reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

jaipur - mnie się śniło, że nauczylismy naszego piosenki "Pieją kury pieją". Dlaczego akurat tej nie mam pojęcia - nie znoszę jej i nie wiem skąd mi się w tym śnie wzięła.
A z mowy to mój młody raz jak się denerwował i moja kumpela która akurat była pyta "no co ci jest?" - a ten cwaniak na to "ała" :-D A faktycznie akurat brzuszek mu dokuczał.
Za to wczoraj mój aniołek pozwolił się swojej babci wyprowadzić na spacer po sklepach i mama pobiegała sobie za kiecką. Oczywiście jak to na zakupach z moją mamą przekroczyłam budżet, ale lezy jak na mnie uszyta i nawet brzuchola maskuje pięknie. No i nie jest jakimś krzykiem mody co za rok będzie przeszła więc mam nadzieję że znoszę. A synek odegrał się wieczorem bo do 2 w nocy nie chciał zasnąć brzydal jeden.

reklama
Witajcie
My dzisiaj na bioderka, ciekawe jak niunia sie bedzie zachowywayla bo jest ost. cos marudna, i chyba troszke przeziebiona bo kicha i kicha, nos zapchany bardziej niz zwykle, nie wiem co robic z tym?? :/
A na badanie to wszyscy sa na jednakowa godzine podobno i ciekawe ile to potrwa kuzwa....
Natomiast ja po poludniu do dentysty...to bedzie masakra..juz sie boje,,,
Zaspana jestem i sama marudna, pogada nie nastraja, chmurzasto i duszno, potliwo tak,, jakas beznadzieja...

karolka - jak to dobrze, ze juz lepiej, teraz powinno byc juz wszystko okej, ale uwazaj na siebie i nie dzwigaj!
salsera- moja mala czesto 'ała' wola ! :-D ...a w szpitalu jak karmilam, na samym poczatku, i to ja powiedzialam 'ała to boli wiesz,przestan' to ona na to 'wiemmmm!'

KArolka nie martw się rozmiarem - ja w h&m musiałam 42 wziac - jakieś zaniżone te kiecki, w Orasyu też nie wchodziłam w nic ;/ a w kg już niby prawie wróciłam do normy - co to są 2 kg? na pewno nie 2 rozmiary więcej...

Witam się,

wczoraj mały był marudny, babcia wróciła po 15 min. ze spaceru, tak płakał. A potem miał taką kolkę i tak strasznie płakał, że chciałyśmy wzywać lekarza, aż głos stracił od tego. To jest straszne, człowiek jest taki bezradny i może tylko patrzeć jak maleństwo cierpi. Już dawno nie miał tak mocnego ataku. Pewnie moja wina bo zjadłam trochę miodu:-(
Za to dziś odsypiał ze mną do 11, a teraz przysnął na leżaczku z włączoną wibracją :szok:

karolka cieszę się, że gojenie na dobrej drodze, tak trzymać :-)

Witam się dziś po strasznych nocnych burzach,masakra była wciąż budziły mnie pioruny i grzmoty.
Witaj Ewelinko pisz śmiało
Dziewczyny jeśli chodzi o Orsay to tam na pewno coś namieszali z ta rozmiarówką ja tam zawsze nosiłam 34 a teraz 36 lub 38 to na pewno wina producenta:-)
Salsera nie pospałaś ale masz przynajmniej nową sukieneczkę w szafie :-)

Witam się :-)

Ewelina no pewnie, jeszcze pytasz, lepiej powiedz czy się Ewcia odzywa bo tu nie zagląda od dawna ;-)

Karolka nie wyj, w końcu schudniesz ;-) Tylko nie podżeraj między posiłkami i zapomnij o łakociach :sorry:

Paula, dzięki za "przyjęcie" ;-)

Ooooooo Hope, znajomy nick ;)))
Ewcik się odzywa, a jakże, tylko wiesz....teraz większość czasu Skrzaty pożerają ;) poza tym kilka wątków "obskoczyć" to nie lada sztuka ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry