reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hej hej
ale upaly u nas.. mozna ocip....
za to w koncu sie opalilam troszke! 2 dni na sloncu, co prawda sie przypieklam i wczoraj troche cierpialam, swedzi aaaa, ale warto, co tam ..
cudownie jest w 3 razem :))):-)
udalo mi sie troszke nadrobic, bo nie zagladalam ostanio..

alex - czytalam.. wspolczuje tyle stresu! ale ciesze sie, ze juz okej!

karolka- powodzenia, oby bylo juz tylko lepiej z Twoja rana i zebys mogla o niej w koncu zapomniec

mloda i piekna-wynik jutro bedzie na pewno w porzadku!

bra- u nas duzo sliny i banieczek, coraz to wiecej, niezly cyrk bedzie jak zabki pojda..

styna-powodzenia jutro! rozumiem Twoje obawy.. tez bym sie bala z maruda moja wlasnie do samolotu, jeszcze sama w 2, mozna sie umordowac co nie ..

Pieluchy od nastepnej paczki koniecznie rozmiar wieksze bo mala ma udeczka juz pouciskane.
Pozdrowienia !

reklama
Maja super,że jestescie już we trójkę:) Cieszcie się sobą:tak: Tatuś zakochany w Polusi???
U nas dziś pogoda dziwna... chłodno. Jasiek od rana marudny, mam nadzieje,że humor mu się zmieni:)
Miłego dnia dziewczynki;-)

Cześć mamuśki:)
u nas 3ki pampki już od miesiąca:o,ale 2 też zuzywalismy, bo tatuś zapobiegawczo kupował po2 op. U juniora to może nie po udkach widać, a po brzuchu- 2 dopinają się już na krawędziach zewnętrznych:-D
a pogoda i nastroje dzisiaj świetne(tzn pogoda trochę za chłodna) ale za to pospałam prawie całą noc i już czuję się bosko.Aż dziwne bo wczoraj mi wyrwali wieczorem dolną 8kę, nic nie zjadłam przez to ,a śniadania też nie chce:/

Jaipur zjem za ciebie :-D:-p

Witam się w ten piękny, wakacyjny i słoneczny poranek jaki mam za oknem :tak:

Alex, Karolka, Młoda, będzie dobrze, w takie dni jak dziś, w lato, nie może być inaczej jak dobrze :tak: Dużo siły i zdrowia życzę, trzymam kciuki i wysyłam pozytywne wibracje.

to są pozytywne wibracje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a to kciuki:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

My też już ledwo mieścimy się w 2, nieprzytomna mamusia zakupiła niedawno 2 zamiast 3, więc musimy jeszcze te jakoś zasikać ale 3 już czekają i pompują się w nocy ;-) Bo my w nocy się nie przewijamy, jemy i śpimy, więc pielucha musi być jak wiadro pojemna :-)

A ślinić się Jagódź ślini z wielkim upodobaniem dobry miesiąc i z całą pewnością nie na zęby a na nadmiar śliny i problemy ze skoordynowaniem przełykania ;-) Dwa, że uwielbia pluć nam na plecy i robi to z premedytacją, puszczając przy tym radosne bańki.

Aż się zaniepokoiłam- jak junior nie pluje to dobrze? źle? Czy każdy przypadek jest wyjątkowy ?;-)
bo chłopak nie pluje, nie slini się w nadmiarze, rechocze i coraz mniej ulewa..

Dzień dobry,

my już mamy spacerek za sobą. Nie obyło się bez przygód po ok.40 min. Krzyś stwierdził, że fajnie by zjeść na świeżym powietrzu i zajadał w parkuna ławce ;-)
Teraz po mega kupie, wcina aż uszy mu się trzęsą. A tak przy okazji kupka ma być zielonawa, bo ja już głupieję.

Życzę miłego dnia :-)

O my też po spacerku. Ale dlaczego inne dzieci śpią grzecznie a nasz to chwila i już ryk. Nawet się przełamałam i dałam cyca, pociamkał 2 minuty i dalej wścieklizna. Do tego ma coraz więcej krostek na buzi a ja już prawie nic nie jem - ewidentnie moja dieta mu chyba szkodzi bo wcześniej było ok.

Dziewczyny melduję,że już jestem. Zmęczona i niewyspana...Ogarnę trochę i postaram się wieczorem poczytać dokładnie bo teraz tak z grubsza przeleciałam. Buziole dla wszystkich

P.S. Alex cieszę się z dobrych wieści.

reklama
Witam się i ja w ten upalny dzień...ufff....:cool2:
Mój chłopaczek kończy dziś 2 miesiące,a chłop z niego rośnie,że ho ho:-pNiedawno wróciliśmy z badania słuchu,ale o tym w odpowiednim wątku. Dodam,że przez te upały stęka i wierci się non stop. Ale nam gorąco,a co dopiero takiemu małemu. Wsamych bodziakach leży,a poci sie jak mysz. Ślinić-to się jeszcze jakos specjalnie nie ślini,tylko upodobał sobie ssanie kciuka i piąstki. Nawet smoczek jest niedobry,bo raczka lepsza:-pAha i mam wrażenie,że on cały czas jest glodny-nawet nie wiecie ile on potrafi zjeśc-mały łakomczuch:-p

Do góry