reklama
Bra mi się ten moment zbliża bo stan zapalny mi się utrzymuje już grubo ponad miesiąc. Byłam u dentystki to mi jakieś lekarstwo w dziąsło wsmarowała i powiedziała,że nie trzeba usuwać a kiedyś inna mi powiedziała,że ona nie wyjdzie i jest do wyrwania,więc znowu muszę zmienić dentystę,żeby mi dał skierowanie do chirurga.
Żelka
Fanka BB :)
fajnie że do chirurga kierują, ja byłam z ósem,kami chyba u 4 stomatologów i każdy mówił co innego, teraz się lecze u jakiegoś znajomego teściów, zaoferował się że te dolnę problematyczne (też właśnie wrośnięte w kość - w tym jedna jest położona - wygrzebie - tylko że zajmie to pewnie z trzy godziny no i bede zmasakrowana dwa tygodnie na antybiotyku- ketonalu i antydepresantach mioże jeszcze polize do jakego chirurga ... chociaż kurde usunięcie górnych trwało 5 min a goiły się może 4 dni ... narazie nic nie boli to się z wizytą nie spieszę.
Jolek jak Ci się robi stan zapalny to lepiej nie zwlekaj ... bo potem to różnie może być... żeby nie przelazło dalej w organizm.
Jolek jak Ci się robi stan zapalny to lepiej nie zwlekaj ... bo potem to różnie może być... żeby nie przelazło dalej w organizm.
bra00721
o jolek to niewesoło.ale jak trzeba to trzeba. z drugiej strony usuną, pomęczysz sie ale będziesz miała święty spokój. u mnie póki co na stan zapalny pomaga wepchnięta jakaś trawa u dentysty.
ja niby taka bojąca przed wyrwaniem, ale z drugiej strony płukać systematycznie tego dziadostwa tez mi sie nie chce i co kilka tygodni daje o sobie znać ;///
ja niby taka bojąca przed wyrwaniem, ale z drugiej strony płukać systematycznie tego dziadostwa tez mi sie nie chce i co kilka tygodni daje o sobie znać ;///
reklama
Alex2712
Witam sie wieczorową porą.
Niestety ale nie mam czasu za bardzo bo mam na tydzień chrześniaka na wakacjach więc mam co robić z dwójką maluszków. na pewno nadrobię wszystko.
A tak na marginesie maluszek juz drugi dzień kupki nie zrobił i juz pomalu coraz bardziej się tym faktem denerwuje
Pozdrawiamy
Niestety ale nie mam czasu za bardzo bo mam na tydzień chrześniaka na wakacjach więc mam co robić z dwójką maluszków. na pewno nadrobię wszystko.
A tak na marginesie maluszek juz drugi dzień kupki nie zrobił i juz pomalu coraz bardziej się tym faktem denerwuje
Pozdrawiamy