reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

sylwia_ wiem dokłądnie co czujesz, ale ja już się przestałam przejmować i zaczęłam stosować stara zasade: "miej wy...ne, a będzie Ci dane" jak się maluszek zdecyduje to wyjdzie, a takie czekanie i zastanawianie się czy to juz, czy to już cholernie frustruje i w niczym nie pomaga:p ... (ciekawe jak długo uda mi się zachować taka postawę) ;)

reklama
Widzę, że maj się zaczął a nasze dzieciątka szykują się coraz bardziej do wyjścia. Mi pewnie przyjdzie poczekać do końca maja. :-(
Jakosś nie mogę zebrać się do spakowania torby do szpitala,a le dzisiaj chyba to zrobię.

Na zewnątrz zimno i szaro az nic sie nie chce, a muszę ogarnąć trochę mieszkanko.

Majówkowe mamusie wspolczuje wam tego oczekwiania w bólu i dyskomforcie i durnowatych poloznych. ehh te babska bywaja okropne :wściekła/y: "ludzie ludziom.... " jak to se mowi.... wstyd!

Leje, szaro, załamka pogody.. okropna noc - nie moglam zasnac, bo spie u rodzinki dzis - kanapa twarda jak kamien!, moj brzuchol tez, tak mnie bolał pół nocy, i skurcze były.. a teraz głowa napiep... z tego i niewyspania, jakies lęki miałam nocne okropne,,,, śniły mi sie szpitale, a w nich windy stare, psychiczni, zli lekarze i morderstwa (wtf?!)
.. i BB, ktore czesto mi sie śni ostatnio. ale tu już mniejsze schizy byly hehe
:-(tesknie za moim B chce zeby był ze mna :((((
to se ponarzekałam... a teraz zwlekam sie na śniadanie jeszcze nic nie jadlam od wczorajszego kebaba z colą od turka ...

Witam, ja siedzę jak na szpilkach a wizyta dopiero o 15. No ale bynajmniej pogoda świetna cieplutko i słonecznie.
Bra zrobili badania i dzisiaj mam wyniki odebrać, zobaczymy co i jak. Na razie wiem że wynik z 24 godzinnej zbiórki moczu jest zły bo ja mam 353 jednostek białka a norma to 50-80 jednostek więc zobaczymy co dalej.

Witam się zimowo :-) We Wrocławiu sypie śnieg :szok: i mamy jakieś 3 stopnie na plusie :-) Pogoda marzenie na majowy weekend. Nic nie robimy i się w sumie nudzimy. Mierzyłam sobie właśnie ciśnienie imam 150/84 puls 93. Poczekam jeszcze z pół godziny i znów zmierzę, bo nie podoba mi się to ciśnienie. Do tego wyszła mi jakaś mała wysypka na wierzchniej stronie stóp i swędzi. Ja się wykończę chyba.

u mnie oczywiscie tez cisza.... wczoraj falszywy alaram, wody to napewno nie byly a w tym okresie ciazy bole sa na porzadku dziennym jak mi to powiedzieli na IP

Witam się i ja. U mnie piękne słoneczko ale tylko 6 stopni na termometrze:(

Wstałam dziś bez humoru. Mam chyba za słabe mleko,mały po cycu zaczyna się budzić co godzinę,nad ranem już go sztucznym dokarmiałam.

Która z dziewczyn ma już za sobą wizytę położnej środowiskowej??? Mnie to czeka jutro.

Marzenka witaj:) cieszę się bardzo,że wyjazd się udał:):)

Styna
Ty to się namęczysz! Niech oni Ci wywołają ten poród a nie odwlekają i niepotrzebnie was męczą i na komplikację narażają!

Kama to Cię potraktowali, brak słów normalnie!

Melia
no to pogodę macie super!! Ciśnienie jak dla mnie za wysokie,więc chyba Cię dziś szpital czeka.

styna a jak oni postępują w przypadku zatrucia? zrobią ci w razie czego cesarkę? czy dalej będą czekać?

Kuźwa a ja siedzę ryczę i piszę do Was ... sypie śnieg za oknem płatami takimi że w zimie czasami takiego nie widziałam , moje dziecko od samego rana się drze non stop ma jakieś ale , ogólnie wszytstkie plany legły w gruzach i jestem mega zdołowana , Filip chyba póki co nie myśli wychodzić:-(.

Żelka- trzymam kciuki za Was
Melia- ciśnienie wydaję się ciut za wysokie więc obserwuj się kochana
Styna- Twoja historia to już nadała do jakiejś konkretnej gazety albo telewizji dosłownie jeśli Ci chorzy lekarze u Ciebie będą Cię trzymać z zatruciem to ja już nic z tego nie rozumiem :no:... trzymam tylko kciuki aby w końcu skończyła się ta Twoja walka
Kama- za Ciebie tez kciuki zaciśnięte
Mandrzejczuk- hmm karuzela ;-) a ona też blisko szpitala ? :-p
Alex- pakuj się kochanie pakuj po co robić wszystko na ostatnia chwilę :tak:

reklama
Do góry