reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

To jest żmija zygzakowata. Teraz wychodzą na słońce i się wygrzewają. Lepiej nie nadepnąć bo jest jadowita ale nieruszana spokojnie odejdzie.

Kamcia ty się nudzisz a ja krążę po domu, bo mi dziecko szyjkę i żebra masakruje:baffled:

reklama
Dzień dobry :-)

Ale cudownie przeczytać wieści o kolejnym Maluszku tak z samego rana, od razu jakoś lepiej się czuję :-)

Wczoraj miałam spokojny dzień w przeciwieństwie do większości z Was :-) Wieczorem poszłam z teściową do Kościoła i jak wróciłam do domu to padłam od razu, a dziś nawet nie słyszałam jak M wstawał do pracy. Dopiero jak się ubierał to mnie obudził i już wstałam sobie o 6. Teściowie dziś jadą do Zakopanego a my zostajemy sobie sami, więc już leżę brzuchem do góry bo mam zakaz rodzenia przez Święta :-D Jakby to ode mnie zależało :-D Idę zrobić kawusię i lecę na inne wątki.

Marzena a fuuuuj jaka bestia! Ja to sie brzydze takich obslizglych gadow brrrr

Mnie cos dzisiaj cmi w glowie, mam nadzieje, ze sie nie rozkreci.
Musze dzisiaj zaaplikowac psiakowi kropelki od kleszczy, bo takie mutanty w tym roku sa, ze az sie zastanawialam czy to aby na pewno kleszcz. Wczoraj Majki przyszedl z podworka ja patrze a tam zapiernicza mu po loczkach takie cos wielkosci jak pol maleog paznokcia i drutuje pedem w strone skory, skubaniec tak spierniczal, ze go zlapac nie moglismy, ale w koncu sie udalo zanim ukasil, ale bydle takie, ze hej, dobrze, ze Miki ma biale wloski to chociaz wszystko widac czarno na bialym.

Witam się i ja, super że Ypra już ma synka ze sobą, chyba szybko im poszło :tak:
Ja się w końcu zmobilizowałam i spakowałam torbę do szpitala przed chwilką, a teraz do sklepu na zakupy. Potem szykujemy koszyczek ;)

Witam sie z rana;)

Mandrzejczuk powiedz mi jakich kropelek uzywasz? Bo w tym rokku bylam tylko 2 razy na spacerze w lasku i dwa rady kleszcza zalapala wlasnie duze jakies one. I niechce probowac wszystkiego tylko odrazu cos skutecznego;)

witam się sobotnio,

karolq wprawdzie ja nie mandrzejczuk:D ale my używamy kropelek Frontline i są skuteczne.Tylko trzeba pamiętać o aplikacji co miesiąc- można uzywać przypominajki smsowej na ich stronie- dostaniesz wtedy smsa przed zbliżającym się terminem ponownej aplikacji.
Coraz więcej z nami mamusiek i ich maluszków, to takie wzruszające..
Tylko mąż mi zaczyna ciągle przypominać ,że on już w stresie jest, bo lada chwila się urodzi.Nie wiem skąd nagle u niego taka nieciepliwość, zawsze to ja byłam mniej cierpliwa..Na dobrą sprawę może i za 2 tygodnie się urodzić..
Lecimy na małe zakupy, a potem odpoczywamy, bo taka piękna pogoda:))) ciekawe jak długo się utrzyma?

Dzień dobry!! :-)

My po śniadanku i też zaraz zmykamy na zakupy na piechotę bo taka ładna pogoda, że aż szkoda się nie przejść :) Potem zrobimy coś do jedzenia na jutro i posprzątamy..
Coraz więcej majowych Maluszków już jest po drugiej stronie brzuszka. Także dziewczyny musimy zaciskać nogi bo jak tak dalej pójdzie to majowych dzieciaczków urodzi się tylko garstka ;)
Pewnie nie za bardzo będę miała czas żeby pisać na forum, bo dzisiaj robota w domu a jutro goście, ale postaram się chociaż na bieżąco czytać, zebym nie miała za dużych zaległości :)

Tak więc już teraz życzę Wam wesołych, spokojnych, rodzinnych i ciepłych, słonecznych Świąt w dwupakach :)

reklama
Do góry