reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dziewczyny, a tak wczoraj oglądając "Ciążę z zaskoczenia" gdzie babka nie wiedziała że z bliźniakami jest w ciąży, pomyślałam sobie o naszych Poziomeczkach. Wiadomo że ma dziewczyna podwójne urwanie głowy, ale ma ktoś z nią kontakt? ciekawa jestem co u nich :)

a nas właśnie na spacerku deszczyk złapał, poza tym muszę szybko umyć łeb i ogarnąć bo kumpel fotograf zapowiedział się na wieczór z sesją zdjęciową.

reklama
Ewelina póki co tylko chwalić ;-) Mam nadzieję, ze u ciebie też bez problemów? Zaglądaj do nas często, majówki są the best :-):-D

Witam się,

wczoraj mały był marudny, babcia wróciła po 15 min. ze spaceru, tak płakał. A potem miał taką kolkę i tak strasznie płakał, że chciałyśmy wzywać lekarza, aż głos stracił od tego. To jest straszne, człowiek jest taki bezradny i może tylko patrzeć jak maleństwo cierpi. Już dawno nie miał tak mocnego ataku. Pewnie moja wina bo zjadłam trochę miodu:-(
Za to dziś odsypiał ze mną do 11, a teraz przysnął na leżaczku z włączoną wibracją :szok:

karolka cieszę się, że gojenie na dobrej drodze, tak trzymać :-)
Ypra ja w trakcie ataków kolki daję małej paracetamol 2,5 ml i szybko mija. Uważam że lepiej dać czasami niż ma się dziecko męczyć.

Ewelina Witaj

Moja mała wczoraj strasznie płakała wieczorem i nóżki kurczyła no i ja głupia myślałam że kolkę ma. Próbowałam dać jej cycka i sztuczne mleko bo to ją uspokaja a ona nie chciała i wypluwała, w końcu dałam jej koperku a jej się tak pić chciało że całą butlę wypiła, i jak usnęła to dopiero o 5 rano się obudziła a o 22 zasnęła. Pozdrawiam

Cześć dziewczynki. Mało mnie ostatnio,ale Iguś potrzebuje więcej uwagi. Bawić się chce i gadać z mamusią więc dotrzymuję mu towarzystwa. Pogoda u nas w kratkę,ale na spacerki udaje się wychodzić. Burz jak na razie nie było i mam nadzieję,że dziś też nie będzie bo jestem sama w domu a panicznie się boję :/

Salsera pytałaś co u Poziomki. Czytając twojego posta odezwał mi się telefon... uśmiałam się co niemiara bo to właśnie Poziomka się odezwała:-D
U niej jakoś powoli się kręci. Raz lepiej raz gorzej,ale daje radę. Obiecała że jak znajdzie chwilę to nas nawiedzi na forum.

A co do piosenki "pieją kury pieją" to mój Igor dziś tak piał,że by się nadawał do tej piosenki :-D Cwaniaczek trenuje sobie głosik trenuje :)

Co do sesji to czekamy na zdjęcia:)

Basiekkk 40 osób :szok: to grubą imprezę mieliście...ciut nie wesele

Karolka85 cieszę się,że rana się goi. Pora żebyś wróciła do normalności. Rozmiarami się nie przejmuj nie jesteś sama.Mam ten sam problem:(

Ewelina28
witam na maju:)

Witam nową majową mamusię...
Jutro przyjeżdżają goście a w domu mam taki bałagan że aż wstyd, ale boję się sprzątać- zatrudnię M, w końcu ma od dziś urlop to może trochę popracować :-D (wiem wyrodna żona ze mnie...).
Salsera czekamy na zdjęcia.
Jolek ja całymi dniami muszę nad małym skakać, bo jak zostawię go na chwilę to jest płacz i czasem nie mam czasu nawet się po d... podrapać ;-)
O Poziomkach też ostatnio myślałam i o Misia89 (chyba taki był nick), co tam u nich i ciekawe jak tam Mandrzejczuk bo też coś ostatnio zamilkła - mam nadzieję że kolki nie wróciły...

dziewczynki jest tu kto??

bylam u tego dentysty - dostalam mega znieczulenie i teraz odciagam bo jestem przepelniona, ale to do wylania wszystko co nie??
nie wiem kiedy bede mogla mala karmic.. bo dentystka to jakas dziwna - mowi 'az zuzyje zapasy'... no ale bez przesady ,, mala mi tu swiruje :( nie chce butelki za bardzo, placze,, a dobrze by bylo gdyby pospala troszke w koncu.
---->ktora z Was byla takze juz i ze znieczuleniem bo nie pamietam ?? :-(

reklama
Do góry