Alex, jak maluch się nie pręży i nie płacze, że go brzuszek boli to wszystko jest ok, kupka nie musi być codziennie. Choć rodzice wolą jak jest Ja też się zawsze martwię jak dzień się ku końcowi zbliża, a nic konkretnego w pieluszce nie było
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ania86 już mam zdjecie :-)
o tak dzisiaj się maźnęłam ... efekt popękanego lakieru ;-)
biały z czerwonym
prosze nie patrzeć na to że powyjeżdzałam lakierem i na moją skupioną minę przy robieniu zdjęcia hehe
alex zgadzam sie z madzik.. kupka nie musi być codziennie
ja się nie martwię jeśli nie ma kupki 2 dni ale już 3 dnia wyczekuję i obserwuję małą ...
jełi się nie pręży ani nic podobnego to jest wszytsko ok
jeśli puszcza głośne bączki to też ok bo znaczy ze gazy się nigdzie nie zatrzymały..
moja czasem jak walnie bąkala to ho ho
o tak dzisiaj się maźnęłam ... efekt popękanego lakieru ;-)
biały z czerwonym
prosze nie patrzeć na to że powyjeżdzałam lakierem i na moją skupioną minę przy robieniu zdjęcia hehe
alex zgadzam sie z madzik.. kupka nie musi być codziennie
ja się nie martwię jeśli nie ma kupki 2 dni ale już 3 dnia wyczekuję i obserwuję małą ...
jełi się nie pręży ani nic podobnego to jest wszytsko ok
jeśli puszcza głośne bączki to też ok bo znaczy ze gazy się nigdzie nie zatrzymały..
moja czasem jak walnie bąkala to ho ho
8
86ania86
Gość
Kamcia wyglada świetnie!!! Powiedz mi jak to zrobilas? ja to jestem jakies beztalencie:-(
_Roszpunka_
ania prosta sprawa pomalowałam paznokcie na biało a na to "cracked" lakier i on sam pęka :-)
i taki efekt.. nie wiem czy w pl jest taki lakier też ale u nas pełna gama kolorów
tam masz filmik to sobie mozesz zobaczyc
tylko pastrze na tenfilmik i u nas więcej ładniejszych kolorów mają.. bo różowe , pomarańczowe , srebrny złoty , czerwony , zielony , fioletowy , niebieski , biały czasrny i kilka innych
www.amandastrickland.wordpress.com/2011/05/14/cracked-nail-polish/
i taki efekt.. nie wiem czy w pl jest taki lakier też ale u nas pełna gama kolorów
tam masz filmik to sobie mozesz zobaczyc
tylko pastrze na tenfilmik i u nas więcej ładniejszych kolorów mają.. bo różowe , pomarańczowe , srebrny złoty , czerwony , zielony , fioletowy , niebieski , biały czasrny i kilka innych
www.amandastrickland.wordpress.com/2011/05/14/cracked-nail-polish/
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
hehe no moze malowałam pod kolor bluzki a mam czerwoną
a nie miałam innej pasującej podstawy tylko białą
dałabym czarną ale mi się czarnylakier skonczył i musze kupić nowy
a nie miałam innej pasującej podstawy tylko białą
dałabym czarną ale mi się czarnylakier skonczył i musze kupić nowy
8
86ania86
Gość
tylko gdzie ja kupie taki lakier:-(?
_Roszpunka_
jaipur pisała że w pl jest więc mozesz zapytać u was w drogerii czy maja pękający lakier:-)tylko gdzie ja kupie taki lakier:-(?
reklama
_Roszpunka_
jolek bo pewnie w pl to nowość i wchodzi dopiero na rynek ;-)
choć nie wiem , wogóle nie wiedziałam ze do polski już dotarł ten wynalazek hehe
powiem Ci ze na szybko to fajny sposób na paznokcie :-)
nawet na bezbarwny mozesz pomalować tyle że mi się osobiście na bezbarwnym nie podoba bo wygląda jakby mi stary jakiś lakier odchodził..
najlepiej wygląda na jakimś kolorku
i jak ja maluję na innym kolorze niż biały to przeważnie robię sobie cienki pasek z boku albo pół na pół 2 kolorki popękane i fajnie to wygląda, albo na kolorową podstawę czarny pękający.. to dopiero efekt :-)
jak będe tak malowac to pokażę
choć nie wiem , wogóle nie wiedziałam ze do polski już dotarł ten wynalazek hehe
powiem Ci ze na szybko to fajny sposób na paznokcie :-)
nawet na bezbarwny mozesz pomalować tyle że mi się osobiście na bezbarwnym nie podoba bo wygląda jakby mi stary jakiś lakier odchodził..
najlepiej wygląda na jakimś kolorku
i jak ja maluję na innym kolorze niż biały to przeważnie robię sobie cienki pasek z boku albo pół na pół 2 kolorki popękane i fajnie to wygląda, albo na kolorową podstawę czarny pękający.. to dopiero efekt :-)
jak będe tak malowac to pokażę