reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Kamcia ale Ty odważna jesteś :) mnie też czeka dentysta bo ta nieszczęsna ósemka daje mi się dalej we znaki :(

Mandrzejczuk to miałaś przeboje :-D pewnie się dla męża oberwało

A no oberwalo sie oberwalo ;-)
Kamcia wsplczuje akcji z zebem ja nie mam gornej "6" a wygladam jak szczerbata w usmiechu

Nas dzisiaj odwiedzila polozna bez zapowiedzi kur*** jeszcze kity wciskala, ze nr telefonu nie podalismy jak kurde sama go dyktowalam, ale mniejsza z tym, powiedziala, ze pepuszek jest delikatnie zaczerwieniony i ze malutki jest jak dla niej za zolty i jutro do doktora musimy jechac. Jakas taka ona wogole malo przyjemna byla, oschla, rzeczowa i wogole...stara jedza bleee

Alex pewnie ze trzymamy kciuki, caly czas.Bedzie dobrze i zaraz wrocicie do domku.

Zelka, Bra ja to sobie dzis Wasze rady wzielam gleboko do serca:-D i caly dzien cos wcinam hihi,200g czekolady spalaszowalam i teraz nie wiem czy mnie zgaga nie meczy, nie wiem bo nigdy nie mialam, tak mnie cos dziwnie w gardle piecze czy cos.Aha a na jutro zaplanowalam sobie kebeb a co jak jeszcze mam chodzic w ciazy to chociaz sobie tak umile zycie hihi

Vikamcia szczerze wspolczuje przezyc z zebami, wiem cos o tym bo ja ile bym nie chodzila to zawsze mam cos, dentystka mi juz kiedys powiedziala ze mam takie problemy bo jak bylam mala to jakis lekarz musial z jakim lekiem przesadzic i teraz masz babo placek,problem na cale zycie.

Paulineczka no to juz zaczyna sie cos rozkrecac, trzymam kciuki zeby sie zaczelo chociaz Tobie, bo ja to juz chyba czerwcowka zostane, bo raczej juz nie zdaze w maju, a u nas wywoluja dopiero po 14 dniach,wiec mam wesola perspektywe hihi

no tak , ja to mam tak że zęby zdrowe ale jak już się tylko dziurka zrobi to nie ma co leczyć bo od środka mi się psują..
jolekk na to nie ma odwagi ... wolę żeby pobolało kilka dni niż tak jak do tej pory mnie bolał kilka lat:sorry2: a ja nie miałam kiedy iść ....:zawstydzona/y:

idę kąpąć i usypiać dziewuszki moje :-)

Witam się wieczorowo:happy2:
Normalnie nie miałam kiedy tu zajrzeć.Jestem dziś wykończona-miałam dzień pełen obowiązków.Ale teraz mam chwileczkę.
Alex cieszę się,że nereczki zdrowe,a z infekcją poradzicie sobie na pewno:tak:
mloda_i_piekna ja brunatno-krwisty śluz miałam na dobę przed porodem i też bez żadnych skurczy:-ptakże może coś się zaczyna...
mandrzejczuk mój też żółty,a już ma jutro 2 tygodnie,ale położna kazała na słoneczko wystawiać i często do cyca przystawiać

Alex bardzo się cieszę że z małym wszystko w porządku i nereczki dobrze pracują.
Kamcia Współczuję problemów z zębami
Ja muszę powiedzieć że już dzisiaj nawet siedziałam przez chwilę bez poduszki, i jest lepiej, ale w końcu odwarzyłam się spojrzeć na ranę w lusterku i jak tak wygląda lepiej to dobrze że nie widziałam tego jak było bardzo źle. Pozdrawiam

reklama
Do góry