reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Alex - tule mocno :*
madzik- no to nie pozazdroszczę takiego ruchu w szpitalu :no:

Edit: Szymuś poszedł na spacerek z moją siostrą , Filipek śpi a ja nie dam rady już siedzieć tak mi coś wlazło pod lewą łopatkę i boli że siedzieć się nie da więc idę się położyć , potem wpadnę.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Dziewczyny !!!
Witamy sie z domku
Dzisiaj wyszlysmy i jest cudownie!!!!!! :-):-)
Chcialabym Was nadrobic ale to mega wyczyn, troche mi zapewne zajmie :) GRATULUJE wszystkim mamusiom nowych dzieciaczkow i trzymam kciuki za trwajace akcje :-)

Ale cisza:rofl2:
Jadzisiaj całydzień miałam mega zgage !potem mdłosci i straszny ból pleców takie rozpieranie az pod zebrami jakby miało mnie porozrywać i się połozyłam ,przeszło ide robic kawe i czuje ze cos mi cieknie!!!!:szok:duzo tego nie było bielizna mokra ale nikomu nic nie mówiłam załozyłam wkładke i po dwóch godzinach prawie sucha i juz zgłupłam sama nie wiem co robic jedynie wrócił ból pleców!a miałam przeczucie i chciałam rodzić 18 może zdąże:-D

Ja już sobie olej odpuszczę ;)

Dziewczyny mam stresa! łaaaaa!!! Jak sobie poprzypominam jak to wszystko wygląda... Boję się czy wszystko pójdzie dobrze, czy w ogóle jutro. Boję się czy po tym wszystkim mały będzie zdrowy. Mam dość na myśl o tym znienawidzonym przeze mnie oddziale!

Jadę jutro sama na IP tak żeby być przed 7 to może wcisną mnie na cięcie już jutro. Zależy co będzie się działo na oddziale. Znajomy mówił, że wczoraj 5 dzieci się urodziła a u nas to dużo. Oczywiście jak ja mam rodzić to zaś tłumy są :/ Mój zostaje w domu i wyszykuje Paulę do przedszkola. Potem zobaczymy czy będzie miał po co na oddział przyjeżdżać bo pewnie dopiero na obchodzie po 8 dowiem się czy mnie biorą czy nie. I ewentualnie o której. Nie ma po co siedzieć pod oddziałem i czekać nie wiadomo ile.

Jak będę wiedziała coś to dam Wam znać :) Dzisiaj pewnie za szybko spać nie pójdę bo jak tu zasnąć :) Zresztą nażarłam się pizzy ostatni raz a po tym to się łatwo nie zasypia :D:D:D

Marzena, ale masz chociaż o tyle komfort, że wiesz, że Cię potną. Czy to będzie jutro czy pojutrze to już w zasadzie nie robi dużej różnicy. A nam tu nadal pozostanie czekać i doszukiwać się porodowych symptomów na siłę:) Chociaż przyznam się szczerze, że to dzisiejsze ktg trochę optymistyczniej mnie nastroiło:) Może jednak przed czerwcem urodzę:)

Marzenka mam nadzieję,że teraz bez żadnych kombinacji szybko cię wezmą i będziesz już małego miała przy sobie :)

Ostatnia edycja:
reklama
hej .,... ja wpadam na chwilę... dzisija była ładna pogoda więc nas nie było prawie cały dzięn a teraz musze oddac laptopa.. więc nadrobie waas jutro...bo będe miała spowrotem hehe

ja nie mam zadnbych wieści od rodzączych...
ale widze że zawsze jak mnie nie ma cały dzięn to najwięcej wtedy dzieci się rodzi :-p hehhe

do juterka :*​

Do góry