reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

No ja już bym ją zrąbała za takie teksty. G... jej do tego kto się domem zajmuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
U mnie mowila ze nfz to najlepiej kazalby 2 razy przyjsc ale ze one wiecej chodze. Nic sie nie wtracala tylko opowiadala o kolkach o skurczach czkawkach itd najpierw opowiadala pozniej sprawdzala mala czy prawidlowo sie rozwija i ewentualnie jak mialam jakies pytania to odpowiadala:)

mlodaipiekna u mnie do tej pory była 4 razy wczoraj ostatni raz i juz niby nic nie mowiła,ze przyjdzie. Chociaz z nia to nic nie wiadomo;/

a ta Twoja to wredne babsko!!! wrrr...!:wściekła/y:

Dziewczyny,a ja dziś dostałam prezent od mojego maluszka, a mianowicie odpowiedział mi uśmiechem i to 2 razy!!!:-):-):-) Taki uśmiech zmazuje wszystkie troski i zmęczenie, a dodaje sił witalnych i podbudowuje psychikę:tak:Ależ on był śliczny!:blink:

persefona cudownie! wyobrazam sobie jaka o radosc teraz dla Ciebie! :)))
mloda i piekna-super to opisujesz dzis wszytsko hehe, posmialam siem, ale z ta polozna to bym jej dala do sluchu, dowiedzialaby sie jasnosci!

,,,,kupilam te podklady ost. ale jakos nie wietrzylam jeszcze malej bo nie bylo kiedy(?) ...

-->u mnie to szkoda, ze polozna byla raz, bo byla okej, a przydalaby sie oj przydalaby sie troszeczke...

U mnie położna była raz, teraz dzwoni ale zawsze w najmniej odpowiednim momencie (śpię, karmię, siedzę na tronie), więc nie odebrałam. Nie mam ochoty na jej wizyty, chociaż babka miła to kompletnie mi zbędna.

Przeprowadziłam się i niech nas szuka :-p

Młoda a twoją położną wyprosiłabym z domu po takich tekstach i powiedziałabym, że dziękuję i nie zapraszam ponownie.

reklama
Do góry