No właśnie mnie też się wydaje, że dwójki już takie na styk są Julek miał w ubiegłym tygodniu 4900, myślę że teraz też już ponad 5 kg waży. Mam paczkę pampków 3 one są chyba od 4 do 9 kg, więc jak te dwójki wykończę, to Twoim śladem biorę się za trójki
reklama
Alex2712
Fanka BB :)
My oczywiscie próbowalismy innych butelek, i z TT i z Lovi i jeszcze dr Brauna i nic. nie chciał pic z żadnej z nich. Mi sie wydaje że problem tkwił gdzie indziej, bo wczesniej pił z butelki TT bez problemu.
Całe szczęście maluszkowi chyba wraca apetyt bo w dzień też już chciał cycusia juuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiii... Oby tak juz zostało.
My też od następnej paczki zaczynami 3 używać
Całe szczęście maluszkowi chyba wraca apetyt bo w dzień też już chciał cycusia juuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiii... Oby tak juz zostało.
My też od następnej paczki zaczynami 3 używać
mloda_i_piekna
My już mieliśmy 3 używać od zeszłego tygodnia, ale tatuś gapa i kupił 2 bo mu sie zapomniało i teraz musimy pakę skończyć - Dady są do 6 kg. Młody ma 5,5 ale jak Salsra pisze baleroniki zaczęły sie odciskać i ano przelewa - siura jak najęty.
Dzięki dziewczyny za wsparcie. trochę sie boję, ale jutro się dowiem czy jest czego...
Dzięki dziewczyny za wsparcie. trochę sie boję, ale jutro się dowiem czy jest czego...
aina110
hej mamunie
My jak tylko 2 pampersiaki się skończą to też 3 zaczniemy Ale upał jest okropny, strasznie gorąco... Mały częsciej na cycu siedzi biedakowi pic się chcę.
Alex cieszę się,że Maluch odzyskuje apetyt i oby tak dalej!
Młoda trzymam kciuki!
My jak tylko 2 pampersiaki się skończą to też 3 zaczniemy Ale upał jest okropny, strasznie gorąco... Mały częsciej na cycu siedzi biedakowi pic się chcę.
Alex cieszę się,że Maluch odzyskuje apetyt i oby tak dalej!
Młoda trzymam kciuki!
lepidoptera
Witam się i ja w ten pochmurny i deszczowy dzionek.
U nas leje, więc ze spaceru nici.
Zosieńka jest od wczoraj grzeczniutka - odsypia dwa dni wariacji
alex - cieszę się, że jest lepiej!
Karolka - mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie dobrze i szybko wrócisz do domu.
Młoda- oby to był tylko fałszywy alarm, ale sprawdzić trzeba.
Joluś - udanego wypoczynku u rodziców.
A co do pieluch, to my niedawno wskoczyliśmy na ... 2
Nawet nie wiem, ile teraz Zosia waży, ale myślę, że jakieś 4500, ale ona ma małe fałdki na nóżkach. Ogólnie dziś stwierdziliśmy, że więcej Huggisów nie kupujemy, bo jak mała leży na boczku, to przepuszczają. Oby Dada 2 były lepsze, bo z 1 byliśmy zadowoleni. No i z pampersów oczywiście też, tylko teraz mamy je na noc i na wyjścia, bo zbankrutować można...
U nas leje, więc ze spaceru nici.
Zosieńka jest od wczoraj grzeczniutka - odsypia dwa dni wariacji
alex - cieszę się, że jest lepiej!
Karolka - mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie dobrze i szybko wrócisz do domu.
Młoda- oby to był tylko fałszywy alarm, ale sprawdzić trzeba.
Joluś - udanego wypoczynku u rodziców.
A co do pieluch, to my niedawno wskoczyliśmy na ... 2
Nawet nie wiem, ile teraz Zosia waży, ale myślę, że jakieś 4500, ale ona ma małe fałdki na nóżkach. Ogólnie dziś stwierdziliśmy, że więcej Huggisów nie kupujemy, bo jak mała leży na boczku, to przepuszczają. Oby Dada 2 były lepsze, bo z 1 byliśmy zadowoleni. No i z pampersów oczywiście też, tylko teraz mamy je na noc i na wyjścia, bo zbankrutować można...
