reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Alex powodzenia

No i co opisałam całą historię na porodach i się nie dodało:wściekła/y: Kurcze teraz pora kąpieli postaram się potem znowu napisać.

Alex, powodzenia! Tydzień po mnie małpa mała ma termin i proszę jak się wpycha;) Trzymam kciuki:)
Dzięki dziewczyny za dobre słowo. Zobaczymy co gin jutro powie, mam nadzieję, że z małym wszystko ok. Tak sobie myślę, że mogę czekać na niego jeszcze całe dwa tygodnie, oby tylko mieć pewność, że jest zdrowy i wszystko z nim dobrze.

dziewczyny jest jedna osoba która wogóle się nie udziela na forum , a dała mi swoje dane jako majowa mama. czy mam ja dopisać??
ma na swoim koncie 1 posta zaledwie ... a miały być mamusie które się udzielają aktywnie..
więc nie wiem co zrobić z tym "fantem"

jak dziewczynki pójda spac poprawię i uzupełnię listę na spokojnie :-)

Kamcia no nie wiem to jest najwyraźniej osoba której w ogóle nie znamy:/ Tylko jeden wpis to trochę mało!

Aaniaap czekam na wieści i trzymam kciuki :)

Alex powodzonka zycze;)

Kamcia Ja dane juz Tobie wyslalam na poczatku maja a nie zmienilas;) Moze zagubily siewiadomosci;) Daj znac to uzupelnie jeszcze raz;P

Hejka :-)

Styna- fajnie że już dochodzicie do siebie i do porozumienia :-) a słuchaj jaki masz ten pas poporodowy
Alex ,Aaniap- powodzonka! trzymam kciuki!
Ilonka- dużo zdrówka dla maleństwa !

karolq sprawdzałam właśńe pocztę ale nie mam wiadomości od Ciebie..
albo musiałam usunąć , albo mogła nie dojść jak mozesz to wyślij jeszcze raz :-) byłabym wdzięczna:-)

Witam sie wieczorowa pora, moj maly terrorysta daje mi dzisiaj w kosc. Zasnal dopiero na amen o 3 nad ranem, o 10 wstalismy na amciu i sie zaczelo, cyca co godzina :szok: i tak do 15.00 bo w koncu sie zdecydowalismy na spacerek, szkoda bylo marnowac taka oiekna pogode i co? A to, ze na spacerku spal jak aniolek, potem w domku tez az trzeba bylo go obudzic o 19.00 Teraz terrozryzuje tatuska, bo ja go nakarmilam, zrobilam zaupke, a ta gnida mala dalej usnac nie moze tylko gaworzy z kubusiem puchatkiem i tygryskiem na scianie :-D

Przeczytalam wszystko ale nie jestem w stanie wszystkim odpisac, powiem tylko tyle, ze tez moj pieso zszedl na dalszy plan, wkurzal mnie, bo sie ciagle lasil i szukal zainteresowania, ale minal mi juz poporpdowy stres i teraz jest mi zal mojego pupila, bo jest super grzeczny nie zaczepia melgo, a wrecz przeciwnie leci do pokoju jak malutki sie obudzi, czyli daje mi znaki

reklama
dzien dobry :)
juz za chwile 9 a tu nikogo?? moj maly spal od 1 do 6 tak wiec wyspalam sie super :D o 6 rozlegl sie alarm o cycka, pojadl z godzinke i znowu spi.
a mi sie nawet nie chce z lozka ruszac wiec przy kompie siedze :D
no ale zaraz z mysla o malym trzeba bedzie wciagnac jakies sniadanie...a tak mi sie nie chce robic :(

jezeli chodzi o zwierzaka to moj pies jest grzeczny, ale ciekawski i jak tylko cokolwiek uslyszy z lozeczka to odrazu rzuca wszystko czym sie zajmowal i biegnie sprawdzic co sie dzieje :D
siersc denerwuje mnie tylko minimalnie, uznalam juz ze nie ma co sie zloscic i martwic skoro i tak nic na to nie poradze. ogolnie to nie zostawiam malego z psem nigdy sam na sam, bo Decybel lubi polizac go czy to po lapkach czy po nozkach i nie chce nawet myslec o tym jakby go przez przypadek chapnal za nozke:/ a jak lize go po lapkach to ja odrazu stoje z chusteczkami i ekspresowo wycieram zeby maly nie wlorzyl takiej lapki do buzi.

Alex ,Aaniap kciuki mocno zacisniete!!

Do góry