Mloda_i_piekna wpsolczuje ci kiepskiego samopoczucia, nie lam się już blizej jak dalej, wiem ze latwo mowic gorzej wykonac, ale ja mialam tak smao jeszcze tydzien temu, a jak mnie przycisnelo, to nawet na izbie przyjec nie bylam pewna czy to już porod
Jolek27 wspolczuje, bo mnie dzisiaj do szlau doprowadzala sprzataczka co wiecej szczota o porecz lomocze jak nasprzata i walila mi pod drzwiami, u mnie remont był na jesieni, wiec na pewno będę miala spokoj chociaz z tym na jakis czas
Madzik_k taki kolos, tyle czasu do czerwca i porod naturalny? O Maryjo wpsolczuje ja to chyba balabym się, tym bardziej, ze mi ciezko było urodzic pol kilo mniej....
U mnie humorek ciut lepszy, bylam dzisiaj u fryzjera podcielam wloski, kupilam pas poporodowy i od razu samopoczucie lepsze. Kupujcie te pasy, bo to cud wynalazek ja za swój dalam 50zl tlyko i już po jednym dniu noszenia brzuch nie wisi tak jak wczoraj tylko ladnie się podniosl no i w koncu mieszcze się w ciuchy sprzed ciazy.
Tylko niestety opuchlizna nog nadal się utrzymuje i dosyc kiepsko wygladam w spodniach...ale teraz będzie już tylko lepiej mam nadzieje
Maluszka dzisiaj pierwszy raz sama kapalam i od razu mialam przygode. Umylam go klade na recznik wycieram i sruuuuuu poszla sraka na czysty recznik, syn mi pokazal co on na to hahaha
A mi tez dzisiaj tryskalo mleko z cyca szczególnie ja se odciagalam mleko pod prysznicem, bo mi się w jednej piersi robi zastoj to tyle poszlo, ze hej
No i musze zadzwonic do gina i zpytac jakie szwy mi pomontowal.
Bo kazali mi isc jutro na zdjecie, ja zagladam w oko demona, a tam nic nie ma! Tylko blizna na 1,5cm ale ja tam szwow nie widze, wiec może to te rozpuszczalne?
Ale ja mialam przed chwila akcje, jeszcze mi serce wali. Mój maz zapakowal dzisiaj kola od wozka i pojechal na stacje napompowac, bo pompki nie mamy i nigdzie w skelapch jak na zlosc nie ma. No to napompowal, poszedl z psem na spacer ja se siedze na BB cos mi tu syczy metr dalej kolo wozka se mysle jak nic duchy jakies i nagle jeeeeeeb!
Pierdyknelo jakby ktos petarde odpalil, wystrzelilo mnie z krzesla az pod lazienke,
smierdzi guma kurde co jest, serce mi wali podchodze patrze, a tam dentka w kole poszla a huk nie z tej ziemii