reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

dzięki dziewczyny za odpowiedzi.Na 2-3 godziny(czyli na jedną butlę) wychodziłam , np po zakupy,ale teraz to ma być całe popołudnie.
Dzisiaj też siedzieli sami, tyle,że wyskoczyłam na targ po świeże warzywka i swojską kiełbaskę.Ale bez butli.W razie czego zawsze jest zamrożone.Mały już pił z butli,także nie ma z tym problemu.
Chętnie wyjdę z domu, tylko musze się pohamować żeby nie pisać smsów co kwadrans i pytać się jak sobie radzą.

co do dentysty- to byłam już na kontroli po ciąży .. i co? i 3 małe ubytki,na moje oko to ich nie zauważyłam jak sama sobie oglądałam,ale to i lepiej.Bo jak widać to zazwyczaj już jest źle.Także prawdą jest ,że ciąża osłabia zęby.

reklama
Ja już też rozmnożona! W moim przypadku pełnia zadziałała :-)
Po 5 dobach w szpitalu wróciłam, ogarniam się powoli i gratuluję Wszystkim Nowo-rozpakowanym!:tak:

u nas się pogoda porpawiła więc za godzine idziemy na spacer z kolezankami i naszymi dziecmi na spacer wzdłuż rzeki :)
mam nadzieję że Vi sie wyszaleje bo w domu to mi już wariacji dostaje.. taka sie maruda zrobiła...ciągle woła na dwor a w domu juz się nudzi ... yhhh

ania... motywacja?? zobcaz ze juz 28 maj.. to dopiero mtywacja :-p

Witajcie kochani:))
dopiero sie zarejestrowałam mam nadzieje,że szybko się tu odnajdę.
jestem w 40 tc i 3 dniu ciąży.
Miałam termin na 25 maj.. ale nadal nic.
30 maja ide do szpitala być moze na wywołanie.
bardzo się boję.:-(

Dziewczyny nie pamietam ktorej saczyly sie wody?Ile tego mniej wiecej bylo i po jakim czasie pojechalyscie do szpitala?
Umnie chyba wlasnie sie zaczynaja saczyc, nie duzo, tak od godziny.I zanim zadzwonie do nich sie zapytac to chcialabym miec jakies porownanie co w Polsce robia w takiej sytuacji.Z gory dziekuje za pomoc.

Juz chyba znalazlam,Jaipur Tobie sie saczyly wody,poczytalam o Twoim porodzie,mam nadzieje ze u mnie to nie jest nietrzymanie moczu hihi,no i chcialabym uniknac cc.

Ostatnia edycja:
Nasza trójka witaj:) udzielaj się systematycznie to na pewno się wciągniesz:):):)

Karolq polecam się :):)

Orzeszku trzymam kciuki żeby to już było :)

reklama
Witam się wieczorowo;-)
Ja dziś byłam zmuszona zostawic po raz pierwszy małego z babcią, bo miałam egzamin na uczelni. Nie było mnie 2,5 godzinki,ale mały był grzeczny. Zrobił kupę aż po same stopy:-) Później dostał moje odciągnięte wcześniej mleko-wypił,poleżał,porozglądał sie i poszedł spać. Jak wróciłam,to spał jak aniołek. Ulżyło mi,bo wczoraj cały dzien dał mi popalić i dziś od 4:30 do 7:00 też. Egzamin zdałam na 5!:tak:Jeszcze czeka mnie jeden za tydzień, a później już tylko wpisy i obrona 4 lipca. W ogóle kumpele z roku zrobiły mi prezent i kupiły małemu parę drobiazgów-o mało się nie rozkleiłam. Szczególnie jak zobaczyłam białe miniaturowe adidaski z piłką nożną:rolleyes:
Orzeszku oby to było już:tak:
jaipur jak mąż chce zostać z dzieckiem to korzystaj.Mój chyba na razie by nie został...Owszem kąpie go,raz z musu przewinął,ale jak mały płacze,to zaraz mnie woła bo czuje się bezradny:rofl2:
nasza-trójka witamy;-)

Do góry