć tracąc dwójkę dzieci. Ale mam nadzieję,że Oliwierek wam to wynagrodzi chociaż w pewien wystarczający sposób.
salsera polecam ci kupić mydełko odplamiające Dr Beckmann. Ja kupiłam je w Rossmannie. Kosztuje ok 5-6zł,ale starcza na długo i jest rewelacyjne. Jak mam jakieś plamy,to pocieram nim ubrania i jeszcze potem namaczam w proszku do białego. Plamy schodzą,a ubranka się nie niszczą. Dobry jest też odplamiacz żel Ariel,ale bardzo żrący.
paula nikt nie jest za stary na imprezowanie ;-)
Kamcia gratuluje udanej imprezy:-)
basiekk a ja uwielbiam prasować, tylko mój kręgosłup czasem odmawia mi połuszeństwa:confused2:
mojeszczescie mój mały zjada 120ml co 2,5-3 h

Ostatnia edycja:
Salsera ja w takich sytuacjach zapieram na bieżąco mydłem w letniej wodzie a dopiero potem piorę normalnie w młodego proszku.

Witam się nietomna. Niby spałam w nocy a czuję się jakbym całą noc balowała. To pewnie odreagowuję Kamci imprezę :-p

Paula trzymam kciuki żeby Madzia jak najszybciej się odzwyczaiła od nocnego mleczka:)

Na spranie kupy z ubranka polecam szmpon Pntene pro-v gęste i mocne - powaga. Zaprac a później normalnie w proszku dzidziusowym i zero plam ;)

reklama
Do góry