reklama
A ja dzisiaj byłam w Rosmannie i mieli dostawę tych piłek, więc zakupiłam jedną. Teraz muszę czekać aż mąż przyjdzie z roboty i z piwnicy mi pompkę wygrzebie bo płucami tego nie napompuję.
Nie wiem czy zdążę na niej poćwiczyć, bo mój syn jest zdeterminowany na wyjście tylko że widać nie może w dziurę trafić to się próbuje przekopać i przebić nóżkami gdzieś w okolicy żeber. Matko ile te łobuzy mają siły.
Nie wiem czy zdążę na niej poćwiczyć, bo mój syn jest zdeterminowany na wyjście tylko że widać nie może w dziurę trafić to się próbuje przekopać i przebić nóżkami gdzieś w okolicy żeber. Matko ile te łobuzy mają siły.
marzena9
Fanka BB :)
Salsera ci faceci to czasem faktycznie nie potrafią trafić Mój też mi żebrami wychodzi.
Mój kot chyba czuje, że mnie oglądać nie będzie dłuższy czas bo się mizia i każe miętolić. Ciekawe co powie na bobasa
Idę sprzątać ale mi się nie chce
Ciekawe jak tam Mandrzejczuk
Mój kot chyba czuje, że mnie oglądać nie będzie dłuższy czas bo się mizia i każe miętolić. Ciekawe co powie na bobasa
Idę sprzątać ale mi się nie chce
Ciekawe jak tam Mandrzejczuk
aina110
marzenka szykuj się ja posprzatałam dom, postarałam się "szybko" wejść na 4 pietro wracając z zakupów, skutkiem temu zasapałam sie jak cholera
salsera droga taka piłeczka????
jolkaa1989 uu mnie dziś juwenalia się zaczynają, moze na imprezkę skoczę to mały wyskoczy
salsera droga taka piłeczka????
jolkaa1989 uu mnie dziś juwenalia się zaczynają, moze na imprezkę skoczę to mały wyskoczy
Mojemu wierzganie nóżkami do tej pory zostało. Uwielbia skopywać z siebie kocyk
Zobaczcie jak to jest...jakiś czas temu Bra się bała porodu bo jej koleżanka głupot nagadała,a tu proszę jak ładnie jej poszło.
Aina a jak przysiady coś dają
Zobaczcie jak to jest...jakiś czas temu Bra się bała porodu bo jej koleżanka głupot nagadała,a tu proszę jak ładnie jej poszło.
Aina a jak przysiady coś dają
aina110
jolek nic a nic.. aj nie wiem co robić, wiem,że nic nie przyśpiesze, ale chciałabym,żeby to juz było. Sama się na siebie wściekam,że jestem aż tak niecierpiliwa. moja mama przyjeżdza do mnie w niedziele, jedzie 780 km wiec chciałabym juz urodzić. joluś coo robić?
a masz racje Bra bała się a tak ładnie jej poszło super
a masz racje Bra bała się a tak ładnie jej poszło super
jolkaa1989
Salsera mam nadzieję, że nie będziesz musiała długo czekać, bo naprawdę można w obłęd popaść.. Ja już mam dość wypatrywania jakiekolwiek symptomu.
Na pocieszenie zrobiłam sobie placki ziemniaczane - ale miałam ochotę! Teraz sobie wcinam
Na pocieszenie zrobiłam sobie placki ziemniaczane - ale miałam ochotę! Teraz sobie wcinam
reklama