reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
bo już dzisiaj mnie tak brzuch boli że momentami sie w pół zginam, ale dalej nic sie nie zmieniło prócz tego koloru śluzu... ehhh

Ja też sobie czekam na moją kruszynkę:-)
jutro mam wizytę u gina to może się czegoś dowiem..

Aaa.. No i lekkie skurcze się pojawiły to już coś:-D chodź nieregularne ..

marzena witaj spowrotem :-)
persefona i ftrzaczku ciesze się że spacerki udane :-)
mandrzejczuk współczuję przebojów po ogórkach:sorry2:

my wczoraj wkońcu wyszlismy.. kurden raz na tydzień mamy ładną pogodę :baffled:
dobrze że akurat wypadło wczoraj!! bo D miał wolne , więc pół dnia spędziliśmy na dworze prawie ,

no i pojechałam sobie do dentysty .. niestety zęba się uratowac nie dało i mi wyrwał (dolna 5) więc jesztem szczerbata:-p jeszcze trochę boli ale ciesze się że przestanie i już nie będzie bolało..
kurde powinien być już wyrwany kilka lat temu!! a poprzedni dentysta zalał mi tą "nadlewką" a pod nadlewką ząb się pzuł i stąd mnie tak cały czas pobolewał:sorry2: a po wyraniu mi lekarz pokazał.. cały korzeń w środku cz\arny i pusty:szok:

trzymam kciuki za wszystkie nierozpakowane mamuśki :-)
mam nadzieję że się wyrobicie w maju jeszcze:-p

alex trzymam kciuki, abyście mogli jak najszybciej cieszyć się maleństwem w domowym zaciszu, aby było zdrowe. nie ma nic ważniejszego, trzymajcie się cieplutko!

Dzięki dziewczyny, właśnie wrócilismy z usg i nereczki sa sprawne, wszystko z nimi jest ok. Jestem very happy, płacze ze szczęścia i nie mogę przestać. teraz tylko walczyć bedziemy z infekcja moczu.. trzymajcie kciuki, żebysmy szybko wyszli do domku.
Pozdrawiamy wszystkim i jak wrócimy do odmku to nadrobimy wszystko.

reklama
Dzięki dziewczyny, właśnie wrócilismy z usg i nereczki sa sprawne, wszystko z nimi jest ok. Jestem very happy, płacze ze szczęścia i nie mogę przestać. teraz tylko walczyć bedziemy z infekcja moczu.. trzymajcie kciuki, żebysmy szybko wyszli do domku.
Pozdrawiamy wszystkim i jak wrócimy do odmku to nadrobimy wszystko.

Alex
trzymam kciuki i cieszę się że z nerkami wszystko ok. Mój mały też miał infekcję i dostawał antybiotyk przez tydzień.
Buziaki dla Was i przesyłam pozytywne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry