reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Mandrzejczuk cóż za cudowny środek na bół głowy - trochę grosza :-D
a teraz te blizny to w poprzek się robi już nie pionowo?

reklama
Cześć Kobietki:)

Paula trzymam kciukasy za Was:)

Melia ja bym radziła Ci skontrolować co i jak

Bra ja Ci nie pomogę w wyborze. Nie wiem jak to jest rodzić ze znieczuleniem. Poród boli nie oszukujmy się,ale nad zzo nie myślałam ani razu. Nasłuchałam się,że to nic dobrego więc ani w ciąży ani w trakcie porodu nie myślałam o nim.

Kamcia
ja się darłam a co mi tam, nie ja jedna. Najgorszy jest po tym ból gardła,ale to też się przeżyło.

Jaipur
dzięki za info że ibuprofen można brać. Coś mi się obiło o uszy ale nie byłam pewna.
Nam od samego początku podawali ketonal w tabletkach przeciwbólowo.

Ja miałam cc 5 lat temu, po 10h wstałam a po 3 dniach juz bylam żywczyk:) Blizny nie mam praktycznie wogóle :) i naprawde dobrze wspominam, nie ma się co martwić:)

Mandrzejczuk no tak właśnie czekam, do 16.30 mam jeszcze troszkę czasu to może jeszcze coś z tego wyjdzie a jak nie to doktorek dostanie dziś porządny opiernicz... A te Twoje dzisiejsze latanie do kibelka może też czymś zaowocuje... :-D

Co doblizny po cc to wg. mnie zależy od zszycia czy ślad będzie za parę lat widoczny, a cięcie oczywiscie teraz poziome i bardzo niziutko. Choć nie powiem niektóre bikini maja skąpe majtki i u mnie było widać jak mierzyłam ;-)

mam nadzieję że dziś nijkt nie urodzi bo mam busy dzień:-D
zaraz jedziemy do szpitala , póżniej na szybkie zakupy..
na spacer nie bo się zmino zrobiło:-( a tak się cieszyłam..

a póxniej mam gości...

wec bedę późnym wieczorkiem pewnie:sorry2:

Witam się w ostatnim dniu 39 tygodnia :-D:szok::-D

Mandrzejczuk uśmiałam się z twoich snów, straszne głupoty. Mi się śniło, że TZ miała dziecko na boku co ukrywał, zrobił zanim się poznaliśmy, obudziłam się tak wściekła, zawiedziona i zdradzona, że cały dzień miałam do duszy. Maltretowałam go potem pytaniami czy czasem jakiś dzieciak nie zapuka do drzwi i nie powie tato.

Jaipur widzę w świetnej formie, humor dopisuje, tak trzymać :-)

Jeśli chodzi o poród, który terminem już nie biegnie a galopuje w moim kierunku, najbardziej boję się, że po godzinach męczarni skończę właśnie na stole a są ku temu przesłanki :baffled: Malutka dalej wysoko, brzuch nie opadł, a na skurczach tętno mocno idzie w górę.

To jak rodzić dwa razy za jednym razem.

Nareszcie Was nadrobiłam:) Dwa dni mnie nie było, a tyle żeście naskrobały, że głowa mała:) Najważniejsze, że same dobre wieści:)
Kamcia, świetnie sobie radzisz z dwójką dzieciaczków:)
Paula, kciuki zaciśnięte:)
Jaipur, widzę że humorek dopisuje, czyli nie jest źle:) Życzę szybkiego powrotu do formy:)

reklama
Co do snów to mi się dzisiaj śnił filmik Darii a na końcu jak Igora mi na brzuch kładą po porodzie :):) Takie sny to ja mogę mieć co noc:tak:

Do góry