reklama
karolq8
Fanka BB :)
Co za baba ja bym chyba nie wytrzymala i cos jej powiedziala
lwiapaszczka
U mnie polozna była tylko raz, chyba taki u nas w przychodni zwyczaj. Całkiem normalna i nie wtrącająca się kobieta.
karolq8
U mnie mowila ze nfz to najlepiej kazalby 2 razy przyjsc ale ze one wiecej chodze. Nic sie nie wtracala tylko opowiadala o kolkach o skurczach czkawkach itd najpierw opowiadala pozniej sprawdzala mala czy prawidlowo sie rozwija i ewentualnie jak mialam jakies pytania to odpowiadala
persefona
Dziewczyny,a ja dziś dostałam prezent od mojego maluszka, a mianowicie odpowiedział mi uśmiechem i to 2 razy!!!:-):-):-) Taki uśmiech zmazuje wszystkie troski i zmęczenie, a dodaje sił witalnych i podbudowuje psychikęAleż on był śliczny!
persefona cudownie! wyobrazam sobie jaka o radosc teraz dla Ciebie! ))
mloda i piekna-super to opisujesz dzis wszytsko hehe, posmialam siem, ale z ta polozna to bym jej dala do sluchu, dowiedzialaby sie jasnosci!
,,,,kupilam te podklady ost. ale jakos nie wietrzylam jeszcze malej bo nie bylo kiedy(?) ...
-->u mnie to szkoda, ze polozna byla raz, bo byla okej, a przydalaby sie oj przydalaby sie troszeczke...
mloda i piekna-super to opisujesz dzis wszytsko hehe, posmialam siem, ale z ta polozna to bym jej dala do sluchu, dowiedzialaby sie jasnosci!
,,,,kupilam te podklady ost. ale jakos nie wietrzylam jeszcze malej bo nie bylo kiedy(?) ...
-->u mnie to szkoda, ze polozna byla raz, bo byla okej, a przydalaby sie oj przydalaby sie troszeczke...
Hope
podwójna mama :-)
U mnie położna była raz, teraz dzwoni ale zawsze w najmniej odpowiednim momencie (śpię, karmię, siedzę na tronie), więc nie odebrałam. Nie mam ochoty na jej wizyty, chociaż babka miła to kompletnie mi zbędna.
Przeprowadziłam się i niech nas szuka
Młoda a twoją położną wyprosiłabym z domu po takich tekstach i powiedziałabym, że dziękuję i nie zapraszam ponownie.
Przeprowadziłam się i niech nas szuka
Młoda a twoją położną wyprosiłabym z domu po takich tekstach i powiedziałabym, że dziękuję i nie zapraszam ponownie.
reklama