reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

:-) Styna nie pozostaje nic innego jak wziąć głęboki oddech i od dziś oddawać się wyłącznie relaksowi.

Swoją drogą, hłe hłe a nie mówiłam :-p

reklama
Ostatnio caly czas cos bym jadła, tez tak macie na końcówce.

Witajcie!
Mam takiego lenia, że od wczorajszego wieczora tylko Was podczytuję...
pogoda masakryczna, nie dosyć, że zimno, to szarówka za oknem... ale wreszcie zaczęło padać, u nas susza straszna, nie pamiętam, kiedy ostatnio padał deszcz.
A co do jedzenia, to ostatnio niemal non stop coś wciągam... właśnie zjadłam kolejną porcję lodów, ale dzięki temu mała się zaczęła kręcić - może tez potrzebuje cukru, bo ospała jest jakaś, rozkręca się wieczorem.

styna - Twoja Maluda narobiła alarmu kilka tygodni temu, a teraz czeka do terminu... dobrze, że wyniki sa dobre. Odpoczywaj ile dasz radę. Trzymaj się!
jaipur - tez już bym chciała być w domu z maleństwem, po wszystkim...
Żelka - mojej małej też się nie spieszy - żadnych symptomów nie mam... juz jej mówię, że jak się będzie za bardzo ociągać, to się w końcu urodzi pomarszczona, zielona i brzydka jak ufoludek - ma czas do jutra haha, a co do "przyspieszania w naturalny sposób", to M jakoś tak na siłę nie może :/

Witam się popołudniowo z lekkim nerwem! Dziś między 10-12tą miała być u mnie położna,łaskawie zjawiła się przed 14tą,a wyszła po 15tej. A ja głupia od 7mej na nogach, szorowałam chatę ogarniałam siebie i malucha na jej przyjście, a mogliśmy sobie pospać! W dodatku nie mogłam się dziś dodzwonić do lekarza,żeby się na pierwszą wizytę umówić! Albo zajęte,albo nikt nie odbierał, albo tel poza zasięgiem ( swoją drogą nie wiem jak stacjonarny telefon może być poza zasięgiem :confused:).
Głowa mnie dziś tak nawala,że masakra.
Za oknem pogoda w kratkę,ale widzę,że na pewno jest zimno i ludzie zimowe kurtki poubierali na siebie:/

Jaipur cieszę się,że już do domku wychodzicie.

Styna dalej trzymamy kciuki kochana:)

mandrzejczuk o tak najwidoczniej to ząbnki... ledwo jej przebiły więc pewnie bedzie już dobrze:tak:
jolek no to współczuję..
moja położna wogóle nie zadzwoniła o której bedzie:-D
wjechałą na chatę przed 15 i całe szczęscie bo wsytawiłąm pranie na dwór a tu zaczeło padać i mi pomogła wciągnąć pranie do domu żeby nie zmokło:rofl2:
poza tym mała już waży spowrotem 4 kg więc jestem zadowolona..
prersefona to czekam na ten "wczesny " poród;-)
lepi leń się czawsem należy:tak:
stynko to nadal czekamy na wasz dzień... mam nadzieję że nie jesteś za bardzo wymęczona tym Twoim długim porodem

Dziewczynki a trzeba się z położną wczęsniej umawiać czy czekać na taka z przydziału?
Czekam głodna na męża a jego gdzieś wcięło...

młoda nie wiem jak jest w pl.. ja dostałam z przydziału....:tak: bo u nas chodzą takie co mają swoje rejony i szpital powiadamia je i one tylko do mnie dzwonia na telefon i sie umawiają...
moja nie dzwoniła...ale przyjechała:-p

sylwia o tak:-D przynajmniej moje pranie ocalało:-D

Młoda a w przychodni u gina ci nie przydzielili???? Jak nie to jak dzidzie do pediatry będziesz zapisywać to ci przydzielą

reklama
Do góry