Ostatnia edycja:
persefona
Witam się wieczorową porą;-)
Normalnie nie mam czasu ostatnio tu zaglądać zbyt często. Mały od wczoraj nie miał kupy, prężył się, kropelki i masaże szły w ruch i dziś niedawno zrobił maxxx dużą i zieloną Teraz uchachany śpi. Byliśmy na przymiarce garniturku do chrztu i delikatne przeróbki będzie miał-w piątek odbiór. Na badaniu słuchu nie byliśmy,bo poradnia zrobiła zobie urlop o czym oczywiście nie raczyła powiadomić umówionych pacjentówNa szczęście mój M dziś zadzwonił i badanie jutro-mam ogólnego stresaZ ropiejącym oczkiem nadal walczymy-teraz mamy kropelki sulfacetanidum. Poza tym w piątek jeszcze konferencja przedchrzcielna i gin,a w niedziele chrzest...o rany wykończyć się idzie.
Alex mam nadzieję,że będzie już tylko lepiej
mloda mam nadzieję,że to fałszywy alarm
karolka powodzenia
A pieluchy mamy Huggiesy newborn rozmiar 2 (3-6 kg), jak się skończą niebawem to kupimy rozmiar 3.
Normalnie nie mam czasu ostatnio tu zaglądać zbyt często. Mały od wczoraj nie miał kupy, prężył się, kropelki i masaże szły w ruch i dziś niedawno zrobił maxxx dużą i zieloną Teraz uchachany śpi. Byliśmy na przymiarce garniturku do chrztu i delikatne przeróbki będzie miał-w piątek odbiór. Na badaniu słuchu nie byliśmy,bo poradnia zrobiła zobie urlop o czym oczywiście nie raczyła powiadomić umówionych pacjentówNa szczęście mój M dziś zadzwonił i badanie jutro-mam ogólnego stresaZ ropiejącym oczkiem nadal walczymy-teraz mamy kropelki sulfacetanidum. Poza tym w piątek jeszcze konferencja przedchrzcielna i gin,a w niedziele chrzest...o rany wykończyć się idzie.
Alex mam nadzieję,że będzie już tylko lepiej
mloda mam nadzieję,że to fałszywy alarm
karolka powodzenia
A pieluchy mamy Huggiesy newborn rozmiar 2 (3-6 kg), jak się skończą niebawem to kupimy rozmiar 3.
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,
od soboty wieczora mały strasznie niespokojny, zero snu w ciągu dnia a widać, że bardzo by chciał. Nie wiem czy to ten zjedzony jogurt czy oprócz brzuszka tak pogoda na niego działa. Dziś wytrzymał na spacerze 15 min.
My już od zeszłego tygodnia używamy 3. A karmienie na powietrzu czasem się zdarza - w sobotę 2 razy musiałam mu podawać, ale nic dziwnego bo upał był niemiłosierny. Nie czuję się komfortowo w takuch sytuacjach, tymbardziej jak jestem sama, ale dla maleństwa warto.
alex wierzę,że już będzie dalej coraz lepiej
karolqa trzymam kciuki
młoda będzie dobrze, nie martw się na zapas
jolek udanego pobytu
bra dziś jak mały ciągle płakał i strasznie się ślinił, było dla mnie bardzo wiarygodne, że może zęby idą, aż mu zaglądałam do buzi. Ogólnie sporo się ślini, a czasami na maxa.
od soboty wieczora mały strasznie niespokojny, zero snu w ciągu dnia a widać, że bardzo by chciał. Nie wiem czy to ten zjedzony jogurt czy oprócz brzuszka tak pogoda na niego działa. Dziś wytrzymał na spacerze 15 min.
My już od zeszłego tygodnia używamy 3. A karmienie na powietrzu czasem się zdarza - w sobotę 2 razy musiałam mu podawać, ale nic dziwnego bo upał był niemiłosierny. Nie czuję się komfortowo w takuch sytuacjach, tymbardziej jak jestem sama, ale dla maleństwa warto.
alex wierzę,że już będzie dalej coraz lepiej
karolqa trzymam kciuki
młoda będzie dobrze, nie martw się na zapas
jolek udanego pobytu
bra dziś jak mały ciągle płakał i strasznie się ślinił, było dla mnie bardzo wiarygodne, że może zęby idą, aż mu zaglądałam do buzi. Ogólnie sporo się ślini, a czasami na maxa.
Ostatnia edycja: