reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
A ja dzisiaj byłam w Rosmannie i mieli dostawę tych piłek, więc zakupiłam jedną. Teraz muszę czekać aż mąż przyjdzie z roboty i z piwnicy mi pompkę wygrzebie bo płucami tego nie napompuję.
Nie wiem czy zdążę na niej poćwiczyć, bo mój syn jest zdeterminowany na wyjście tylko że widać nie może w dziurę trafić to się próbuje przekopać i przebić nóżkami gdzieś w okolicy żeber. Matko ile te łobuzy mają siły.

Salsera ci faceci to czasem faktycznie nie potrafią trafić :D:D:D Mój też mi żebrami wychodzi.

Mój kot chyba czuje, że mnie oglądać nie będzie dłuższy czas bo się mizia i każe miętolić. Ciekawe co powie na bobasa :)

Idę sprzątać ale mi się nie chce :)

Ciekawe jak tam Mandrzejczuk :)

marzenka szykuj się:) ja posprzatałam dom, postarałam się "szybko" wejść na 4 pietro wracając z zakupów, skutkiem temu zasapałam sie jak cholera:p
salsera droga taka piłeczka????
jolkaa1989 uu mnie dziś juwenalia się zaczynają, moze na imprezkę skoczę to mały wyskoczy:p

Mojemu wierzganie nóżkami do tej pory zostało. Uwielbia skopywać z siebie kocyk:)

Zobaczcie jak to jest...jakiś czas temu Bra się bała porodu bo jej koleżanka głupot nagadała,a tu proszę jak ładnie jej poszło.

Aina a jak przysiady coś dają:-p

aina - 25 zł, więc chyba warto :)
My dzisiaj wybieramy się do kina, jutro piekę ciacha a w piątek parapetówka więc mam już w nosie kiedy mój łobuz zdecyduje się wyjść. Byle nie kazał mi czekać za długo bo oszaleję.

jolek nic a nic..:( aj nie wiem co robić, wiem,że nic nie przyśpiesze, ale chciałabym,żeby to juz było. Sama się na siebie wściekam,że jestem aż tak niecierpiliwa. moja mama przyjeżdza do mnie w niedziele, jedzie 780 km wiec chciałabym juz urodzić. joluś coo robić?:(

a masz racje Bra bała się a tak ładnie jej poszło:) super

Salsera mam nadzieję, że nie będziesz musiała długo czekać, bo naprawdę można w obłęd popaść.. Ja już mam dość wypatrywania jakiekolwiek symptomu.

Na pocieszenie zrobiłam sobie placki ziemniaczane - ale miałam ochotę! Teraz sobie wcinam :)

reklama
A ja się poschylałam i powyginałam do sprzątania i mam zgagę. Ale jej dni są policzone ... :D

Idę teraz torbę spakować. Ciekawe czy się zmieszczę :)

Do góry