reklama
mloda_i_piekna
Fanka BB :)
bo już dzisiaj mnie tak brzuch boli że momentami sie w pół zginam, ale dalej nic sie nie zmieniło prócz tego koloru śluzu... ehhh
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hej byam wczoraj wyrwać tego zęba....
i dzisiaj dopiero dochodze do siebie
i dzisiaj dopiero dochodze do siebie
paulineczka1989
Czerwiec 2011
Ja też sobie czekam na moją kruszynkę:-)
jutro mam wizytę u gina to może się czegoś dowiem..
Aaa.. No i lekkie skurcze się pojawiły to już coś chodź nieregularne ..
jutro mam wizytę u gina to może się czegoś dowiem..
Aaa.. No i lekkie skurcze się pojawiły to już coś chodź nieregularne ..
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
marzena witaj spowrotem :-)
persefona i ftrzaczku ciesze się że spacerki udane :-)
mandrzejczuk współczuję przebojów po ogórkach
my wczoraj wkońcu wyszlismy.. kurden raz na tydzień mamy ładną pogodę
dobrze że akurat wypadło wczoraj!! bo D miał wolne , więc pół dnia spędziliśmy na dworze prawie ,
no i pojechałam sobie do dentysty .. niestety zęba się uratowac nie dało i mi wyrwał (dolna 5) więc jesztem szczerbata jeszcze trochę boli ale ciesze się że przestanie i już nie będzie bolało..
kurde powinien być już wyrwany kilka lat temu!! a poprzedni dentysta zalał mi tą "nadlewką" a pod nadlewką ząb się pzuł i stąd mnie tak cały czas pobolewał a po wyraniu mi lekarz pokazał.. cały korzeń w środku cz\arny i pusty
trzymam kciuki za wszystkie nierozpakowane mamuśki :-)
mam nadzieję że się wyrobicie w maju jeszcze
persefona i ftrzaczku ciesze się że spacerki udane :-)
mandrzejczuk współczuję przebojów po ogórkach
my wczoraj wkońcu wyszlismy.. kurden raz na tydzień mamy ładną pogodę
dobrze że akurat wypadło wczoraj!! bo D miał wolne , więc pół dnia spędziliśmy na dworze prawie ,
no i pojechałam sobie do dentysty .. niestety zęba się uratowac nie dało i mi wyrwał (dolna 5) więc jesztem szczerbata jeszcze trochę boli ale ciesze się że przestanie i już nie będzie bolało..
kurde powinien być już wyrwany kilka lat temu!! a poprzedni dentysta zalał mi tą "nadlewką" a pod nadlewką ząb się pzuł i stąd mnie tak cały czas pobolewał a po wyraniu mi lekarz pokazał.. cały korzeń w środku cz\arny i pusty
trzymam kciuki za wszystkie nierozpakowane mamuśki :-)
mam nadzieję że się wyrobicie w maju jeszcze
Alex2712
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny, właśnie wrócilismy z usg i nereczki sa sprawne, wszystko z nimi jest ok. Jestem very happy, płacze ze szczęścia i nie mogę przestać. teraz tylko walczyć bedziemy z infekcja moczu.. trzymajcie kciuki, żebysmy szybko wyszli do domku.
Pozdrawiamy wszystkim i jak wrócimy do odmku to nadrobimy wszystko.
reklama
Dzięki dziewczyny, właśnie wrócilismy z usg i nereczki sa sprawne, wszystko z nimi jest ok. Jestem very happy, płacze ze szczęścia i nie mogę przestać. teraz tylko walczyć bedziemy z infekcja moczu.. trzymajcie kciuki, żebysmy szybko wyszli do domku.
Alex trzymam kciuki i cieszę się że z nerkami wszystko ok. Mój mały też miał infekcję i dostawał antybiotyk przez tydzień.
Buziaki dla Was i przesyłam pozytywne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~